Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Kly

Recommended Posts

Guest bu_back
Odesláno

zdravím, už je to nějaký pátek co jsem tu řešil problémy se světly a s montáží koule na 407SW, bylo mi doporučeno servisu Peugeotu kly, kam bych se velice rád vydal, ovšem se mi nedaří zkontaktovat pána, který servis má na starosti. Několikrát se mi podařilo mu dovolat(na telefon na webu) ale nikdy jsme nenašli termín, v sobotu jsem k němu měl jet konečně, ale ještě mi to měl potvrdit, jenomže od čtvrtka se mi nedaří ho zastihnout... nemá někdo nějaký jinačí kontakt? dnes jsem zkusil kontakt i přes webový formulář. Docela bych už kouli potřeboval namontovat, tak jestli se mám koukat jinde nebo zkoušet stále volat:roker:D

Odesláno

Ten pán trávil víkend na zimním klouzání, určitě neměl čas a chuť řešit pracovní záležitosti. Nyní už by mohl být k zastižení. :papa

Guest bu_back
Odesláno

no tak uvidíme, dneska jsem mu volal ráno i po poledni, včera taky jednou tak už nevím jak víc to mám zkoušet.... :D možná si tam rovnou udělám výlet a domluvím si to per huba, když telefonická komunikace trochu vázne. i když chápu že obtelefonovávat všechny zmeškané hovory by mu zabralo týden.. ale myslím, že moje číslo už musí znát když jsme spolu mluvili ohledně toho pitomýho termínu asi 4krát:D

Guest bu_back
Odesláno

Rád vypadám za volantem jako důležitý menežééér s tím telefonem u ucha :D:D a taky trochu potřebuju kouli, abych mohl mašinu vozit na vozejku sem a tam po garáži:D

Odesláno

na mejly normalne odpovidam, delam od 9,00 a ted jsem vyhodil posledniho (pe.tra predsedu), tak jen si to vsichni spocitejte 16 hodin / den. ....

kdybych bral telefon u kazdy prace musel bych delat nonstop.

Vetsinou se da bezproblemove dovolat kolem 20.00 - 24.00 (dodelavam v terminu auta uz bez majitelu...)

on kdyz stoji zakaznik za zady a beru 20. telefon kouka uz blbe ....

sorry tem co se nedovolaj, ale volat zpet na zmeskane tak nechodim spat ...

Guest bu_back
Odesláno

ano ano mejly jsem hned schytal.... chápu, že když je hodně práce tak nejde před klientem ještě brát telefony... co třeba pořídit nějakou sekretářku :cool:

jinak po referencích co se mi dostalo na tenhle servis tak si rád počkám.. ještě chvíli mě to nezabije a motorku můžu převézt později až bude koule na místě (rozumějte o kouli na tažný se bavím:D)

holt spolehlivý servis se hledá špatně..... :roll jak na auta tak na motorky :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...