Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je hrozně obšírnej pojem tak jenom 2 postřehy z uplynulých let:

1. bezsáčkový s HEPA pokud nemáš kompresor na čištění filtru tak vyjde jejich pravidelná výměna hodně draho... zlatý pytlíky...

2. Vybírali jsme jště nějaký multifunkční - ve hře byla Eta Neptun, Zelmer Vodník... nakonec vyhrálo LG. Třeba tepování proti ETA je o třídu účinější. Vysavač je menší praktičtější, levnější a měl více příslušenství. Typ nevím, ale můžu najít.

Odesláno

Hlavně jsem koukal jaká je hlučnost u vysavaču ,sací výkon a pracovní rádius, nemusí se porád přendávat kabel.Samozřejmě sáčkovej u mě to vyhrál tenhle Electrolux ZUS 3970 Ultra Silencer.Je doma už měsíc a luxuju snim někdy i já.

Odesláno

meli jsme vodnika od zelmru no hruza nejak me nenapadlo ze to budu 2 hodiny skladat a pak se tam vleze prach sotva z jedne mistnosti pak par ruznych drazsich a ted jsem se nastval koupil toto http://www.mall.cz/klasicke-vysavace/samsung-sc-4135 za smesnou cenu a musim rict ze max spokojenost coklonovej filtr je super v sacku se usazuje opravdu jen prach takze vydrzi bezproblemu rok je hlucnejsi ale to me neva a kdyz ho za rok vyhodim ze nekde fouka prach nebo tak neco tak co uz

Odesláno

electrolux maximus 7020 a spokojenost,podivej se na Dtest tam testovali vysavače a vyhráli jasně sáčkový s výstupním Hepa filtrem:Nejlepší je stejně centrální ten vyfukuje bordel ven a doma je čisto,ale to je jiná cenová!:D

Odesláno

Máme Dyson bezpytlíkový,je to dobrý vysavač a údržba ve vaně.Jinak nahoře zmiňovaný Vorwerk je pecka,jen se bohužel musí motat kabel na vysavač a pytlíky se dají sehnat neorigo významně levnější:mrkBohužel se nám vypařil při stěhování,takže máme prdlajs:bojim

Odesláno
za mna jednoznacne od Rowenta model Silenceforce :super

konecne ani neviem ze sa vysava... super tichy :)

Presne mi hovoríš z duše... manželka ho dostala na vianoce (jako správny chlap som jej musel dat niečo na upratovanie :D ) a odvtedy fakt neviem, že sa vysáva... na polovičnom výkone to skoro nie je počuť... za mňa 1* :super

Odesláno

mame zelmer aquarium, vysava bud do vody nebo do pytliku, naprosta spokojenost jak se spracovanim materialu tak s obsluhou a prislusenstvim hluk vydava akorat, stal kyslim v ts. bohemii 2500.- ale jsem spokojen!!!

Odesláno

Za mě bych doporučil Eta dualic,můžeš si vybrat zda sáčkové či bezsáčkové vysávání ,2x hepa filtr. Máme ho cca měsíc a půl a naprostá spokojenost,použití cca 80% na plovoucí podlahy.

Odesláno

Máme vysavač Rainbow,je ale cenově trochu jinde,se základním příslušenstvím 60 000kč... Ovšem to,co pak vidíš plavat v tý nádobě,to je extrém,nikdy by mě nenapadlo,v čem žijem,kdybych to neviděl :D Koberec v pokoji bych musel vysávat skutečně každý den aby ta voda byla vždy skoro čistá :) :)

• O 3 roky později...
Odesláno

Vytahuji malého kostlivce ze skříně :)

Poohlížíme se po novém vysavači. Podmínka je cena - do cca 8tis. Kč a zároveň schopnost vysát z koberce zapíchané krátké psí chlupy. Máte někdo zkušenost případně tip? Dívala jsem se po různých variantách Bosh Pro Animal Hair, Electrolux UltraOne Animal ale mám trochu obavy, že to je jen marketingový tah (že v názvu je Animal :D ). Nemáte někdo dobrou zkušenost s tímto typem bordelu na koberci a vysavačem?

Děkuji všem za tipy či rady!! :)

Rejpalové, nechť si prosím poznámky typu "pes do bytu nepatří" a "zbavte se psa a bude klid" ponechají pro sebe ;)

Odesláno

dobře nebudu psát o tom, že pes patří do boudy, ale radu dám. Pořiď si parkety, ty jdou snadno zamést nebo my máme Philips Marathon Super Parquet a  ten má neskutečnou sílu, vysává fakt perfektně

Odesláno (upraveno)

No psí chlupy resp. chlupy všech čtyřnohých mazlíků jsou celkem problém pro jakýkoliv vysavač. Kamarád autohandlíř tvrdí že z auta je ničím nedostaneš a v bytě v koberci to bude dost podobné. Já mám ETA Neptun a v 807 předchozí majitelé vozili v kufru taky pesana a můžu potvrdit že z tapecu na pátých dveřích lezou chlupy pořád a bral jsem to na mokro i na sucho vícekrát. Ten handlíř měl ten Rainbow a taky to nezvládal.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...