Medvěd Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 zabíjačka By mně zajímalo, jak by se z tohoto pohledu kontrola dívala na zabíjačku, která by se odehrávala na soukromé akci v autocampu (nebo třeba na zahradě penzionu) spojené s příležitostným prodejem masa a ostatních pochutin kolemjdoucím? Citovat
Marcel00 Odesláno 17. leden 2012 Odesláno 17. leden 2012 sukromnu akciu treba ohlasit miestnemu uradu, kde sa zhromazduje viac ludi a verejnost, nehovoriac o tom ze je tam predaj a konzumacia prave \"kolemjdoucim\" kde platia prisne hygienicke pravidla. si predstav ze predas tam nejake chore zviera doma na dvorku vychovane a sposobis tym zdravotne problemy cudzim ludom. takyto zakon nepovazujem za spatny a suhlasim s nim. aj ked osobne som nepocul ze by nastali nejake problemy z tohoto vyplyvajuce. Mali udelit moznost trebars hygieny, alebo veterinarnej kontroly. Hladam za tym nejaky paskvil europoslanca ktory nevie co od dobroty a za svoj plat odvadza skvelu pracu nebavime sa o sukromnej akcii u mna na zahrade vsakze ? takze ako sa v clanku pise, vsetci ste pozvani ku mne na zahradu a ste moji priatelia a pribuzny... takto to aj bude pokracovat. moc som toho nepovedal lebo suhlasil som a aj odporoval si v mojom komente zaroven. najvyysi cas ist spat Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Mno... problém vidím v tý pokutě. Ještě bych rozuměl tomu, udělit poktu pokud se taková \"veřejná\" akce nenahlásí, nebo pokud by se takové závadné potraviny zjistili. Ale pokutovat někoho implicitně to zavání totalitou stejně, jako povinnost nahlašovat soukromý akce. Jak je u nás zvykem, zase si, podle mě, nějaký nařízení EU někdo blbě vyložil a chce bejt papežštější než papež, jak je v našich končinách zvykem. Chce se mi zvracet... A to jsem ještě letos na žádné, ani soukromé, ani veřejné zabíjačce nebyl. Kucíí... co si jednu takovou zajet udělat do padlamentu? Tam je sviní... ;-) Citovat
vendelinek Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 :D:D pěkný,hezky si to napsal:super Citovat
gronholmm Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Stejná blbost jako tohle http://diskuze.pozary.cz/co-vas-pali/poplatek-za-provozovani-tomboly-t50341.html#p65664 Citovat
BV406 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 to je sila, beztak to je tak jak pise edison ... myslim, ze s tema hygienickyma normama evropske unie to v tomto pripade nebude tak horke jak nam to nase vlada podava ... Citovat
Qcko Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Taketo nieco moze vydat clovek ktory nikdy nevidel zabijacku a nevie ake su to dobroty, achjaj Citovat
Vvitty Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 zabíjačka By mně zajímalo, jak by se z tohoto pohledu kontrola dívala na zabíjačku, která by se odehrávala na soukromé akci v autocampu (nebo třeba na zahradě penzionu) spojené s příležitostným prodejem masa a ostatních pochutin kolemjdoucím? uplne stejne... maso ma byt urcene pouze pro potrebu toho kdo zabiji a rodinne prislusniky. Jde zejmena o to, ze maso urcene k prodeji musi projit take prislusnymi testy na zdravotni nezavadnost... Citovat
OK406 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Opět EU !!! Za chvíli nám budou dávat nařízení a kvóty i kdy se můžeme umýt !!! Už nám toho snad zrušili dost !!! A co na to naši velmi dobře placení europoslanci ?! Mlčí, jak partizány u výslechu !! A nebo se všelijak vymlouvají!! Přece nepříjdou o svá tučná koryta!! Vůbec nehájí zájmy ČR a lidí !!! Vůbec je nezajímá názor lidí !!! Citovat
Dano406 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Marcel00 :vsetci ste pozvani ku mne na zahradu a ste moji priatelia a pribuzny... takto to aj bude pokracovat. kdy že se to máme dostavit. [upravil dne 18/1/12 16:52 od Dano406] Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Soukromá akce je jedna věc. Prodej je už věc jiná. Tomu bych ještě tak nějak rozuměl... Ale všechno to hlavně spěje k tomu, aby stát zase měl co ke zpoplatnění... Citovat
Haryk Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 a bude to jak skoro jako se vším,:vlk se nažere a koza zůstane celá Citovat
koblih69 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 zabíjačka By mně zajímalo, jak by se z tohoto pohledu kontrola dívala na zabíjačku, která by se odehrávala na soukromé akci v autocampu (nebo třeba na zahradě penzionu) spojené s příležitostným prodejem masa a ostatních pochutin kolemjdoucím? Medvedě to je veřejná produkce, takže musíš odnést 10 jelítek a 2 tlačenky do OSA Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 A na nejrůznější ouřady: Finančák, potravinářskou inspekci, živnosťák, policajtovnu, ministerstvo pro místní rozvoj, ministerstvo financí, ministerstvo zemědělství, ministerstvo vnitra, na vládu do padlamentu... a další a další... :-D Citovat
Haryk Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 ta to abych si postavil prasečák pardon vepřín ,no když je zabijačka tak prase má mnoho příbuzných já jsem vůl, já mám ve chlívku jalovičku tady je po naložení [upravil dne 18/1/12 21:18 od Haryk] [upravil dne 18/1/12 21:18 od Haryk] Citovat
Medvěd Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 Jednalo se mi o případ, kdy si určitá společnost uspořádá zabijačku a kolemjdoucí zcela cizí příchozí má - po té, co jeho nos přenesl k chuťovým pohárkům informaci o zajímavých pochoutkách - velký zájem o koupi něčeho dobrého a začne společnost ukecávat k odprodeji Známe to třeba i ze srazů, že ... [upravil dne 18/1/2012 21:20 od Medvěd] Citovat
Haryk Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 když není žalobce,tak není soudce,ale znáš to,závist je sviňa Citovat
FrantaCV Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Prasečák už máme - v parlamentu - a jeho klon v senátu. Do těchto absurdit nás dovedla celá slavná EU. Kvóty na všechno; kolik můžeme vyprodukovat brambor, cukru, obilovin, vajec, masa atd atd. K čemu to vedlo a vede - Cukrovarnická velmoc dováží cukr a vlastně všechno. Když vidím klíče, tak bych je nejraději hodil do kanálu. A bude hůř. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Taky jde o to jestli čeští ouřadové přivřou oko a nebo budou dělat ovce unii. I když jak jde o prachy tak pujde solidarita stranou asi:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.