Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Až se zima zeptá, aneb stojí za to tato sekera?

Recommended Posts

Odesláno

Používám sekeru z roku 1938 která zůstala po dědovi na baráku (sám si ji vykoval) a ročně s ní naštípu asi 20m.

A doufám , že mi dlouho vydrží.Pokud zdraví dovolí , štípač nechci.(nemusím chodit do posilovny :D )

Odesláno

Mountfield:

Vážení zákazníci,

v rámci akce \"Fiskars – vše za 1/3 ceny\" jsme pro vás v uplynulých dnech ve třech prodejních vlnách připravili k prodeji

40 tisíc kusů nůžek a hrábí,

16 tisíc rýčů, lopat a vidlí a

22,5 tisíce seker a pilek.

Tato množství zahradního nářadí odpovídají až 100 násobku jeho prodejů v této roční době v posledních letech.

Váš obrovský zájem způsobil, že zboží z první vlny bylo vyprodáno za pouhé tři dny, z druhé vlny již jen za jeden den a aktuálně sekerky a pilky byly vyprodány dokonce za několik hodin. Na tak extrémní zájem o toto zboží jsme okamžitě reagovali další objednávkou směrem ke společnosti Fiskars a nyní čekáme na informaci o termínu dodání.

Přijměte prosím naši omluvu, že po několik následujících dní nebude zboží značky Fiskars v našich prodejnách k dispozici.

Děkujeme Vám za pochopení

Odesláno

V Mountfieldu jsme byli pro rýč. Ráno v děvět a prý mají na parkovišti kamion a čeká se na naskladnění.

Prý ať se zapíšeme do seznamu a oni nám ho zamluví.

ty voe, objednávat akční zboží dle poptávky? takhle umí podnikat každej!

• O 2 roky později...
Odesláno

tak další kostlivec ;)

myslíte,že se oplatí investovat do sekery zn.Fiskars X17,X25 ? na Slovensku mě čeká \"menší\" brigáda tak bych ji koupil a pak nechal doma-pro tchána

jaké sekery máte doma-alternativa zn.Fiskars:papa

Odesláno

Na sekání není otravné to máchání sekerou, ale že polínka odletí někam a musíš klopýtat pro ně a znovu je stavět. Štípačka to jistí.

Mám Fiskars, kalač i klasickou sekeru a pro polínka se musím ohýbat sám, což mě s...

[upravil dne 5.5.2014 19:33 od P607Olda]

Odesláno

Já viděl u známého v akci kuželovou štípačku a docela to byla rychlovka a hlavně mu nic od toho nelítalo.

Něco podobného zde

,ale ty rukavice bych si odpustil :bojim.

Je tam i \"podavač\" špalků pro P607Olda :D

Odesláno

Mám Fiskars x25 a je to pecka, špalky cca 30 cm a průměr cca 30-40cm jdou v pohodě, smrk, borovica, buk, ale dub a habr je peklo, zvlášť ten habr, přemýšlím že na zimu koupím kalač, ale prej Fiskars kalače stojí za prd, tak se asi podívám po něčem jiným, uvidíme.

Odesláno

Haryk: díky za info ;) to co mě čeká na Slovensku tak to nebude na 100% na jednu ruku:roll

edit: očekávam průměr i 30-40 cm

[upravil dne 5/5/14 22:32 od Gabriel 307]

[upravil dne 5/5/14 22:33 od Gabriel 307]

Odesláno

tu kuželovou štípačku mám a můžu doporučit:super --motor 2.2kw 380V, 900 ot.,kužel je přímo na hřídeli motoru (bez převodu),kupoval jsem někde Ustí nad Labem??, je to prostě tiché a jednoduché štípání dřeva

Odesláno

Jobi,Extol a jim podobné značky/ výrobky/ jsou polské nebo čínské sračky.Vím co píši. Jedině Fiskars.

Odesláno
tu kuželovou štípačku mám a můžu doporučit:super --motor 2.2kw 380V, 900 ot.,kužel je přímo na hřídeli motoru (bez převodu),kupoval jsem někde Ustí nad Labem??, je to prostě tiché a jednoduché štípání dřeva

Brácha tak dva roky zpět prodával jednu podobnou, jen tam byl motor na 500V, ale funguje i na 400V :D Nepotkali jste se?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...