Přejít na obsah

stanleyirl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    153
  • Registrace

O uživateli stanleyirl

  • Datum narození 10.7.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Město
    Zakamenne
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stanleyirl's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. stanleyirl

    ako ziskat mapy rt3

    Kto ma link na nove mapy do rt3??? vopred dakujem [upravil dne 4/7/13 09:08 od stanleyirl]
  2. Predpokladam ze posypova sol im tiez neprospieva.. asi tiez zdochli prave pre to cez zimu
  3. Viete niekto pribliznu cenu ECU alebo nemate popripade niekto jednu dobru na predaj? moja ECU neni ani skorodovana ani senzorom nic nechyba... proste nekomunikuje. Jedneho pekneho dna si zmyslela ze komunikovat nebude a tak ako si zaumienila tak sa aj sprava doteraz.
  4. stanleyirl

    olej v prevodovke

    Len taka skusenost naokraj, mne prevodovka vydava taky nejaky divny zvuk pri 4 a 5-tom stupni pri zatazeni. Skusal som menit olej ale pred a po vymene rovnako. Mate aj vy taky problem? Je to taky jemny pyskot. Samozrejme ze do toho nebudem vrtat kym to funguje.. len ma zaujima ci ste spozorovali nieco podobne u vasich milacikov...?
  5. Zdar ludia Tak u mna to bol mikroswitch na otvarani skla 5-tych dveri, proste som ho odpojil a koniec... otvaranie mam na klucoch tak ze mi viac-menej chybat nebude. A okrem ineho problem vyrieseny.
  6. Ludia asi sa do toho dneska pustim tak potom dam vediet
  7. Zdarek, pridavam sa k problemu so samovolnym otvaranim sklenej casti zadnych dveri na 407sw... typujem tiez kabelaz v prechodke, len sa mi do toho moc nechce... skor skumam ci to niekto uz neopravil... nech to nerozoberam zbytocne ak to nie je ono... Tak piste rady.. Diky
  8. Ak si s tym autom nikde nemlatil, tak najcastejsie sa stava ze sa poškodi vodic ktoryý prenáša kontakty z volantu (airbag, truba..) Či je možné vymeniť len tento plochý kábel namotaný okolo osi neviem ale viem ti povedať že u peugeotu je to dosť ťastá chyba a v servise to menia celé. Mozeš si volant rozobrat a kontakty si premerat multimetrom, v pripade že by si našiel kde je zlý kontakt alebo prerušený vodič môžeš si to na vlastne riziko opraviť. A ešte ďalšia vec je že ak aj chybu opravíš, budeš musiet znovu na diagnostiku lebo ak sa nemylim tak chyba airbagu sa po oprave nevymaze sama.. tak že ti bude tak či tak svietiť.
  9. stanleyirl

    ako ziskat mapy rt3

    No ved skus, len tam neslo o to ze by tam nieco chybalo... mapa je komplet len nedokazalo vyhladat trasu z neznameho dovodu.... mozno aj zhodou okolnosti dopravnych info..?? Inac mal som aj staru mapu, ale tu som nasiel az ked som docestoval na sk.
  10. stanleyirl

    ako ziskat mapy rt3

    Mily haus, Stanleyirl nema nic spolocne so Stanleygirl Mal som dobre cd vlozene a isiel som po hlavnej trase. Nakolko nie som az taky blby tak som skusal cd aj Talianska aj Rakuska... a bolo to o tom istom neviem vysvetlit pre co ale proste to zblblo. Ale SK Rakusko uz OK
  11. stanleyirl

    ako ziskat mapy rt3

    Natocenie si prepocitava zo zadnych ABS senzorov. A jasne ze mam origo stiahnute z dobrych zdrojov
  12. stanleyirl

    ako ziskat mapy rt3

    Nazdar chlapci... Musim Vam s polutovanim oznamit ze mapy 2012 stoja za ho.... Vysvetlim pre co v niekolkych bodoch. 1. Na Sicilii ma nechcelo navigovat do pristavu Messina, ani ked som zadal mesto v Taliansku. Stale ma to smerovalo na Cataniu co je uplna blbost. 2. Hlucha oblast medzi Rimom a Graz kde mapy fungovali, ale navigacny vypisoval error... ze nie je mozne vyhladat trasu. 3. Vyhladavalo nezmyselne trasy ktore boli obchadzkou aj napriek tomu ze som mal nastavenu najkratsiu trasu. 4. Vypisovalo mi kolony a nonstom ma presmerovavalo na ine trasy ako bola navigacia nastavena. Ani jednu kolonu som nestretol. 5. Z casu na cas navigacia zamrzla, ako to uz ma rt3 vo zvyku. Ale napriklad Rakusko a Sk uz v pohode. Tam to fungovalo pekne. A este jedna vec ma zaujala ze ked som vosiel autom do tunela tak navigacia v aute fungovala nepretrzite ale moja sekundarna navigacia vypla koli strate signalu... Tak ze to ma svoje+ aj-...
  13. stanleyirl

    Páčka od tempomatu

    Pojde, ale ak nemas snimac na plynovom tak ti pojde iba tempomat... Kupil som si packu s obmedzovacom ale nakolko po meste moc nejazdim pedal zatial menit nechcem..
  14. stanleyirl

    Diagnostika lexia

    Nestihol som
  15. stanleyirl

    Diagnostika lexia

    JanoRS: Tu najdes spolahlive zdroje: www.google.com [upravil dne 13/3/12 07:16 od stanleyirl] upraven link na warez. Ferry [upravil dne 13/3/12 09:27 od Ferry] [upravil dne 13/3/12 11:21 od stanleyirl]
×
×
  • Vytvořit...