Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nechci urazit někoho z Pardubic ale tohle si myslím je dost hustý u mě je to prostě banda debilů a o tomhle klubu jsem si udělal svůj úsudek. Takhle se podle mě nechová seriozní klub. Pro mě to je banda ču..ků a za to bych je nahnal nahatý do brány a střílel po nich puky:mad:

Sorry ale tohle mě fakt vytočilo:(

Odesláno

Já sice Pardubicím fandím a byl jsem rád, že vyhráli titul, ale tohle se mi taky hrubě nelíbí. Hokej hrát umějí, ale musíme si uvědomit, že jsou to HOKEJISTI a co mám zkušenosti, tak mnozí z nich v hlavě nemají nic jiného, než hokej (víc se jim toho tam nevejde) a chlastat taky většinou neumějí...

Odesláno

No slyšel jsem zvěsti, že to byla replika, kterou si tajně nechali udělat. Nevěřím tomu že by tenhle šrot někdo dal za dva dny do kupy, aby to mohli předvíst na Pardubický radnici při oficiálních oslavách.

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

No slyšel jsem zvěsti, že to byla replika, kterou si tajně nechali udělat. Nevěřím tomu že by tenhle šrot někdo dal za dva dny do kupy, aby to mohli předvíst na Pardubický radnici při oficiálních oslavách.

Jo, taky jsem o tom něco zaslechl - originál má prý štítky se jmény až k dolnímu kraji podstavce - což tahle bouračka zjevně nemá... (ovšem prasata jsou to každopádně:mad: )

[Editován dne 2/5/05 Kurt]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...