Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Matii, to je mě jasný, ale jde přece i o to, že se podíváš kde je nějakej obchod, či lékárna a podobně, a to jsou věci které se můžou za 2-3 roky změnit;)

O žádnýho Lojzu zájem nemám:D

Odesláno

tak sem se taky našel .. konečně mi došlo že nemáme barák u silnice takže zkusim z prace a hledání se vyplatilo, jak vidno, jediný pořádný auto mezi těma japoncema :D ...

405_na_google.jpg

A tady tetky 206ka rozpadlá ... :D

206_na_google.jpg

[Edited on 20/6/12 20:33 by Háček]

[Edited on 20/6/12 20:34 by Háček]

Odesláno
Žejo... teď sem se to snažil zjistit, koukal sem, kde bych viděl nějaký datum..ale třeba skatepark není ještě předělanej a vůbec...takže to musí bejt nějaký starší.... zrovna nedávno sem tě potkal...:D

a kde...? hele já teda nějak vůbec...:D

Odesláno

Co se týče naší ulice, tak na poslední verzi vůbec nezajeli na parking, takže z hlavní za keřema nebylo nic vidět, takže Majda měla smůlu.:) Tohle je focený max duben, auto mam od konce března. A soudě podle ulice našich, kde bylo čištění ulic tak před dvěma tejdnama, tak dost čerstvý.:) Od původní verze mi zmizel ze SW Favorit u strejdy a dvě auta kamaráda, takže Praha je asi aktualizovaná komplet.:) A ta rozpadlá Okta nám tu taky stojí max dva měsíce.:)

Odesláno

Ty trasy to google auto muselo projíždět asi několikrát.... posouvám se na mapě takhle po ulici, je podzimní počasí, posunu se o pár metrů dál a ejhle, najednou jaro/léto v plné síle.....když se otočím a posunu se zpět, zase podzim....

Jinak ale síla velebnosti, strejdovi jsem koukal přes plot do dvora, jak má svého pažouta špinavého ..... u nás na zahradě nikdo :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...