Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dal jsem si inzerát, že sháním el. stahování zadních oken a středový panel s vypínačema na 405. Asi za týden se mi ozval jeden člověk, že to vše má a když mi řekl, že je z druhé strany republiky tak se sám nabídnul, že je možné to poslat na dobírku, ještě se mně vyptával jakej model mám a jakej rok aby poslal přesně to co chci. Po týdnu balík opravdu dorazil, po zaplacení jsem kouknul do balíku a překvapaní bylo na světě. Místo dílů na 405, jsem měl v balíku úplně jiný věci. Díly byly na citroen bx. Jestli se dotyčný domníval že to nepoznám, tak nevim. Samozřejmě jsem hned volal, ale znáte to, nikdo to nebral. pouze zprávy byly doručeny. Takže pozor na tel.776328590, jo a na balíku byla adresa Vít Šotola, Medlov 140, okr. Olomouc.

Tak už nevim komu se dá věřit??? Aby člověk měl dneska strach si něco objednat. Tak dejte pozor!!!!!!!:bojim

Odesláno

Dneska je doba zlá, proto když něco kupuji tak to chci vydět a takovéto posílání věcí na dálku neberu (zajíc v pytli). Z těchto důvodů. Ale možná tě potěší že nejsi první ani poslední. Lidi jsou svině, samožřejmě že né všichni. Tak snad se ti to podáří střelit? :(

Odesláno

Díky kluci , zatím vydržte , asi před 5 min mi došla zpráva , že je prej pryč a co jako má dělat. Tak uvidíme. Nejde mi o ty peníze , ale že se někdo ze mě snaží dělat blbce. Když tak dám vědět a můžete se kouknout.

Dík.

• O 1 rok později...
Odesláno

To je hrozný co se děje a kam tenhle svět spěje , z těch článků to vypadá že to ten Šotola dělá schválně , takový vyvrhele fak asi střílet :(

Odesláno

To se dějou věci, hlavně aby tu nešlo o velký prachy. Pak to fakt naštve.

Že se ten člověk nebojí, že dostane jednou do držky.

A jak už tu zaznělo - kdo ví, odkud to má. :grr

Odesláno

No jak to tady čtu,musí to bejt pěknej \"záser\" !! Zítra tam mám zrovna namířeno,tak ho nějak vystopuju.Mám tam docela dost kámošů,takže by to neměl bejt problém.Ale osobně si myslím,že neexistuje ! V každým případě se ozvu !Čagos.:grr

Odesláno
Původně zaslal: Leitlik

No jak to tady čtu,musí to bejt pěknej \"záser\" !! Zítra tam mám zrovna namířeno,tak ho nějak vystopuju.Mám tam docela dost kámošů,takže by to neměl bejt problém.Ale osobně si myslím,že neexistuje ! V každým případě se ozvu !Čagos.:grr

Existovat musí,jinak by mu delali na poště bez občanky na dobírku peníze.
Odesláno

Tak jsem ho vychytal doma a docela ho to vzalo !! Vůbec nevěděl o co jde. Po 10 min. přesvědčování,že to není omyl,si vzpoměl. Slíbil,že vše dá do pořádku !! Číslo mobilu sedí,takže ho kontaktuj a domluvte se na způsobu vrácení peněz !! Jestli to nepomůže,tak mu alespoň udělám reklamu,protože má oficiální AUTOOPRAVNU !! Jestli chceš,kontaktuj mě na mail,nebo ICQ ! Čagos !!:super

• O 5 týdnů později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...