Přema Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Platí pro členy kteří zaplatili od 1.1.2012 do 29.2.2012 po ukončení této edice začnem další edicí. Prosím členy kteří mají u svého nicku červeně zvýrazněno co jim chybí aby tak učinili či mi napsali že si toto nepřejí zveřejňovat, v případě nedoplnění údajů jim bude kartička vytištěna bez těchto údajů. Členské příspěvky pro nové i prodlužující řádné členy zůstávají na stejné výši jako v minulém období. Tím že máme vlastní tiskárnu tak se to budu snažit dělat jinak......pokaždé co club příjme platbu , budu hned vyrábět kartičku(y) a odesílat.Sem tam tu danou edici ukončím ať tu toho není moc. !!!!PROSÍM ČLENY O ŘÁDNÉ VYPLŇOVÁNÍ PLATBY...KDO TO MÁ DOHLEDÁVAT.....DĚKUJI! mmmbPosláno syselpepaPosláno FrantaCVPosláno raspaPosláno jirka639Posláno BV406Posláno Hubi12Posláno pacesolPosláno tomivanPosláno Lví-čekPosláno koblih69Posláno HP_HASICPosláno myslivecPosláno StiflerPosláno f3Rd@Posláno Jarouš307Posláno Vašek PosteltPosláno ghost74Posláno romik1Posláno AlternativPosláno MotoMotoPosláno pipistrelPosláno roditoPosláno bobosPosláno asaadPosláno švícko87Posláno stanko.zPosláno mmartinkovicPosláno Gabriel 307Posláno stanleyirlPosláno MatrixChosePosláno jansaliPosláno mxmenPosláno spixaPosláno NutTPosláno ygnor206Posláno HarlleyPosláno punkacPosláno kefurtpPosláno CinicmanPosláno wooodyPosláno HonzaGRDTPosláno ShrekPosláno Marcel505Posláno Mik.ePosláno Peterr87Posláno Max407Posláno martas76Posláno MiliVFRPosláno HarykPosláno HonzaZPosláno Foxman Posláno 306-Kubík-S16 Posláno LubomirhofmanPosláno VeverkaPosláno SIMAKOPosláno JenyPosláno MJSyticPosláno OldaPosláno LvíčekPosláno flekrmannPosláno Zdenda406:Posláno radek76Posláno celadnikPosláno abpcompanyPosláno zobyPosláno metlaPosláno ViliPosláno KorkoranczPosláno otjoPosláno KadlecPosláno Gargamell Posláno Radim MikiPosláno ArnaPosláno kupákPosláno LachtanPosláno Charlie 1Posláno trsekPosláno HavelkaPosláno Krt€kPosláno DavoskPosláno MildíkPosláno JudesPosláno OtaPosláno BohunkaPosláno ŠipkaPosláno Vlado-77Posláno kocurikPosláno crazybikerPosláno P607OldaPosláno Bendy_-Posláno fedo2Posláno Red Devil Posláno dusko201Posláno Cinci Posláno vladoma Posláno Wenouš Posláno Jirka 206 Posláno Delphi Posláno dobrmik Posláno Koubis88 Posláno VoightaPosláno sykmar001Posláno treborPosláno Mechanik88Posláno ace11Posláno lamanchaPosláno davidekczPosláno ladin23Posláno RendaPPosláno ondra.410Posláno gronholmmPosláno gaborjPosláno fíďaPosláno paul janePosláno tomdlouhanPosláno Richard TCPosláno ScratchPosláno RadomirekPosláno JarmylPosláno Jirka307Posláno Machy_CZPosláno LubosKPosláno pavskaPosláno KurvisekPosláno m.pavlusekPosláno ŠaldaPosláno AlpinkaPosláno @rePosláno Blizzard1Posláno drumazzPosláno janouPosláno afinkaPosláno DriverPosláno k2xb4Posláno JohnPosláno beny-furstPosláno VentilPosláno Jirka VPosláno SV 24Posláno renda.jPosláno JIKSPosláno meply7Posláno zudenekPosláno pkrPosláno skuciPosláno EZOP12Posláno majkoPosláno *jose_106*Posláno Jirik 007Posláno RitchiiPosláno janča205Posláno Vilém3Posláno pp205Posláno Zdeněk1Posláno speedy22Posláno martinh7Posláno AluškaPosláno Dave_kPosláno hrtonlPosláno TomajsPosláno lupinoPosláno SchreekPosláno BohumilPosláno 00stevo00 Posláno Jozef Becka Posláno švejk Posláno jkmtrnavaPosláno enikybenikyPosláno ozzy1Posláno mk405Posláno PištaPosláno Alda407Posláno bender666Posláno daves 13Posláno Pavel T.Posláno kamperePosláno Jarda KozákPosláno PataPosláno PAT a MATPosláno FerryPosláno Radek HurvajzPosláno BeďaPosláno [upravil dne 29-2-12 18:07 od Přema] [upravil dne 8-3-12 15:31 od Přema] [upravil dne 11-3-12 20:16 od Přema] Citovat
