Driver Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Lidi jsou asi nepoučitelný, celkem jich přes závory projelo pět, ale za ty ušetřený dvě minuty čekání to riziko nestojí....... Citovat
Medvěd Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Za to bych bral papíry A NA FLEKU (obzvláš? se mi líbí ta velice hbitá AVIA s \"profíkem\" za volantem - FUJ K přejezdům ještě jinak (z druhé strany) - před několika lety (ještě za totality) se v pořadu AUTO - MOTO - REVUE řešil případ řidiče autobusu MHD v Praze, kdy se mu stalo, že v Chuchli na přejezdu blikalo bílé světlo, šraňky byly nahoře a PŘESTO PROJEL PŘED JEHO AUTOBUSEM VLAK (a to dokonce v průběhu měsíce několikrát!!!!!). Až když to odvysílali v televizi (fakt se jim tu situaci i povedlo natočit) tak se to svedlo na technickou závadu - pak věř zabezpečení přejezdů (tím nijak Tebou nafocené střelce neobhajuju, a spíš bych se klonil k nějaké formě udání - ale SPZ nejsou čitelné, takže smůla). Citovat
Driver Odesláno 24. duben 2005 Autor Odesláno 24. duben 2005 No SPZ až na tu Avii jsou čitelné na orig. fotkách, ale to s tím udáním nevím nevím.... Citovat
vix Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Spíš by jim měl někdo rozbít hubu .. ale to se pak dostáváme na trestně-právní rovinu. Ale možná to dopadne tak, že vraky jezdit nebudou....pardon, vlaky Citovat
Fusion Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 sem tohle na vlastní oči nikdy neviděl ikdyž jedím přes přejezd skoro každej den. Občas se stane že mě někdo předjede protože tam jedím pomalu kvůli strašnýmu stavu přejezdu... Citovat
janhercik Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 To Medvěd: Před deseti lety jsem osobně zažil to samé na dvojitém přejezdu se závorami na trati, kde jezdí rychlíky a dlouhé nákladní vlaky. Je to uprostřed K. Varů. Bylo to v noci, bílé světlo, závory nahoře, já cca 100m za přejezdem a profrčel si to rychlík. Myslel jsem, že mám halušky, ale pak jsem se dozvěděl, že se to nestalo jen mě. Naštěstí to dali hned do pořádku, ale já od té doby bílému světlu nevěřím a věřit už nikdy nebudu. Citovat
Fusion Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 taky se dívám, nenechávám to náhodě. Nejvíč nenávidím přejezdy, který mají signalizaci ale bilá nebliká. Nedávno sem jel Liazkou s bráchem s 8mi tunama štěrku přes takovej malej přejezd, já sem mu říkal a? zastaví ale s tou váhou sme byli rádi že vůbec jedem... pocit je to divnej přes ty přejezdy. Citovat
Netopýrka Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 No, já se přes přejezd dostanu málokdy, nějak mi nepadají pod kola, ale první podobná chu?ovka se mi stala už v autoškole...měli by za to fakt brát papíry, tohle udělá snad jen h*****... ...pokud někdy jezdíte z Prahy na Brandýs nad Labem přes Polerady, před Brandýsem je taky přejezd, bez závor...de facto v dolíku, vlak nevidíte, dokud nestrčíte do přejezdu čumák...zásadně tam vždycky tlumím rádijko a zastavím, abych ho aspoň slyšela...před rokem tam kolegovi s kolegyní tam přejel vlak před nosem, signalizace vesele blikala bílým světlem...takže já tady prostě vždycky zastavuju....v lednu mě na tomto přejezdu nějaký pražák vytroubil, proč jako já - kr*** za volantem - brzdím provoz, když přece nic nejede....hmmm.... Citovat
Kurt Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Netopýrka No, já se přes přejezd dostanu málokdy, nějak mi nepadají pod kola, ale první podobná chu?ovka se mi stala už v autoškole...měli by za to fakt brát papíry, tohle udělá snad jen h*****... ...pokud někdy jezdíte z Prahy na Brandýs nad Labem přes Polerady, před Brandýsem je taky přejezd, bez závor...de facto v dolíku, vlak nevidíte, dokud nestrčíte do přejezdu čumák...zásadně tam vždycky tlumím rádijko a zastavím, abych ho aspoň slyšela...před rokem tam kolegovi s kolegyní tam přejel vlak před nosem, signalizace vesele blikala bílým světlem...takže já tady prostě vždycky zastavuju....v lednu mě na tomto přejezdu nějaký pražák vytroubil, proč jako já - kr*** za volantem - brzdím provoz, když přece nic nejede....hmmm.... \"nějaký pražák \" - to zní jako diagnoza! Citovat
Hadra Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Netopýrka: Ale vždy? ty máš taky město Praha........??? Jinak.....nějaký pražák......stačí když si půjčim firemní auto s pražskou SPZ a to máte vidět hanáky jak se hned jinak chovají na cestách, ale i pěšáci. Jsem rád, že mám alespoň olomouckou SPZ. to není takovej průser. Citovat
