Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ozzy,

mám ti vyprávět, jak mi moje P205D zdechla ve Zlíchovském tunelu a oddie mi druhý den na kapotě mé (nefunkční) babičky předával ten ND díl, na kterém jsme se oba dohodli, že je v loji?

... i když se kamadádka, co je dneska na Kajmanech, rozhodla, že ještě před setkáním svoji P206 prožene myčkou a my pak přijeli o 3/4 hodiny později?

Moje 205, pak fakt s dobrým filtrem (nikoli prožraným od biopaliva) uháněla ku Plzni s plným plynem.

Prostě jsou věci, co se blbě vysvětlujou.

Odesláno

Pratele opet jen sam za sebe.A pro vix

Nez 2,0 tak opet radeji 2,2HDi mozna ze me cekaji investice a budu minimalne smutnej ale zatim pokud mam porovnavat tak 2,0 pomerne \"line\" a predevsim hlucne - slovo \"line\" ale berte s rezervou na bezny klidny provoz to 100% staci ale jelikoz mam rad aby auto jelo rozhodl jsem se prave pro 2,2HDi tady je plyn plynem ne jen pedalem ..... po zahrati je fakt klid a spis stve areodinamicky hluk a \"bordel\" od pneu.Akcelerace vic nez dobra a je radost ridit.

Spotrebu neresim predtim jsem mel 3,0i pak 2,0i a v prvnim pripade bastil klidne na limitu 25l a v drhem byl svatek kdyz se jelo za 9l bezne 10-12l

Tak ze nynejsich cca 7-8l je nadhera.

Udrzba souhlas co se zanedba urcite se ozve v nej nevhodnejsi dobu.

A ceny dilu presne jak pise oddie pred casem ranec dnes uz docela slusne a neni to zrovna STARLINE.

Tak ze jeste jednou priste klidne zase 2,2 ..... a proc vite :papa

Odesláno

Úvod tohoto vlákna se týkal koupě tohoto auta

http://auto.bazos.cz/inzerat/13795910/Prodam-Peugeot-406-20-Hdi-Kombi.php

S tím klukem jsem ve čtvrtek mluvil po telefonu, v inzerátu byla cena 59tis, ale řekl, že za to chce minimálně 65tis, že dělal servis za 12tis Kč. Ptal jsem se na doklad, samozřejmě není... Každopádně jsem nic nenamítal, pouze jsem poprosil o aktuální fotky, protože mi bylo řečeno, že tyhle jsou staré. Foto slíbeny na pátek s tím, že v sobotu se na to pojedu případně podívat. Další info bylo, že předek nebyl bouraný, ale pouze škráblý a kvůli tomu se lakovali blatníky, kapota a měnily světla. Zakoupeno v německém servisu po opravě, takže vše v nejlepším pořádku. Jeho chování bylo divný, občas si protiřečil a přemýšlel co by řekl, ale říkal jsem si, že pokud bude auto OK, tak ho vezmu. Nehledě na to, že před tím měl baworáka, přišel o papíry a bylo mi jasné jak se k autu asi choval. Typoval bych ho tak na 20. Tím nic proti dvacetiletým. Není to tak dlouho co mi tak bylo taky

A výsledek? Fotky nepřišli, nebere telefon, neodepisuje na sms

Já dohodnutý 2 lidi co tam se mnou pojedou. Celej pátek večer jsem čekal na fotky. Dnes jsem mu od rána volal a ozval a nebral mi to. Až když jsem mu napsal z jinýho čísla pod jiným jménem tak smskuje jakoby nic. Jo a napsal, že auto už nemá.

Tak mu někdo na něco nenalítněte, furt jsem nepochopil co byl jeho záměr a nebo jestli je to jenom takovej idiot

[upravil dne 3/3/12 17:28 od Jirka.budejovice]

Odesláno

Presne jak rika koblih69

Uz to ze nejsou \"aktualni\" fotky o ledascem \"vypovida\"

Pokud je auto jak rika nema co tajit to ze bylo bourane neni nikde psane ze bude spatne opravene.

A ted obracene jaka by byla pripadna reklamace .... :D

Viz muj priklad a realny stav proste se rano probudil dalsi pitomec a tim jsem byl ja od te doby pokud neni vse jak ma ci je citit nejaka nejistota :papa a hledam dale aut je hodne pravda uz malo co stoji za povsimnuti a jeste mene ktere stoji za koupi.

Urcite preju priste vice stesti ......

Ale nez spatne tak radeji nic ;)

Odesláno

Koukal jsem, ale když si vezmu cenu pořízení, dopravu a přihlášení, tak to taky můžu koupit 2 a udělat z toho 1 pořádnou :) Přeháním

Projel jsem veškerou evropskou inzerci, ale nic kloudnýho jsem nenašel. Ty hezký jsou hodně drahý. Jen v CR se snad množí ty krásný kousky se 150 tis najeto

viz Karel, Jarda a Pavel :mrk

Stejně najeto, stejné ceny, skoro stejný text

http://auto.bazos.cz/inzerat/14666295/PRODAM-PEUGEOT-406-HDI-COMBI-80KW-rv-10-2000-NEHAVAROVAN.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/14665887/PRODAM-PEUGEOT-406-HDI-COMBI-80KW-rv09-2000-NEHAVAROVAN.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/14669260/PEUGEOT-406HDi80kWkombiTOP-STAVRV2001.php

Auta jsou to nádherný, ale věř tomu

[upravil dne 3/3/12 17:54 od Jirka.budejovice]

Odesláno

Jak už jsem psal předtím, jak je to s těmi dovozy. Záleží na tom, jak pěkné ko chce to auto mít... To na odkazech je podezřelé už jen tím umytým a naleštěným motorem, to nemám rád.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...