Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosímtě stiflere a jak by to asi šlo? Klub má jedinný účet, do kterého kdyby se pustil kdokoliv tak nejenže uvidí hromadu důvěrných informací, ale může hromadu věcí přenastavit, zrušit.... 

Možnosti jsou tam zavolat, napsat maila nebo se tam zastavit. V dnešní době to snad není problém a je to skoro rychlejší než to klikat na webu

Odesláno

Na e-shopu jsou nějaké důvěrné informace? :o To snad ani ne, pokud se za důvěrnosti nepovažuje, jakou máme po slevě cenu nebo kolik televizí či kupónů na PHM klub odebral jako bonusy. Pokud jde něco přenastavit či zrušit, tak to chápu, že je zájem na tom, aby se to nestalo. Jen jsem odepisoval Šaldovi, že by to šlo, jen je to nastaveno, aby nešlo. :)

Možnosti kontaktu AutoKelly znám, jen mě mrzí, že nechtějí emailem sdělovat ceny dílů po slevě, ale na to už tu máme aspoň vlákno, takže aspoň nějaká náhrada... Rychlejší než klikání na webu to rozhodně není (ani "skoro"), protože každý, kdo shání a chce objednat díl na auto, musí nejprve jít na web, kde si to nakliká a pak místo vložení do košíku a objednání, se musí přihlásit do mailu a sepisovat kódy do objednávky, což při větším množství dílů taky není příliš pohodlné oproti jednomu kliknutí na košík. :papa

Odesláno

Možno :xvul ,ale poskytujú Autokelly servisy tiež zľavu členom klubu??? Práve otvorili nový oproti firme,kde pracujem :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

mě teď taky .. doma na notebooku ... v práci to nešlo ale Cookies jsem odstranit nezkousel ale na mobilu to take nejelo

• O 3 týdny později...
Odesláno

Škoda, mám Kelly skoro za rohem a dorazím vždycky s číslama kódů na papírku, tak online by to nemělo chybu.

Chápu, že nejde obědnat rovnou s registrací na klub, ale na jméno a potom jako obvykle nahlásit členství, to je škoda... Každopádně díky za odpověď.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nevím, zda vedení má pravidelná obchodní jednání s AutoKelly, ale pokud ano, měl bych zlepšovák. Všechny nákupy, které se dělají na klubovou registraci se "připočítávají" nějaké pražské pobočce, takže pobočka, která měla s dodáním dílů práci z toho "nic nemá", což není zrovna spravedlivé. Jako kdyby nic neprodali :( Nešlo by tento systém změnit? Mě (a kdo ví kolik dalších členů) to pak nutí nakupovat mimo registraci klubu a tím klubu zbytečně utíkají benefity. Každá pobočka je zajisté mimo jiné hodnocena i podle obratu, který generuje.

Odesláno

Proto si říkám, že by bylo dobré přesvědčit Kelly ke změně systému, aby se obrat připisoval pobočce, kde se nákup uskutečnil a ne pražským Pepíkům.

Odesláno

Pražští pepíci nad námi drží ochranou ruku.. ve chvili kdy se takle rozmělníme, tak s největší pravděpodobností jsme bez slev

Odesláno

Peťo, ale tohle je obecný systém fungování autokelly a ten kvůli nám určitě nezmění. Jediná možnost jak garantovat takovou výši slev jako máme po celé republice je být registrováni u centrální pobočky v Praze. Jinak by si s tím každá pobočka hejbala jak se jí zachce (což se v minulosti dělo) a tratili by na tom jen naši členové. 

Odesláno

Tak já jsem rád za každou slevu, kde mi nějakou dají.  :D

A když jdu do AK v Kolíně, je mi celkem jedno, jestli se nákupy připočítávají nějaké pražské pobočce. 

Já jsem rád za slevu a "pražští pepíci" mi nevadí...

Takže pokud by se nějaké šťourání v nastaveném systému mělo rovnat konci slev, radši se v ničem nešťourat...  :super

Odesláno

Souhlasím, šťourat se v tom nemá, jestli by to zbouralo systém slev. A já budu nadále nakupovat na jinou registraci než klubovou, to naše benefity neohrozí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...