Driver Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Netopýrka ...pokud někdy jezdíte z Prahy na Brandýs nad Labem přes Polerady, před Brandýsem je taky přejezd, bez závor...de facto v dolíku, vlak nevidíte, dokud nestrčíte do přejezdu čumák...zásadně tam vždycky tlumím rádijko a zastavím, abych ho aspoň slyšela...před rokem tam kolegovi s kolegyní tam přejel vlak před nosem, signalizace vesele blikala bílým světlem...takže já tady prostě vždycky zastavuju....v lednu mě na tomto přejezdu nějaký pražák vytroubil, proč jako já - kr*** za volantem - brzdím provoz, když přece nic nejede....hmmm.... Jo ten přejezd znám ten je dost nepřehledný, kdo u něj nezastavuje hraje podlě mě ruskou ruletu. Citovat
Netopýrka Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Pánové \"Nějaký pražák\" jsem použila pouze proto, že měl pražskou značku, nehledejte za tím něco ve smyslu Pražáci = dobytci za volantem. To jsme si jen nerozumněli.... Jinak já jsem podle SPZ Středočech Citovat
oddie Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Medvěd Za to bych bral papíry A NA FLEKU (obzvláš? se mi líbí ta velice hbitá AVIA s \"profíkem\" za volantem - FUJ K přejezdům ještě jinak (z druhé strany) - před několika lety (ještě za totality) se v pořadu AUTO - MOTO - REVUE řešil případ řidiče autobusu MHD v Praze, kdy se mu stalo, že v Chuchli na přejezdu blikalo bílé světlo, šraňky byly nahoře a PŘESTO PROJEL PŘED JEHO AUTOBUSEM VLAK (a to dokonce v průběhu měsíce několikrát!!!!!). Až když to odvysílali v televizi (fakt se jim tu situaci i povedlo natočit) tak se to svedlo na technickou závadu - pak věř zabezpečení přejezdů (tím nijak Tebou nafocené střelce neobhajuju, a spíš bych se klonil k nějaké formě udání - ale SPZ nejsou čitelné, takže smůla). Medvěd: to v té Chuchli bylo opravdu před několika lety (8-10), nikoliv za totality. Ta tra? je, jako dneska už většina tratí, vybavena autoblokem. Na té trati probíhala oprava něčeho (nevím čeho), a opraváři tam mělo drezínu. Protože ta ale stála v nájezdovém pásmu, a držela by tak šraňky dole, pochopitelně onu část pro tuto kolej vypnuli. Problém byl, že po skončení opravy jí zapomněli zase zapnout. Díky tomu projel milému autobusákovi vlak před nosem (doslova, asi 20cm). Jinak podobná situace klidně může nastat, když naši milí spoluobčané ukradnou dráty. Citovat
Driver Odesláno 25. duben 2005 Autor Odesláno 25. duben 2005 U nás na vesnici kde teď bydlím je přejezd se závorami a byl jsem svědkem toho jak přejel vlak, závory šli nahoru a čekající řidič favoritu okamžitě vystartoval ani nepočkal až budou závory nahoře. Závory se zvedli a okamžitě šli zase dolů, to byl favorit uprostřed přejezdu takže zůstal uvězněný na přejezdu. Naštěstí šel někdo ze zastávky vlaku, který duchapřítomě zvedl závoru aby auto mohlo projet. Za necelou minutu projel kolem rychlík od Kolína na Prahu Od tý doby tam vždycky čekám až se závory zvednou až nahoru a koukám jestli mi nespadnou na \"hlavu\". Citovat
Gotrek Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Znám jeden přejezd v zatáčce. Kdo to tam nezná a zastaví na signalizaci projíždějícícho vlaku, tak mu padnou šraňky na kapotu. Už jsem to párkrát viděl... Taky znám historku z přejezdu bez závor, projel vlak, maník s autem vyrazil a smetl ho vagón, který se odpojil a jel pár desítek metrů za vlakem... Jinak za tohle projíždění bych fakt střílel. Citovat
Hadra Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 2 Gotrek: Není ten přejezd někde u nás doufám? Aby se mi to náhodou nepřihodilo:D Citovat
Tazman Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Je to síla:D , ale já se v tomto státě nedivím ničemu!!! Citovat
Pinďa Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Je to až zarážející jak ti lidi riskují, ale ta ávie to už není co dodat. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Citovat
Ráďa Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 no já to znám i z té druhé strany z kolejí.To,že blikalo bílé světlo a jel vlak se opravdu stalo,ale je to tak malá pravděpodobnost,že to uvidíš, jako že vyhraješ ve sportce.Hlída to dost spolehlivé zařízení.To,že přejel vlak a za ním jel odpojenej vagon je nesmysl a nevěřte tomu.Když se to stane z vagonu ujde vzduch a vagon se okamžitě zastaví.Jinak ten vlak je tak těžkej,že zastavit před přejezdem kde nějakej blázen přejíždí kolem závor,nebo kolem světel opravdu NEJDE i kdyby jsi se pos.... a nikdy bych nechtěl vidět na vlastní oči,jak se řítím na někoho co se rozhodl dobrovolně zabít.Mám jednoho kolegu,co to zažil na vlastní oči a bude to vidět asi až do smrti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.