gronholmm Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Napadá mě jedině, že bude měnit značku vozu ... a v tom případě prakticky ukončit svou působnost zde ... Poté příspěvek na dobrou věc jde stranou Milane: Třeba já, už nemám Piškotka 2 roky, ale jsem tu stále řádným členem , protože tu jsou bezva lidičky. :)Dokonce jsou někteří schopni a ochotni poradit i pro jiné autí. (tím, ale nemám nic proti tobě, jen chci říct, že jsme tu i my nepežoťáci - řádní členové) [upravil dne 8/3/12 20:56 od Pinďa] Amen dýzl ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Styděl jsem se sem do tohoto vlákna vlézt a číst různé názory protože jsem už cca 1.5 roku člen ale pouze parazit. Dnes v cca 22:00 jsem zaplatil členský příspěvek a jsem moc rád, že můžu být součásti tohoto skvělého klubu... Porušuji pravidla a cituji poslední příspěvek : :super VÍTEJ !!! Citovat
jirka307 Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 Styděl jsem se sem do tohoto vlákna vlézt a číst různé názory protože jsem už cca 1.5 roku člen ale pouze parazit. Dnes v cca 22:00 jsem zaplatil členský příspěvek a jsem moc rád, že můžu být součásti tohoto skvělého klubu... JJEENNDDAA:super:super: Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 dávno sešedivým a uteču k multiplakum , tech neni tolik No vzhledem k tomu, že Ullysee je vlastně trošku nabobtnalá Multipla, tak vlastnictvím C8y máš tím směrem velice slušně našlápnuto. Citovat
Lví-ček Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tak poté co mi trvalo téměř hodinu pročíst celé vláknu se taky vyjádřím:) Vím, že budu opakovat již několikrát napsané. (Také jsem nebyl řádný člen a hledal jen radu) 1)Poznal jsem fajn lidičky a rád poznám další. Učastnil se fajn srazů. 2)Vedení to zvládá skvěle (ochota věnovat spousty času, kterého není nikdy dost). 3)Vyřešil jsem spousty problémů, co mi nedalo spát(vždy někdo ochotně pomohl) a nyní se snažím také poradit (pokud vím) ostatním i když v laickém provedení. Jsem rád za klub,ochotné a přátelské příznivce Lvíčků a už se těším na další sraz. Příští rok opět zaplatím, protože to má pro mě smysl (nedělám to pro žádné slevy, ale klub). [upravil dne 13/3/12 12:36 od Lví-ček] Citovat
regius Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Tak jsem přečetl a zaplatil : jsem tu skoro každý den a rád si pročítám skoro všechny vlákna i když o mé kubatůře se tu nic nepiše tak přece mě nejaké témata pomohli . Nějaké návody a rady jsem už provedl a na další se chystám. Citovat
Haryk Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 jak se vyplatí zaplatit 400 nebo 300 Kč dnes jsem nakupoval v Auto Kelly, destičky před.+zad, kabinový filtr,filtr oleje, 5l oleje,lepidlo na šřouby, vzduchový filtr, lanko ruční brzdy, naftový filtr celková sleva 950 Kč a pak, že se nevyplatí členství!!! děkuji Clubu Citovat
Dave 308 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Uffff. Trvalo to dlouho ale úspěšně jsem dočetl. Nejdřív bych se rád vyjádřil (i když jen jako nováček) k věci \"přiveď svého kamaráda\" pokud potřebuje klub peníze rychle a nic víc pak je to dobrý nápad v opačném případě si nemyslím, že je to vhodné. Co se názoru Lubka týče, nechápu, ale každý má právo na svůj názor... když jsem zjistil, že existuje P-C tak jsem se rád přihlásil a po zjištění, že jde pomoct jsem hned zaplatil 400,- nepotřebuju slevy ani radit s autem, mám svého mechanika. Jen rád sdílím radost s Peugeotů a 400 za rok je si myslím TOTÁLNĚ zadarmo! Citovat
zbynek.su Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tak se hlásím také k řádnému členství. 400Kč není dnes moc a za ty rady co jsem dostal to určitě stálo. Díky klucííííííííí Citovat
jamall406 Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Dnes jsem odeslal 400kč na učet clubu tak doufam že dorazi v pořadku:papa Citovat
jirka307 Odesláno 23. leden 2015 Autor Odesláno 23. leden 2015 tak jsem se konečně dostal ktomu že jsem opět výhodně investoval a obědnal v eshopu řadné členství Citovat
vendelinek Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 sis to objednal přes oběd jo? To jsem ještě nezkoušel odesláno z Lumie Citovat
jirka307 Odesláno 16. duben 2016 Autor Odesláno 16. duben 2016 sis to objednal přes oběd jo? To jsem ještě nezkoušel odesláno z Lumie jak to myslíš Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Rejpe. Objednat - obědnat odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
jirka307 Odesláno 17. květen 2018 Autor Odesláno 17. květen 2018 V 16. 4. 2016 at 9:52, Péťa napsal: A zaplatil stravenkama Mám stravenky navíc asi budu investovat Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
jirka307 Odesláno 8. únor 2021 Autor Odesláno 8. únor 2021 Tak jsem opět investoval a neutratil zbytečně za nějakou blbost radim.1008, MJSytic, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.