Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny :-)

Jako člen tohoto skvělého klubu, kde mi vždycky rychle a dobře poradí mám na Vás ostatní členy prosbu. Mohl bych Vás prosím požádat o vyplnění krátkého dotazníku k mé bakalářské práci ? V práci se zabývám výzkumem spokojenosti občanů se zdravotní pojišťovnou. Dotazník je zcela anonymní a výsledky budou zpracovány pouze v mé práci.

Děkuji Vám všem předem za ochotu a přeji hezký zbytek dne

s pozdravem Jakub Zámečník

odkaz na dotazník:

http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/vase-zdravotni-pojistovna/

Odesláno

A jakou skupinu preferuješ? Nemakáče - makáče - modré límečky - bílé límečky.

Osobně jsme toto vyplňovali kamarádům na koleji - holt doba pokročila - dnes se toto vyplňuje přes téměř anonymní internet.

P.S: Mohu být v popelář Pepa, pekař Honza, mistr výroby Karel nebo šéf Michael (vyber si).

Na základě tohoto se bude poté vyvíjet i má odpověď.

Co preferuješ?

P.S.: To, že už i student VŠ (byť soukromé - zdravím Znojmo :) ) musí sahat tak daleko, aby mu jeho (nejen) virtuální kamarádi pomáhali fixlovat, je jednou otázkou?

Odesláno

Děkuji všem výše uvedeným :-)

To vix: Segment respondentů není daný, takže respondentem může být kterákoliv osoba, co jsi uvedl ty a mnoho dalších profesí, které existují ;) Zda dotazník vyplníš, bude to za osobu, kterou v běžném životě jsi a stačí to jednou :)

P.S. Výzkumy tohoto typu jsou zcela běžné, holt někdo preferuje papírovou podobu, někdo elektronickou... Jinak vyplnění je samozřejmě dobrovolné :)

Odesláno

Ach jo. Jak mám odpovědět na otázku č.5? Chci dát NE, protože když jsem se narodil, tak žádná zdravotní pojišťovna neexistovala. Do té organizace jsem vstoupil až v roce 1992 (kdy vznikla) a to mi bylo 21 let. Ale pak neumím odpovědět na otázky č. 6 a 7, jelikož jsem pojišťovnu od té doby neměnil. Tak jsem zvolil ANO (tak jsi to asi myslel) a teď nebudu spát, protože jsem lhal.

Prostě, máš tam logickou chybu.

Odesláno

To Peťa: Otázka č.5 je dělící, kdy pod ní jsou otázky č. 6 a 7. Tu otázku jsem si uvědomil, že dříve byla jen jedna pojišťovna a to od roku 1992. Vím, že to je trochu nelogické, ale chápu to jako, pokud je někdo starší a pojišťovna vznikla v roce 1992, tak to není sice od Vašeho narození, ale zda nebyla v průběhu života měněna, tak je to pojišťovna první v životě ;)

Jinak se nebojte a klidně spěte, je Vám odpuštěno :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...