mmmb Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 No super. Konečně platba přišla. Trvalo jim to celý rok . (platil jsem 31.12.) Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Přemo do té edice bych měl patřit i já ne? Nebo jsem ten systém špatně pochopil? Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2012 Autor Odesláno 5. leden 2012 A důvod????? Nic o tobě v platbách není..... Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No předpokládal jsem, že sem hodíš jména a aktualizuješ kdo zaplatil, jak chápu z tvé odpovědi tak to tak si není. Takže mám prostě poslat 300,- a hotovo? Stejný VS i číslo účtu jako loni? OK? Díky Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 koblihu, jak dlouho tady jsi http://www.peugeot-club.com/pomoc.php?id=1 Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 No předpokládal jsem, že sem hodíš jména a aktualizuješ kdo zaplatil, jak chápu z tvé odpovědi tak to tak si není. Takže mám prostě poslat 300,- a hotovo? Stejný VS i číslo účtu jako loni? OK? Díky Jak jména......sem píši jen nicky těch co zaplatili a stav jejich výroby kartičky.......kdybys sis ten text dobře přečetl tak to pochopíš..... na zbytek ti odpověděl Peta.... [upravil dne 6-1-12 08:08 od Přema] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ja koblihovi rozumim , mas sem dat seznam všech řadnych členu a dopsat k nim kdy jim končí řádne členstvi aby veděli kdy zaplatit . jako by to neměli ve svých profilech Přemku děláš svoji práci nedokonale :D:D - rejp Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 K tomu vypisu.......No comment .....raději [upravil dne 6-1-12 10:09 od Přema] Citovat
Lví-ček Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Přemo zasloužíš si jen chválu. Děláš to výborně. Poslal jsem peníze a hned druhý jsem byl na seznamu odeslaných kartiček. :potlesk Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Přemo to přece není kritika, Peta mi poslal odkaz na to jak zaplatit což s dovolením vím jinak byl kartu 2011 neměl. Já prostě čekal na nějaký impuls aby nevzniknul chaos a holt jsem se nikde nedočel, že impuls nee a mám prostě poslat. To neznamená, že to není nikde napsaný, nebo že to někdo dělá blbě prostě jsem to nezaregistroval - moje blbost Příkaz mi hlásí proveden, takže snad vše OK. Děkuji za projevenou empatii [upravil dne 6/1/12 16:00 od koblih69] Citovat
Přema Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Někdy začátkem února 2012 budu posílat email všem řádným členům o končící platností členství 2011.....dostanou to všichni řádi ale ti co už zaplatili , ti to nemusí brát v potaz...... Citovat
koblih69 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To je super, vono u lidí jako já, kteří si nepamatují ani vlastní datum narození to velmi pomůže . Citovat
FrantaCV Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Přemo zasloužíš si jen chválu. Děláš to výborně. Poslal jsem peníze a hned druhý jsem byl na seznamu odeslaných kartiček. :potlesk Suhlas - byl to fofr, kartičku mám doma. Citovat
Stifler Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Tak jako každý rok touhle dobou jsem dnes poslal peníze na klubový účet a už se těším na kartičku s new designem. Citovat
alternativ Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Dneska jsem odeslal a data profilu aktualizoval na soucasny vuz. Citovat
stanleyirl Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Ahojte rad by som zaplatil clenske... Ale moja platba bude putovat z Malty tak by som poprosil SWIFT a IBAN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.