Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdavím, zjistil sem že u své 306 mám poměrně dost vymlácený čepy řízení. V peugeotu mi řekli že každej mě bude stát tak 1200Kč plus nějaká práce. Nevíte někdo na kolik by to vyšlo koupit je někde jinde a udělat si to sám_??? Věděl by někdo kde dobře koupit taky brzdový kotouče_??? dik

Odesláno

Určitě se dá sehnat za rozumný peníze, netroufám si říct, za kolik, ale na dotaz od borce co prodává díly na auta. To všechno v případě, že jsi v dosahu od Brna ....

Odesláno
Napsán autorem rexxx

Zdavím, zjistil sem že u své 306 mám poměrně dost vymlácený čepy řízení. V peugeotu mi řekli že každej mě bude stát tak 1200Kč plus nějaká práce. Nevíte někdo na kolik by to vyšlo koupit je někde jinde a udělat si to sám_??? Věděl by někdo kde dobře koupit taky brzdový kotouče_??? dik

Mrkni třeba na http://obchod.autokelly.cz:papa

Odesláno

hele Oddie, nedávno sem se doslechl, že tam berou levný díly z Polska, hlavně na německý auta. Já sem si tam koupil stabilizátory, to byla nějaká italská značka mám dojem, a jsou ok. Plánuju tam koupit poloosu...

Je to jeden z důvoduů proč bys je tam nekupoval?

Spodní čepy sem koupil v obyč autodílech, ty jsou Timkeny a čepy řízení taky nějaká italská... (jeden čep cca 350,- a? spodní či řízení)

[Editován dne 21/4/05 Fusion]

Odesláno

No, já jsem sice většinou opačný případ (v servisech kupuju i to, co si můžu namontovat sám, jakože toho moc není), ale přesto bych se k té žádosti připojil - při veškeré úctě k Oddieho zkušenostem si výkřiky typu \"neopřel bych si o ně ani kolo\" vysvětlení zaslouží.

Odesláno

Jo, po několika zkušenostech s čepy a rameny s čepem, kdy výdrž byla ultramizerná. Rameno na 205 (tam je to komplet s čepem dohromady) z Kelly, po 10tis km vůle. Čep řízení na tomtéž - jeden orig. Peugeot (jiný nebyl po ruce, potřeboval jsem koupit narychlo takže jsem těch 500,- oželel) přežil 3 (!) neoriginály na druhé straně...

V těch replikách jsou vážně strašné rozdíly. Já díly kupuju většinou v Benexu, nějakých osvědčenějších značek, ale i tam se občas musí vybírat. Ideální je najít díly od dodavatele, který je/byl i dodavatelem v prvovýrobě.

Ad poloosy - tam vůbec netuším, co Kelly, dodává, nicméně všechny velké distribučky berou repase odněkud zvenku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...