Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno
v Globusu najednou mají zvedák za 399,- a teď babo raď

kdyby tady u nás byl Globus,tak pro něho jdu hned:)

Lidl tady máme ale tendle zvedák sem neviděl a když tak byl jednou tak dražší:(

Dneska jsem tam byl a stejně ho nemněly,že jim ho prý nedodaly:blablabla

Odesláno
V Lídlu budou mít folie na skla, na zadní a zadní-boční okna, neberu teď jestli to bude kvalitní a nebo ne, stejně vozím v autě palety, tak to brzo odřu, ale musí nebo nemusí být homologované??

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-75C0B91B-363F0AA8/lidl_cz/hs.xsl/index_31787.htm

uz to vidim, jak tady po pocernicich zacne kazdej druhej jezdit s novejma foliema plnych bublinek od toho, jak to neumi nalepit :D

Odesláno

Já už to lepil, i normální folie na auto, takže toho se nebojím:D

Ale možná ani nebudou průhledný, tak ještě uvidím;)

Ale docela mě to láká, vozím z práce pořád dřevo, a čím míň očí to uvidí tím líp. Sice je to moje dřevo(zbytky z balení strojů) ale závist je hrozná sviňa:D

Odesláno

No ono třeba u zadního skla, které je vyhřívané, hodně záleží na kvalitě té fólie. Sice to dobře nalepíš, ale po pár zapnutí vyhřívání se to začne kolem kresby výhřevu zvedat...

Odesláno

Chci se optat, ty folie jsou tedy homologované? Už delší dobu přemýšlím nad tím že si vlastnoručně zatmavím zadní boční okna tak abych pak neměl problém s policií nebo nedej bože na STK! :myslim

Odesláno

Zadní vyhřívání skla nepoužívám, není třeba. Takže vlastně ani nevím zda funguje:D

Zatím nevím jestli ty folie jsou homologované, musím počkat až ta akce bude.

Odesláno

vše to máš na autě musí mít homologaci, jen vzadu je jedno, jak tmavá ta folie bude... ale jako celá sada za 150kč no to sem na vás zvědav, co to bude... :D

Odesláno

mozna tam bude malym pismem vzadu napsano : neni urceno pro provoz na pozemnich komunikacich

jinak teda atest 8SD by to melo mit, pokud to ma byt urceno do provozu, otazka je, kdo pak nese zodpovednost, zda prodejce nebo majitel vozu, kterej si to bez toho atestu na auto da, ridic bude vinen 100%, ovsem, pokud tam to upozorneni na obalu nebude, mohl by mit Lidl docela problem

Odesláno

Moc to řešíte, kolik lidí z nás má homologované podložky pod RZ? Zadalší jezdí spousty aut, který mají zadní a zadní boční okna polepený raklamou, která není průhledná. Jsem si jistej, že tyhle folie taky nejmají homologaci pro provoz na silnicích. I samolepka P-C clubu, nebo jakákoliv jiná na zadním okně by v tomto případě mohla přesunout auto do kategorie nezpůsobilých.....

Odesláno

Na nehomologované folie se vykašlete, dnes musí být homologace přímo na nich a to se snadno kontroluje (jde samo nafalšovat, ale to je už dost starostí na takovou věc), pokuta do 2kKč (když potkáte \"pedanta\" tak to jde i blokově podle 56tky do 5kKč) za to nestojí... Jsou věci co se kontrolují a takové na které se kašle :papa

Odesláno

rootsky: Vysvětli mi, co znamená, že \"musí být homologace přímo na nich\"? Ten, kdo instaluje folie, je má v roli a při lepení pod ní šoupne štítek, to je tedy špatně?

Odesláno

Spatne to neni a presne jak pises Milane, oni tam daji homologacni stitek, k tomu dostanes homologacni kartu, kde na obou atributech je vydefinovani % zatmaveni a nejake certifikace ISO a EU nesmysli.

Odesláno

Ted jsem si to precetl cely, ze resite folie z LIDLu, tak to je jsem zase dneska necim pobavil, jako na co dneska ty retezce nenalakaji nebo nesnazi se nalakat lidi :D

Odesláno

ja mam folie ewf a na druhym 3M, a rozhodne si myslim, ze folie za 150 bude desna sracka.... a ono nalepit to na zadni okno fakt neni prdel.....takze radsi nez bastl, tak vubec nic....

a folie na oknech pokud to jsou bocni zadni a zadni, nemusite vubec resit homologaci. problem to je jen na prednim a na bocnich prednich oknech....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...