Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŘIHLAŠOVADLO PO NĚKOLIKA LETECH MÁ ZÁSADNÍ ROZDÍL OPROTI TĚM MINULÝM-POZNÁTE???-PŘEMA NECHCE NA SRAZ!!!

Recommended Posts

Odesláno

Přemo,vozíš ještě sebou tu \"bejsbolku\"? :myslim

Tak přijeď a když Tě někdo bude \"srát\" tak ji použiješ,no nééé? :D:D:D:bacha:bacha:bacha :papa

Odesláno

Přémo, zabal sebe, ženu i čtyřnohýho prcka a doražte...

Nepředpokládám, že by tu byl někdo tak labilní aby se jeho myšlenky ubíraly směrem \"to je ten přéma, ukažme si na něj, to on řekl že s tim nesouhlasí a pak přijel\". A jestli, tak ani nestojí za opření kola.

Jakožto řád bez auta :P se těšim na všechny, který sem poznala i na ty, které ještě neznám. A ty, který už znám a nedorazej tak mě bude mrzet, že nedorazej. Smutný kukadla tě taky nepřesvědčej? A kdyby jich bylo víc a hezčích než mám já taky ne? :P:)

Koukám, že sem použila takovou... nešťastnou formulaci.. no, ale on to snad každej pochopí jak sem to myslela :)

[upravil dne 13/6/12 23:26 od Goldinka]

Odesláno

Premo, nejsi jediny kdo na tento sraz z podobnych duvodu nejede. A taky nevynechal za tech deset let temer zadny sraz.

Tak si to tam uzijte :papa

Odesláno

Měla jsem tohle fórum za docela přátelský, ale jak vidim, tak se tu asi kouká skrz prsty na nový lidi, který eště nezaplatili řádný členství. Zaplatěj si účast na výročnim sraze, zaplatěj si jídlo a jsou zvědaví, jak to funguje osobně, ale je to špatně, protože nedaj pětikilo ročně, ale daj ty samý peníze za dva dny srazu. Hm. Studuju, auto sem dostala jako dárek, momentálně žiju z peněz vždycky z měsíce na měsíc a určitě nejsem jediná, kdo si chce nejdřív \"osahat\" jak klub funguje třeba na sraze, než do něj bude investovat řádnym členstvym. Proč nás za to chcete kamenovat? Protože jednou za deset let se udělala cena pro vás, řádný členy, nula a pro nový lidi jako cena nižší než obvykle? My si za sraz platíme. Jídlo neni zdarma, účast neni zdarma. Tak kde máte problém, trochu nechápu.... I když jedu jen na sobotu, přisypu tim do pokladničky klubu 500 za dva neřády a dvoje jídlo. Kolik bych měla dát za to, že se chci jet podívat na výroční sraz, podívat se, jak to vypadá s klubem osobně a Peugeota mam dva měsíce? Půlku vejplaty z brigády, kterou při tý škole dělám? Nemyslim si to, sorry.

Odesláno

To nebylo ale vůbec myšleno jako útok na nový členy ... teda alespoň z mojí strany a věřim, že od nikoho jinýho taky ne. Když jsem jel na první sraz, tak jsem taky studoval a peněz neměl nazbyt, ale prostě priority jsem si určil tak, abych na sraz jel ... Netvrdím, že se musí platit členský příspěvky, ba naopak, je to ryze dobrovolný a každýho věc, ale výhody má mít platící člen oproti neplatícímu, to dává smysl, ne?

Jinak samozřejmě nováčcci jsou a byli vždycky důležití, ale podle mě se prostě nezískávájí takto :aut

Odesláno
no jo soukromníkům se nechce seznamovat z novýma buzničkama :D

what the hell ????.... :grr

Odesláno
no jo soukromníkům se nechce seznamovat z novýma buzničkama :D

nevim na čem jedeš, ale chci to taky, pac to co jsi napsal vůbec nemá smysl.

Agia: tak to vůbec není, nikdo to nemířil proti nováčkům jako takovým. Bylo to mířeno proti lidem kteří jedou na sraz jen kvůli tomu že to letos stojí jen tak málo a pak už se zase nikdy na sraze neukážou, protože si každej bude muset camp zaplatit.:roker

Odesláno

Moby89: krásně řečeno, i to s tim mmmbb :D:D

Ještě bych jen doplnil, že ani tak ne proti těm lidem (ty za to nemohou a je logický, že když je něco free, tak se joinu) ale spíš proti tomu rozhodnutí (shora) ... A za mě jsem moc rád, že alespoň 1 z vedení s tím taky nesouhlasil! Bál jsem se, že opozice v současném vedení je nulová :)

Odesláno

Přemku, tím schceš říct, že já jo, když jsem s tím souhlasil?

OK:roll

[upravil dne 14.6.12 10:12 od MJSytic]

Odesláno

Ale tak, jak jsi to napsal, to ale vyzní - že ty nejsi na provázku .... a mi ostatní jo ;):D

Odesláno

Agia to napsala moc hezky. To samé napsal mmmb, ale dost nevhodně tedy přesně podle vzoru tohoto vlákna. Teď snad \"starý kusy\" viděj jak to tu vnímaj \"nováčkové\". I na mě některý příspěvky a některý reakce \"ikon a inventářů\" dělají stejný dojem. I já si myslím, že čestní členové (zde dost nešťastně pojmenovaní neřádi) musejí být značně v rozpacích co si o tom myslet. Dost v rozpacích jsou i někteří řádní členové, tedy aspoň jeden. Beru s sebou tři nečleny a vzal bych je i kdyby se platilo ubytování. Jeden z těch nečlenů (neřádů) mi pomáhal(a) s pořádáním srazu a kdyby si to tu teď přečetla asi by byla smutná. Teď taky přemejšlím jestli by nebylo lepší abychom tam nezacláněli. Ale už toto fórum znám delší čas, znám i pár lidí a proto se nenechám zmást pár nevhodnýma příspěvkama a přijedem všichni.

Můj názor je, že toto vlákno se fakt NEPOVEDLO.

Plně souhlasím s tím jak Pe.Tr. a spol. pořádají tento sraz. Rozhodně příspěvek klubu na výroční sraz nepovažuju za vyhozený peníze.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...