James306 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Zdravím všechny :-) Jako člen tohoto skvělého klubu, kde mi vždycky rychle a dobře poradí mám na Vás ostatní členy prosbu. Mohl bych Vás prosím požádat o vyplnění krátkého dotazníku k mé bakalářské práci ? V práci se zabývám výzkumem spokojenosti občanů se zdravotní pojišťovnou. Dotazník je zcela anonymní a výsledky budou zpracovány pouze v mé práci. Děkuji Vám všem předem za ochotu a přeji hezký zbytek dne s pozdravem Jakub Zámečník odkaz na dotazník: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vase-zdravotni-pojistovna/ Citovat
vix Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 A jakou skupinu preferuješ? Nemakáče - makáče - modré límečky - bílé límečky. Osobně jsme toto vyplňovali kamarádům na koleji - holt doba pokročila - dnes se toto vyplňuje přes téměř anonymní internet. P.S: Mohu být v popelář Pepa, pekař Honza, mistr výroby Karel nebo šéf Michael (vyber si). Na základě tohoto se bude poté vyvíjet i má odpověď. Co preferuješ? P.S.: To, že už i student VŠ (byť soukromé - zdravím Znojmo ) musí sahat tak daleko, aby mu jeho (nejen) virtuální kamarádi pomáhali fixlovat, je jednou otázkou? Citovat
James306 Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 Děkuji všem výše uvedeným :-) To vix: Segment respondentů není daný, takže respondentem může být kterákoliv osoba, co jsi uvedl ty a mnoho dalších profesí, které existují Zda dotazník vyplníš, bude to za osobu, kterou v běžném životě jsi a stačí to jednou P.S. Výzkumy tohoto typu jsou zcela běžné, holt někdo preferuje papírovou podobu, někdo elektronickou... Jinak vyplnění je samozřejmě dobrovolné Citovat
vix Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Se jen ptám, aby tvoje ofpověď byla dokonalejší (ucelenější) Citovat
Péťa Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Ach jo. Jak mám odpovědět na otázku č.5? Chci dát NE, protože když jsem se narodil, tak žádná zdravotní pojišťovna neexistovala. Do té organizace jsem vstoupil až v roce 1992 (kdy vznikla) a to mi bylo 21 let. Ale pak neumím odpovědět na otázky č. 6 a 7, jelikož jsem pojišťovnu od té doby neměnil. Tak jsem zvolil ANO (tak jsi to asi myslel) a teď nebudu spát, protože jsem lhal. Prostě, máš tam logickou chybu. Citovat
Haryk Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 to: Peta, to samé a vyplněno [upravil dne 22/2/12 20:42 od Haryk] Citovat
James306 Odesláno 21. únor 2012 Autor Odesláno 21. únor 2012 To Peťa: Otázka č.5 je dělící, kdy pod ní jsou otázky č. 6 a 7. Tu otázku jsem si uvědomil, že dříve byla jen jedna pojišťovna a to od roku 1992. Vím, že to je trochu nelogické, ale chápu to jako, pokud je někdo starší a pojišťovna vznikla v roce 1992, tak to není sice od Vašeho narození, ale zda nebyla v průběhu života měněna, tak je to pojišťovna první v životě Jinak se nebojte a klidně spěte, je Vám odpuštěno Citovat
James306 Odesláno 22. únor 2012 Autor Odesláno 22. únor 2012 Děkuji všem zúčastněným členům za vyplnění Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.