Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vozíte někdo ve 406tý hasící přístroj - pokud jo, kde jste ho umístili, tak aby nepřekážel, nebyl moc vidět ale byl zároveň po ruce? Ve Fialce jsem na něj našel místo že to vypadalo že ho tam soudruzi udělali právě na hasičák :D

Odesláno

taky jsem o tom přemýšlel, líbil by se mi třeba pod sedadlem - z pohledu pohotovosti ideál, jenže tam moc místa není. Takže jak píše Marcel00, pěkně ho schovat do zadní kapsy.

Odesláno

Ja ho mám v C8 v zadných posuvných dverách,presne zapadol a je poruke;) Stačí trošku pootvoriť dvere....

Odesláno

Pod sedačkou to není moc dobrý, při nehodě ti přerazí nohy jak se urve a poletí dopředu, udeal by byl asi u spolujezdce podelně s prahem a nebo dopředu na sloupek dveří, ale mam ho v kufru. Jenže v polsku ho podle jejich předpisu musiš mit v kabině vozu, a radi nas za to pokutujou, no hadej se s nima že pro tvoje auto platí předpisy z ČR:grr

Odesláno
Pod sedačkou to není moc dobrý, při nehodě ti přerazí nohy jak se urve a poletí dopředu, udeal by byl asi u spolujezdce podelně s prahem a nebo dopředu na sloupek dveří, ale mam ho v kufru. Jenže v polsku ho podle jejich předpisu musiš mit v kabině vozu, a radi nas za to pokutujou, no hadej se s nima že pro tvoje auto platí předpisy z ČR:grr

A co když mám combi tak kufr je přeci součást kabiny a tím pádem by nemohli nic říct ne ?

Odesláno

já jsem ho koupil před pár lety tátoj do 406 a asi po týdnu co ho měl v autě začal u silnice hořet kamion tak zastavil týpek čapnul v rychlosti ten hasičák a jak spěchal tak nevěděl jak ho použít tak to hned zmáčknul, jenže ho neobrátil takže vypustil tlak a nic neuhasil a než přijely hasiči, kamion byl KO, takže asi tak k hasičáku do auta, je to dobrá věc, ale od tý doby ho máme vypuštěnej v garáži, jinak u 406 kombíka jsme ho vozily v kufru v bočním kastlíku, vešel se jen tak tak;)

Odesláno

ja ho mam pod sedačkou spolujezdce jese od predchozího majitele a popravde ani nevim jestli je funkční..v polsku jsou povinne pouze pro vozidla tam registrovane, jezdil jsem leta rozvoz po polsku dodavkou a nikdy ho po mě nechtěli ale asi zaleží na policajtovi

Odesláno

Někde jsem kdysi vyčetl,že upevnění RHP (dle norem) by mělo vydržet přetížení minimálně 5G (přičemž lidský organismus,resp.trénovaní stíhací piloti vydrží max 10G)nevím ale jestli se nejednalo o soutěžáky.Pokud to bude takto připevněné,tak by asi nehrozilo nebezpečí od úrazu hasičákem .

Je u nás v ČR povinnost mít v OA RHP? Zatím není a tak ani polský policista či policista v jiném státě za toto nemůže pokutovat!!!Musí jednat dle národních předpisů ,kde je vozidlo evidováno!!!Toliko dle mezinárodních dohod!!!

Odesláno
Vozím ho v kufru, je tam v podstatě na nic a s ohledem na velikost se s tím stejně nic neuhasí, ale pocit mám dobrej :D

Já ho mám ještě pěkně origo u spolujezdcových nohou :D

[upravil dne 3/5/12 17:53 od davidekcz]

Odesláno
Vozím ho v kufru, je tam v podstatě na nic a s ohledem na velikost se s tím stejně nic neuhasí, ale pocit mám dobrej :D

Já ho mám ještě pěkně origo u spolujezdcových nohou :D

[upravil dne 3/5/12 17:53 od davidekcz]

taky tak

Odesláno

Zdravim POLSKO neresim je \"adresne pro kratkodobej pobyt\" kde je auto registrovane.

A u nas povine neni.

Takze klidne si tam muze tamni policie delat co chce-tady ma smulu.

post-36106-14109623846452_thumb.jpg

[upravil dne 4/5/12 18:31 od Lihous]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...