Ferry Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 co to je za zmackanou plechovku od piva :D ? Citovat
Dave_k Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 No slyšel jsem o něm hodně zvěstí, ale toto...... Po 15ti letech mistři co dodat. Citovat
Fusion Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 to je část UFO, který přistálo v Pardubicích u hospody kde chlastali hokejisti Citovat
Wasabi Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 No nechci urazit někoho z Pardubic ale tohle si myslím je dost hustý u mě je to prostě banda debilů a o tomhle klubu jsem si udělal svůj úsudek. Takhle se podle mě nechová seriozní klub. Pro mě to je banda ču..ků a za to bych je nahnal nahatý do brány a střílel po nich puky:mad: Sorry ale tohle mě fakt vytočilo:( Citovat
Petr605 Odesláno 1. květen 2005 Odesláno 1. květen 2005 Já sice Pardubicím fandím a byl jsem rád, že vyhráli titul, ale tohle se mi taky hrubě nelíbí. Hokej hrát umějí, ale musíme si uvědomit, že jsou to HOKEJISTI a co mám zkušenosti, tak mnozí z nich v hlavě nemají nic jiného, než hokej (víc se jim toho tam nevejde) a chlastat taky většinou neumějí... Citovat
Dave_k Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 No slyšel jsem zvěsti, že to byla replika, kterou si tajně nechali udělat. Nevěřím tomu že by tenhle šrot někdo dal za dva dny do kupy, aby to mohli předvíst na Pardubický radnici při oficiálních oslavách. Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Dave_k No slyšel jsem zvěsti, že to byla replika, kterou si tajně nechali udělat. Nevěřím tomu že by tenhle šrot někdo dal za dva dny do kupy, aby to mohli předvíst na Pardubický radnici při oficiálních oslavách. Jo, taky jsem o tom něco zaslechl - originál má prý štítky se jmény až k dolnímu kraji podstavce - což tahle bouračka zjevně nemá... (ovšem prasata jsou to každopádně ) [Editován dne 2/5/05 Kurt] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.