Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel, hledal jsem na AK a nic jsem nenašel. Možná, že jsem hledal špatně a nebo je nenabízí. Přiznám se, že 406 bez oválné  koncovky výfuku vypadá divně. Měnil jsem zadní výfuk MTS. Původní koncovku nelze použít z důvodu menšího průměru.

Odesláno

Schrek: koncovka není součást zadního výfuku, jako je například u 406 break. Takže se musí koupit a přidělat.

Almanil: děkuji ti za odkaz. Bohatě mi bude stačit koncovka výfuku obj. kód: DO 32304.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem byl v AK a jedná se o kulatou koncovku výfuku :( . A ta moc 406 nesluší. Proto chci oválnou. Mám oválnou koncovku, ale současný zadní tlumič  MTS má větší průměr, takže nelze ji použít a navařit nejde.

Guest servisman
Odesláno

kdysy jsem Oldo viděl v Globusu a cena nebyla nějak vysoká,

Odesláno

Zdravim,

da se prosim zjistit cena ND pro Renault Laguna 2.0 84kW/114hp VIN: VF1B56LK516886385 ABS mot. F3R 768 a to konkretne pravou poloosu. Nejspise OE dle Renault 77 11 135 194.

PS: Jak obnovim clenstvi prosim?

Diky předem za informace

S pozdravem

PetrR

Odesláno

Dekuji mnohokráte. Kruci jaky je ted v tech Spidanech rozdil :) a clenstvi si obnovim. Karticku si mam vyžádat novou, nebo staci stara (poud ji najdu)?

S pozdravem

Petr

Odesláno

Musíš mít novou, protože je na ní datum platnosti.

Po přijetí platby v co nejkratší době ji vyrobí StibTo a zašle na adresu, kterou zde máš uvedenou. 

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...