Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napadá mě jedině, že bude měnit značku vozu ... a v tom případě prakticky ukončit svou působnost zde ... :myslim Poté příspěvek na dobrou věc jde stranou :myslim

Milane: :super Třeba já, už nemám Piškotka 2 roky, ale jsem tu stále řádným členem , protože tu jsou bezva lidičky. :super

:)Dokonce jsou někteří schopni a ochotni poradit i pro jiné autí.:)

(tím, ale nemám nic proti tobě, jen chci říct, že jsme tu i my nepežoťáci - řádní členové)

[upravil dne 8/3/12 20:56 od Pinďa]

Amen :super

Odesláno
Styděl jsem se sem do tohoto vlákna vlézt a číst různé názory protože jsem už cca 1.5 roku člen ale pouze parazit. Dnes v cca 22:00 jsem zaplatil členský příspěvek a jsem moc rád, že můžu být součásti tohoto skvělého klubu...

Porušuji pravidla a cituji poslední příspěvek : :super :super :super

VÍTEJ !!!

Odesláno
Styděl jsem se sem do tohoto vlákna vlézt a číst různé názory protože jsem už cca 1.5 roku člen ale pouze parazit. Dnes v cca 22:00 jsem zaplatil členský příspěvek a jsem moc rád, že můžu být součásti tohoto skvělého klubu...
JJEENNDDAA:super:super::potlesk:papa
Odesláno
dávno sešedivým a uteču k multiplakum , tech neni tolik :D

No vzhledem k tomu, že Ullysee je vlastně trošku nabobtnalá Multipla, tak vlastnictvím C8y máš tím směrem velice slušně našlápnuto.

Odesláno

Tak poté co mi trvalo téměř hodinu pročíst celé vláknu se taky vyjádřím:)

Vím, že budu opakovat již několikrát napsané. (Také jsem nebyl řádný člen a hledal jen radu)

1)Poznal jsem fajn lidičky a rád poznám další. Učastnil se fajn srazů.

2)Vedení to zvládá skvěle (ochota věnovat spousty času, kterého není nikdy dost).

3)Vyřešil jsem spousty problémů, co mi nedalo spát(vždy někdo ochotně pomohl) a nyní se snažím také poradit (pokud vím) ostatním i když v laickém provedení.

Jsem rád za klub,ochotné a přátelské příznivce Lvíčků a už se těším na další sraz.

Příští rok opět zaplatím, protože to má pro mě smysl (nedělám to pro žádné slevy, ale klub).

:papa

[upravil dne 13/3/12 12:36 od Lví-ček]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem přečetl a zaplatil : jsem tu skoro každý den a rád si pročítám skoro všechny vlákna i když o mé kubatůře se tu nic nepiše tak přece mě nejaké témata pomohli . Nějaké návody a rady jsem už provedl a na další se chystám. :mad::papa

Odesláno

jak se vyplatí zaplatit 400 nebo 300 Kč

dnes jsem nakupoval v Auto Kelly, destičky před.+zad, kabinový filtr,filtr oleje, 5l oleje,lepidlo na šřouby, vzduchový filtr, lanko ruční brzdy, naftový filtr

celková sleva 950 Kč a pak, že se nevyplatí členství!!!

děkuji Clubu :papa

Odesláno

Uffff. Trvalo to dlouho ale úspěšně jsem dočetl. Nejdřív bych se rád vyjádřil (i když jen jako nováček) k věci \"přiveď svého kamaráda\" pokud potřebuje klub peníze rychle a nic víc pak je to dobrý nápad v opačném případě si nemyslím, že je to vhodné. Co se názoru Lubka týče, nechápu, ale každý má právo na svůj názor... :myslim když jsem zjistil, že existuje P-C tak jsem se rád přihlásil a po zjištění, že jde pomoct jsem hned zaplatil 400,- nepotřebuju slevy ani radit s autem, mám svého mechanika. Jen rád sdílím radost s Peugeotů a 400 za rok je si myslím TOTÁLNĚ zadarmo!

• O 2 roky později...
  • O 1 rok později...
  • O 2 roky později...
  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...