parizov Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 (upraveno) Takové ořechy vyráběla původně Tona, než přešla na šestihrané. Ty samozřejmě drží lépe a nepoškozují tolik matku. V některých případech ale může být tenhle tvar ořechu i výhoda (nepřístupná místa). Upraveno 13. říjen 2016 uživatelem parizov 1x smazáno slovo ale Citovat
peter23p Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 (upraveno) také jsem si jí byl ráno koupit co jsem zjistil tak stím jdou povolovat atypické šrouby a jmenuje se to Multilock. Upraveno 13. říjen 2016 uživatelem peter23p Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. říjen 2016 Odesláno 13. říjen 2016 (upraveno) No je pěkná, mám z lidlu jinou sadu jen 1/4 je dobrá na takové to domácí žvýkání. Za ty prachy od toho nemůže nikdo čekat že by vydržela profesionální zatížení. Mě teda po asi dvou týdnech přestala fungovat ráčna reklamovat jsem to nešel protože sem ztratil účtenku. Upraveno 13. říjen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
parizov Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Od značky Yato mám z Uni Hobby boční štípací kleště (nebyly právě levné) a kvalita není vůbec špatná... Ty ořechy, no na imbus asi těžko Citovat
stafflik Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Proč ne? Imbus je šestihran tak jak normální matka. Ty spiš mysliš imbus hlavu co je válcová, tady je to myšleny jinak. Citovat
parizov Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Aha, tak já znám jen ten válcovej :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Taky jsem ji koupil. Měl jsem v autě malou 1/4, jen do 13 ořechu, takhle bude lepší a navíc je tam i svíčák. U té malé bylo vše OK celkem jsem ji použival, jen jeden křížový bit jsem rozštípnul, asi jsou křehčí trochu, taky to byla z Lidlu a značka Powerfix Citovat
stafflik Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Parizov, blbě sem to popsal. Je spiš myšlený imbus klíč, ne imbus šroub s šestihrannou hlavou (to taky neznám). Prostě to šestihranný čím povoluješ imbus šroub. Třeba prodloužení, nebo tak něco. Ale to de i do obyčejnyho ořechu. Tak moc nechápu čím se tu chlubí Citovat
Stejsn Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Ne, imbusový šroub s tím skutečně nepovolíš, protože imbusový šroub je samice. Imbusový samec neexistuje, resp. je to normální šrou s řestihrannou hlavou Citovat
morepower Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 já teda nemám tuhle sadu, takže neposoudím její kvalitu, ale používám tenhle typ ořechů z jiný sady a výhodu to má, když je hůř přístupný místo a blbě pootočenej šroub. Klasický šestihranný oříšku v podstatě nepoužívám. Citovat
Hafity Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Tak jsem se vydal do Lidlu (u Jirkova) omrknout tu sadu a už jsem měl smůlu.... U kasy se dokonce bavila pokladní s jedním pánem, že tam kvůli té sadě byla nějaká hustější strkanice.... Citovat
Milan+ Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 (upraveno) O nic jsi nepřišel ,neboj. Soused koupil sadu loni a pokud vzal trošku více za bity,tak ty praskaj. A ty univerzal ořechy,každý uni je tak na dvě věci. Upraveno 14. říjen 2016 uživatelem Milan+ Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 tady v ostravě ještě před hodinou ta golovka v lídlu byla, ale je pravda, že je to na takové ty lehčí práce, co by taky člověk čekal za ty peníze Citovat
Hafity Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 Tak o ráčnu a bity mi ani nešlo, ale zkusil bych ty ořechy.... Podle hesla "tahle kravina se mi ještě v regálu neválí".... Citovat
peter23p Odesláno 14. říjen 2016 Odesláno 14. říjen 2016 před 5 hodinami, Milan+ napsal: O nic jsi nepřišel ,neboj. Soused koupil sadu loni a pokud vzal trošku více za bity,tak ty praskaj. A ty univerzal ořechy,každý uni je tak na dvě věci. loni sem jí chtěl taky koupit ale bohužel už jsem jí tenkrát nesehnal ale mám takovej pocit že loni byla tahle malá sada jiná dokonce myslím že jen s 1/4 ráčnou Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2016 Odesláno 15. říjen 2016 asi před měsícem byla v Lídlu ještě menší sada, dělal jsem s ní filtry kolem motoru (všechno šrouby torx) a práce s ní paráda v té větší sadě je i teleskopický magnetický podavač, taky super věc, když se klepou ruce Citovat
vasek733 Odesláno 30. říjen 2016 Odesláno 30. říjen 2016 (upraveno) Ahoj,co říkáte na aku šroubovák?Má tam být od čtvrtka.20V 2000ah Upraveno 30. říjen 2016 uživatelem vasek733 Citovat
RichVa Odesláno 30. říjen 2016 Odesláno 30. říjen 2016 (upraveno) Na takové to domácí vrtání proč ne. Měl jsem jeden z prvních ParkSide s Li-Ion akumulátorem. Bohužel se loni po záruce zakouřilo z motoru a teď leží v dílně a čeká na jiný motorek nebo sběrný dvůr. Asi jsem ho "uhnal" šroubováním prken do podlahy :-( Loni jsem zakoupil další, opět Parkside a v pohodě. Už s ním netlačím šrouby do prken, jen mě mrzí, že má jiný tvar akumulátoru než jeho předchůdce. V práci máme Makytu - je lehčí do ruky s větší silou i výdrží ale stála třikrát tolik. Shrnuto, je to fakt na domácí šroubování nebo vrtání, sílu má, ale nesmí se to s ním přehánět. Takže řemeslníkovi na každodenní provoz bych ho nedoporučil. Upraveno 30. říjen 2016 uživatelem RichVa Citovat
Haryk Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Mám doma taky z Lidlu jen 18V a 1500mah zato má má krouťák asi 50 Nm a za ty prachy perfektní, zašroubuje je i turbo šrouby 15 cm dlouhé bez problémů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.