Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam 306tku (rok 9/99, 5dv.) ktera nebyla nidky bourana, mechanicky stav je 1A za 150tkm se menily pouze tlumice a silentbloky prednich ramen (pod motorem). Zacinam resit co s tim autem dal a je mi ho lito prodat nekde za par tisic do bazaru. Zaroven vim ze ta 1,4rka taky nebude jezdit vecne a uvazuji jestli lze udelat vymenu motoru za jiny.

nejlepe bych tam chtel dat 1,9(T)D (HDi je moc drahe a slozite jak prase)...

Je to technicky realizovatelne prehodit benal za naftu ?

Oficialne mi to asi nikdo neschvali ze ?

kolik stoji komplet cca motor 1,9(T)D i prevodovkou a poloosama (pokud vite obe ceny tak je napiste)

mozna Vam to prijde jako kravina ale jak rikam to auto je po vsech strankach jako nove a nejsem blazen abych to dal do bazaru za 90tisic ... a za 150 koupil nejakou 6x bouranou skebli s vylagrovanym motorem.

Odesláno
Napsán autorem ajsik

Mam 306tku (rok 9/99, 5dv.) ktera nebyla nidky bourana, mechanicky stav je 1A za 150tkm se menily pouze tlumice a silentbloky prednich ramen (pod motorem). Zacinam resit co s tim autem dal a je mi ho lito prodat nekde za par tisic do bazaru. Zaroven vim ze ta 1,4rka taky nebude jezdit vecne a uvazuji jestli lze udelat vymenu motoru za jiny.

nejlepe bych tam chtel dat 1,9(T)D (HDi je moc drahe a slozite jak prase)...

Je to technicky realizovatelne prehodit benal za naftu ?

Oficialne mi to asi nikdo neschvali ze ?

kolik stoji komplet cca motor 1,9(T)D i prevodovkou a poloosama (pokud vite obe ceny tak je napiste)

mozna Vam to prijde jako kravina ale jak rikam to auto je po vsech strankach jako nove a nejsem blazen abych to dal do bazaru za 90tisic ... a za 150 koupil nejakou 6x bouranou skebli s vylagrovanym motorem.

Nechci rýpat, ale pokud si za 150 kkm vyměnil pouze tohle, tak tě brzy mohou čekat další důležité věci.

\"1,4rka taky nebude jezdit vecne\" - pokud máš k tomu autu takový vztah, tak si můžeš nechat udělat GO, ne?

Odesláno

Ty ses asi zbláznil, ne? Je ti líto to strčit za 90 do bazaru, ale není ti líto to auto zprasit a zabít takovouhle šíleností? Kterou ti papírově nikdo neschválí ani omylem, a bude z toho bezcenný zbastl, co se nesmí před policajtem ani ukázat, a s kterým bude riziko vůbec vylézt na silnici???

Nadto buď ujištěn, že pokud nemáš ty díly doma, a nejsi schopen přeházet si to sám (což nemáš a nejsi, protože by ses neptal), tak tě to vyjde ještě dráž, než když tohle za 90 prodáš, a za 150 koupíš jiné.

Odesláno

David: no tak schválně, mu nabídni kompletní agregát ;) Má to k tobě kousek, třeba ho fakt koupí :D Já bych mu ho moh nabídnout taky, ale Praha je moc z ruky, ke mně by stejně nejel...

Odesláno

normalne tady jezdi golfy II co maj v papirech 1,6i a jsou v tom 1,9TD(i). A delaji se jine prestavby ...

oddie : to je kravina ze ta prestavba vyjde na 60000 ...

proste po technicke strance to je proveditelne ano/ne?

cely motor vyjde na kolik ?

samozrejme pokud se ta investice nevrati v nejakem rozumnem case (najedu tak 40000km za rok) tak udelam GO 1,4rky.

[Editován dne 1/5/05 ajsik]

Odesláno

si myslím, že je to zbytečně složitý... ceny nevím ale pokud tento motor jede OK, tak bych nic neřešil. Bylo by dobrý asi vyměnit rozvody (80+80tis.) a hotovo. Když se o ten motor člověk stará tak v pohodě musí najet 200tis.+

to s papírama - taky znám pár aut co to mají přehozený a nemají v papírech ale to pak musíš shánět technickou načerno apod.

Odesláno
Napsán autorem oddie

Když u vás \"normálně jezdí\" a \"je to kravina\", tak se zeptej \"tam u vás\", chytráku.

Proč se rozčiluješ takhle po ránu? Víš, že to není zdravý?:D

Odesláno

Nerozčiluju, jen konstatuju. Ale David má pravdu, je asi lepší na podobné ultrapí..oviny neodpovídat, zlomyslně se bavit nad nesmyslnými a škodlivými radami, a myslet si o jejich autorech cosi nelichotivého. Když mně to holt nedá, když vím, co ta která daná věc obnáší, a že so dotyčný může pěkně naběhnout. Ale budiž, nechám tedy toho, a budu se holt taky bavit.

Odesláno

Oddie a ostatní, já myslím, že je dobře, že jste napsali, co by to znamenalo a že je to kravina. Na druhou stranu - ten člověk se zeptal, bylo mu odpovězeno, takže už bych se v tom nehrabal.

Odesláno

Pokud bych měl tuhle potřebu tak bych benzín prodal a koupil auto v naftě.Vyjde to dle mého názoru levněji a bez technických a papírových problémů.

Odesláno

nedávno tu někdo psal, že měnil motor 1,9 td v 306 ce. a motor sehnal za 26000 kč. nevím jestli byl s převodovkou, ale tu měl svoji z původního motoru.

pokud bys to dával do benzínu. musíš počítat i s dalšími díly, jako sahara na 2 ventilátory a plno hovadin.

a pokud si to neuděláš sám, tak ti těch 60 000 kč stačit nebude

Odesláno

no tech 60 byasi bylo tak akorat,ale proc to delat. rozdil v prodejce 1,4 benzin a v nakupce 1,9 td bude tak max 10000,-. proste cely tady ten napad od zacatku ddo konce je utopie, ale fakt tezka. a navic 1,4 b a 1,9 td nemuze byt v nakladech az tak velky rozdil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...