bart.lbc Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 chlapci,dá se někde najet aby mi to ukazalo na lcd hodnoty tlaku v pneu? Nie... ukazuje to pouze ze u kazdeho kola. napis OK nebo defect, aspon tak jsem si vsiml ja. RT3. Citovat
Mike407 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Ještě to ukazuje podhuštěnou pneu, to je se u dotčeného kola ukáže vykřičník v trojúhelníku. Citovat
Ladman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Na jaře jsem koupil novou sadu origo kol se snímačema, které jsem nechal v Citroenu načíst. Dělali to skoro 2 hodiny, prej to někdy jde za 20 min. a někdy jako u mne. Zimní kola s již přihlášenými a tedy funkčními snímači šli přes léto do garáže. Před pár dny jsem je vyměnil za ty nové letní kola a po pár kilometrech se mi přihlásil pouze levý přední snímač. Ostatní kola nic. A takhle se mi to teď hlásí po pár kilometrech každý den. Byl jsem v Citroenu se zeptat, co by to mohlo dělat, ale tam nic neví. Prej ať přijedu za 2 týdny, že mi to zase spárují, teď nemají čas. Obávám se, že se jim to sice nejspíš podaří, ale že zas něco zvořou a já tam na jaře budu muset zas, protože se mi nezahlásí sada letních kol. Citovat
Agrafik Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Jestli to dobře chápu, tak zimní sada normálně fungovala. ak jsi dal letní, ty fungovaly taky a teď po montáži zimní sady funkční pouze jedno kolo? Jak jsou staré ty snímače? Jaro letos? Citovat
Ladman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 jo, chápeš to správně. Stáří snímačů: na letních kolech jsou letošní a na zimákách pravděpodobně jako auto, tedy 5 let. Ale nechce se mi věřit, že by odešly všechny tři najednou. Citovat
bosslibor Odesláno 26. prosinec 2018 Odesláno 26. prosinec 2018 Čau trochu to oživím , možná špatně hledám ale nenašel sem to tu , jedno čidlo mě začalo pořád hlásit defekt nebo podhuštěné pneu , v podstatě na střídačku nezávisle na tlaku v pneu , ten je stejný ve všech kolech a 3 ok a jedno zlobí , de to nějak zkalibrovat v DIA nebo senzor je KO ? Citovat
Schreek Odesláno 26. prosinec 2018 Odesláno 26. prosinec 2018 Hlásí defekt nebo auto hlásí že nemá signál že sensoru? Kalibrovat to nejde, pouze se aktivují... Citovat
bosslibor Odesláno 26. prosinec 2018 Odesláno 26. prosinec 2018 právě to hlásí na střídačku defekt a podhuštěné normál to po přezutí jelo a pak tomu hráblo, asi bude to čidlo špatné , eště to zkusím vypustit a nafůkat znovu jestli se to neobudí kdyžtak asi výměna . Schreek ohodnotil 1 Citovat
Mizlerek007 Odesláno 27. prosinec 2018 Odesláno 27. prosinec 2018 vadný snímač. měl jsem to taky... koupil jsem všechny 4 nové a je po problému. Je to prostě stará vrána, někdy je potřeba jí dopřát Citovat
bosslibor Odesláno 28. prosinec 2018 Odesláno 28. prosinec 2018 Ok tak nejak sem to tušil , každopádně dík za názory Citovat
gadri Odesláno 6. březen 2019 Odesláno 6. březen 2019 (upraveno) Zdar, nedá sa to snímanie tlaku v pneu deaktivovať cez RJ podobne ako start stop a mať pokoj s týmto ku.vítkom a kupovaním drahých ventilov a párovaním a podobne? Ak sa to dá, vie niekto postup? Ide mi o to ako s tým vy... nebudú problémy na STK? Upraveno 6. březen 2019 uživatelem gadri Citovat
Agrafik Odesláno 6. březen 2019 Odesláno 6. březen 2019 Přes diagnostiku to jde vypnout. Z STK mít strach nemusíš. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
gadri Odesláno 6. březen 2019 Odesláno 6. březen 2019 (upraveno) Ďik. Upraveno 6. březen 2019 uživatelem gadri Citovat
Tymros Odesláno 5. leden 2023 Odesláno 5. leden 2023 Ahoj, muze mi nekdo prosim napsat, kde se v diagboxu vypinaji cidla tlaku pneu? V BSI jsem to nasel a dal funkci na nepritomnou ale porad se mi na displeji pri zapnuti klicku ukazuje tlak ok. Pry se to vypina na 2 mistech. Citovat
Ice-man Odesláno 24. leden 2023 Odesláno 24. leden 2023 Ahoj. Jestli si dobře pamatuji tak jsem nejprve vypnul hlídání v jednotce TPMS (Když se to vypne tam tak to po 30ti minutách od nastartování nahlásí “tire pressure not monitored”.) A pak jsem v BSI nastavil na nepřítomen a už to nic nehlásí. Takže asi jo, na dvou místech. Citovat
zahajskej Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 Dle načtených info by se měla čidla po prohození kol, např.přední se zadními, srovnat. Buhužel se mi tak nestalo ani po ujetí hafo (řádově tisíce) km. Pokud dojde k infu o podhuštění či píchnutí, ukazuje to stále na místo, kde bylo kolo původně. Kde je zakopaný pes? Citovat
ChouLu Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 Ano, čidla se samy nesrovnají.. jsou napárovany na danou polohu a jednotka v autě nemá šanci poznat že jsi ho přehodil jinam Citovat
Agrafik Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 (upraveno) Zajímavé, mi se přiřadí samy na správnou pozici. Upraveno 20. únor 2023 uživatelem Agrafik Citovat
MJSytic Odesláno 20. únor 2023 Odesláno 20. únor 2023 Přesně tak. Taky se mi to samo spáruje a srovná. Možná to bude tím, že těch verzí ventilků je víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.