Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, po mně chtěli podat do okýnka i pasy. Asi proto, že jsem si je v první chvíli spletl s výběrem mýtného a začal hledat peníze [emoji1]. Je to trochu nezvyk ukazovat doklady, ale zase je to otázka několika minut...
Jinak v Brele je hodně Čechů, ale celkově to s množstvím lidí ještě jde. Koupání krásný. 88fd49f0e4805ef64aaa77e6ba990eef.jpg

Odesláno

Kamarád byl před dvěma týdny, na SLO/HR hranicích fronta 15km, přes 2 hodiny a ma cestě zpátky taky 2h. A to jel ve čtvrtek.

Odesláno

My včera projeli z cr do hr přes všechny přechody bez čekání.. Odjezd ve dvě ráno od Brna... 

Odesláno (upraveno)

Jo a to je foto těsně před hr hranicema... My jeli 130.. 

DSC_1010.JPG

Upraveno uživatelem KoudaK
Odesláno

i kdepák, to jsou jihočeši takže v rakvi na střeše je trocha oblečení a slunečníky. Kufr je plný piv, tam se bagáž nevleze :-)

Odesláno

V neděli jsem se vrátil z ostrova Šolta u Splitu. Cesta zpět docela v pohodě jen na zpáteční cestě při vstupu do Slovinska na hranicích zdržení 45 minut. Chorvati v poho a u Slovinců to nějak drhlo. Dovolená nádherná jen to uběhlo nějak rychle :-(

Odesláno
V 6. 7. 2017 at 13:04, parizov napsal:

No, po mně chtěli podat do okýnka i pasy. Asi proto, že jsem si je v první chvíli spletl s výběrem mýtného a začal hledat peníze emoji1.png. Je to trochu nezvyk ukazovat doklady, ale zase je to otázka několika minut...
Jinak v Brele je hodně Čechů, ale celkově to s množstvím lidí ještě jde. Koupání krásný. 88fd49f0e4805ef64aaa77e6ba990eef.jpg

Nechápu jak to myslíš stín že je míň lidí, vždyť tam je hlava na hlavě. To bych tedy nedal. 

Odesláno

tak tam asi nepojedeš, když je tam moc lidí, takže jeď tam, kde budeš sám :myslim, nebo co jsi chtěl tou poznámkou o tom, že bys to nedal vlastně říct??

lidi, vzpamatujte se, respektujte aspoň trochu, že někdo vdolky a jiný holky, nebo tě někdo nutí do Brely?? :roker

Odesláno
V 12. 7. 2017 at 11:54, MotoMoto napsal:

Nechápu jak to myslíš stín že je míň lidí...

No, proti blízké Bašce Vodě nebo třeba Makarské teda dost značný rozdíl je. Zase robinzonáda to taky není, to je pravda. 

Odesláno (upraveno)

Nejel někdo z Vás dneska nebo včera přes Maďarsko - Chorvatskou hranici s občanku místo pasu? Četl jsem něco, že skenují pasy a chtějí je. Jenže máme na cestu jen občanky :-D

Upraveno uživatelem patejrik
Odesláno

Teď jsme se vrátili a na Chorvatsko - Slovinskych hranicích hodinu popojíždění. Jinak cajk. Cestou jsme viděli ostraváky v 306 combi a 406 combi s U na značce. Jo jinak ten předchozí příspěvek můžete smazat. Dík...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...