Freedy Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Dal jsem si inzerát, že sháním el. stahování zadních oken a středový panel s vypínačema na 405. Asi za týden se mi ozval jeden člověk, že to vše má a když mi řekl, že je z druhé strany republiky tak se sám nabídnul, že je možné to poslat na dobírku, ještě se mně vyptával jakej model mám a jakej rok aby poslal přesně to co chci. Po týdnu balík opravdu dorazil, po zaplacení jsem kouknul do balíku a překvapaní bylo na světě. Místo dílů na 405, jsem měl v balíku úplně jiný věci. Díly byly na citroen bx. Jestli se dotyčný domníval že to nepoznám, tak nevim. Samozřejmě jsem hned volal, ale znáte to, nikdo to nebral. pouze zprávy byly doručeny. Takže pozor na tel.776328590, jo a na balíku byla adresa Vít Šotola, Medlov 140, okr. Olomouc. Tak už nevim komu se dá věřit??? Aby člověk měl dneska strach si něco objednat. Tak dejte pozor!!!!!!! Citovat
Tazman Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Dneska je doba zlá, proto když něco kupuji tak to chci vydět a takovéto posílání věcí na dálku neberu (zajíc v pytli). Z těchto důvodů. Ale možná tě potěší že nejsi první ani poslední. Lidi jsou svině, samožřejmě že né všichni. Tak snad se ti to podáří střelit? Citovat
Ladis Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Hm, tak to je ve vedlejší vesnici ... Mám se ti na něj podívat? Citovat
Gotrek Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 Napsán autorem Ladis Hm, tak to je ve vedlejší vesnici ... Mám se ti na něj podívat? Že bychom tam udělali kárnou výpravu... Citovat
Freedy Odesláno 13. duben 2005 Autor Odesláno 13. duben 2005 Díky kluci , zatím vydržte , asi před 5 min mi došla zpráva , že je prej pryč a co jako má dělat. Tak uvidíme. Nejde mi o ty peníze , ale že se někdo ze mě snaží dělat blbce. Když tak dám vědět a můžete se kouknout. Dík. Citovat
Pinďa Odesláno 14. duben 2005 Odesláno 14. duben 2005 Kluci já raději zavolám(zda to mají) a pak si zajedu na vrakáče. Pokud to není zavedená firma s tím nemám dobré zkušenosti. Citovat
Gotrek Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Takže tajemný fantom Šotola řádí dál... http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?p=9923#9923 http://www.italiancars.org/fiat/diskuze/index.php?msg_group=1&action=show&id=20047 Citovat
raspa Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 To je hrozný co se děje a kam tenhle svět spěje , z těch článků to vypadá že to ten Šotola dělá schválně , takový vyvrhele fak asi střílet Citovat
Gotrek Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Mohl by se tu vyjádřit Freddy, jak to nakonec dopadlo... Citovat
Marcel505 Odesláno 30. srpen 2006 Odesláno 30. srpen 2006 To se dějou věci, hlavně aby tu nešlo o velký prachy. Pak to fakt naštve. Že se ten člověk nebojí, že dostane jednou do držky. A jak už tu zaznělo - kdo ví, odkud to má. Citovat
Leitlik Odesláno 2. září 2006 Odesláno 2. září 2006 No jak to tady čtu,musí to bejt pěknej \"záser\" !! Zítra tam mám zrovna namířeno,tak ho nějak vystopuju.Mám tam docela dost kámošů,takže by to neměl bejt problém.Ale osobně si myslím,že neexistuje ! V každým případě se ozvu !Čagos. Citovat
Crack Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: Leitlik No jak to tady čtu,musí to bejt pěknej \"záser\" !! Zítra tam mám zrovna namířeno,tak ho nějak vystopuju.Mám tam docela dost kámošů,takže by to neměl bejt problém.Ale osobně si myslím,že neexistuje ! V každým případě se ozvu !Čagos. Existovat musí,jinak by mu delali na poště bez občanky na dobírku peníze. Citovat
Leitlik Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Tak jsem ho vychytal doma a docela ho to vzalo !! Vůbec nevěděl o co jde. Po 10 min. přesvědčování,že to není omyl,si vzpoměl. Slíbil,že vše dá do pořádku !! Číslo mobilu sedí,takže ho kontaktuj a domluvte se na způsobu vrácení peněz !! Jestli to nepomůže,tak mu alespoň udělám reklamu,protože má oficiální AUTOOPRAVNU !! Jestli chceš,kontaktuj mě na mail,nebo ICQ ! Čagos !! Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2006 Odesláno 4. září 2006 Freedy, prosím o seznámení s dalším vývojem Tvé kauzy !!!!! Citovat
Leitlik Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Hmm,taky bych se rád dozvěděl,jak to dopadlo !! Citovat
ajven Odesláno 16. říjen 2006 Odesláno 16. říjen 2006 kua kua chuapi. Hentakému zlodejovi len rozbiť pi*u, bríle aj hodinky. Hajzlovi poj*banemu. :grr:grr:grr Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. říjen 2006 Odesláno 19. říjen 2006 Původně zaslal: tomyka zaujimavy prispevok NJ on ten Ajven je celý taký zaujímavý:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.