rexxx Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Zdavím, zjistil sem že u své 306 mám poměrně dost vymlácený čepy řízení. V peugeotu mi řekli že každej mě bude stát tak 1200Kč plus nějaká práce. Nevíte někdo na kolik by to vyšlo koupit je někde jinde a udělat si to sám_??? Věděl by někdo kde dobře koupit taky brzdový kotouče_??? dik Citovat
Ladis Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Určitě se dá sehnat za rozumný peníze, netroufám si říct, za kolik, ale na dotaz od borce co prodává díly na auta. To všechno v případě, že jsi v dosahu od Brna .... Citovat
vix Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 U své 205 jsem ho měnil jeden za cca 400,- Práce je to tak maximálně na hodinu, akorát se nakonec musí udělat geometrie. Citovat
Kurt Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Napsán autorem rexxx Zdavím, zjistil sem že u své 306 mám poměrně dost vymlácený čepy řízení. V peugeotu mi řekli že každej mě bude stát tak 1200Kč plus nějaká práce. Nevíte někdo na kolik by to vyšlo koupit je někde jinde a udělat si to sám_??? Věděl by někdo kde dobře koupit taky brzdový kotouče_??? dik Mrkni třeba na http://obchod.autokelly.cz Citovat
milda Odesláno 20. duben 2005 Odesláno 20. duben 2005 Před pár týdny jsem ho kupoval v obchodě, kde dodává AUTOPRIMA, tak si najdi nějaký takový obchod. Cena 215Kč. Citovat
Ladis Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Já měl nové za 150. Když člověk chodí do toho správnýho obchodu. Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Slušný kulový čep řízení na 205-306 apod. stojí v maloobchodě tak tři stovky. Z Kelly apod. bych si jej na auto nedal, ani kdyby byl zadarmo. Citovat
Fusion Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 hele Oddie, nedávno sem se doslechl, že tam berou levný díly z Polska, hlavně na německý auta. Já sem si tam koupil stabilizátory, to byla nějaká italská značka mám dojem, a jsou ok. Plánuju tam koupit poloosu... Je to jeden z důvoduů proč bys je tam nekupoval? Spodní čepy sem koupil v obyč autodílech, ty jsou Timkeny a čepy řízení taky nějaká italská... (jeden čep cca 350,- a? spodní či řízení) [Editován dne 21/4/05 Fusion] Citovat
graver Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 No, já jsem sice většinou opačný případ (v servisech kupuju i to, co si můžu namontovat sám, jakože toho moc není), ale přesto bych se k té žádosti připojil - při veškeré úctě k Oddieho zkušenostem si výkřiky typu \"neopřel bych si o ně ani kolo\" vysvětlení zaslouží. Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Jo, po několika zkušenostech s čepy a rameny s čepem, kdy výdrž byla ultramizerná. Rameno na 205 (tam je to komplet s čepem dohromady) z Kelly, po 10tis km vůle. Čep řízení na tomtéž - jeden orig. Peugeot (jiný nebyl po ruce, potřeboval jsem koupit narychlo takže jsem těch 500,- oželel) přežil 3 (!) neoriginály na druhé straně... V těch replikách jsou vážně strašné rozdíly. Já díly kupuju většinou v Benexu, nějakých osvědčenějších značek, ale i tam se občas musí vybírat. Ideální je najít díly od dodavatele, který je/byl i dodavatelem v prvovýrobě. Ad poloosy - tam vůbec netuším, co Kelly, dodává, nicméně všechny velké distribučky berou repase odněkud zvenku. Citovat
Fusion Odesláno 21. duben 2005 Odesláno 21. duben 2005 Oddie: zkoušel sem ceník benexu, je to hrůza mohl by ses mě mrknout na cenu tohodle (C184)? Předem dík moc. Už to mám 4212,- [Editován dne 21/4/05 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.