Přejít na obsah

jar.cieplik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    95
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    albrechtice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jar.cieplik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jar.cieplik

    něco o renault!!! :-)

    no já bych se nezlobil, kdybych neřešil problémy do 2030 :-) no ale zase si vemte, jasně chápu, že u starších aut se člověk, až tak nebojí do toho vlézt., ale i na novějších přeci sem tam něco potřebuješ, s čím nemusíš do servisu... např. třeba vyměnit žárovky, vyměnit(zkusit) pojistky, když něco nefunguje atd. úplně ty prkotiny... ale chápu tvou pojintu. no budu chodit tady dál... jen kdyby teda někdo věděl o nějakém tom servisním(dílenském) manuálu...
  2. jar.cieplik

    něco o renault!!! :-)

    no má milá mi říkala, že až příště něco koupíme, tak si prvně ověřím fórum, jak frčí a po té půjdem vybírat auto :-))) no a s tím namlsáním to asi je fakt... v tuto chvíli pro mě bohužel... :-) nemáte zájem si koupit renaulty??? :-)
  3. jar.cieplik

    něco o renault!!! :-)

    tam jsem přihlášený.... je to dle mě zatím největší fórum, ale říkam, jako by se tam v roce 2012 zastavil čas
  4. jar.cieplik

    něco o renault!!! :-)

    hned jsem se přihlásil a zase...o ničem... když to srovnám tady s tímto servrem....to není jedna ku stu, ale k milionu.... nevím, zda li renaultoví nemají chuť si vyměnit info.... nebo je nějaké utajené fórum :-)))
  5. jar.cieplik

    něco o renault!!! :-)

    zrovinka to je fórum, kde o laguně III jsou v céle sekci 2 vlákna a poslední je staré 1 rok a 3 měsíce,
  6. zdarec chlapci, přešel jsem z p.307 na renault laguna 2,0 dci, 96kw, rv2010 v kombíku. Tak uvidím jestli budu spokojený, jako s pažoutem... Ale k problému, samo že jsem se hned zaregistroval na stránky renault clubu, abych mohl na fórum a poradit se v budoucnu... Nic méně to fórum je nějak super mrtvé!!! u většiny vláken jsou poslední reakce z roku 2013. člověk si prohlédne všechny nebo velkou část vláken a řekněme aktivní je tak možná jedno.... a to dost časté reakce odpovědí jsou" určitě ti rádi poradí v origo servisu renault" tzn. rád bych se tady zeptal: 1) znáte někdo nějaké aktivní fórum pro renault 2) Potřebuji poradit s aktualizací GPS navigace TOMTOM (věstavěná) na SD kartu najít nějaké aktualizovaní linky atd. 3) sehnat nějakou příručku ve smyslu "Jak na to" něco dle čeho si budu umět základní, jednoduché věci opravit sám. Je spousta odkazů na servisní manuály, ale ty popisují funkce auta. Jedinou příručku podle fóra jsem našel v angličtině, což není pro mě ideální :-) díky Jarek
  7. jar.cieplik

    Ukazatel spotřeby paliva

    ¨hoši, co to máte za auta, že jezdíte za 5 litrů??? jezdím slušně, ale 5 litrů, to je pro mě sen
  8. jar.cieplik

    Ukazatel spotřeby paliva

    no sem tam se říká, že prý je dobré 2x, 3x po sobě natankovat do plna a že se tím ukazatel, jakoby skalibruje.
  9. jar.cieplik

    Štítek

    pokud tam ještě vůbec je... nic méně pokud chceš něco stříkat. nevyplatilo by se raději zajet někdo do autolaků a oni ti tam namíchají přímo barvu, odstín odhadují včetně opotřebené barvy např. sluncem
  10. jar.cieplik

    hluk při 70-80km/h

    takže hluk šel ze zadního levého ložiska.... trochu byl problém vybrat správně nové.... jelikož tabulky prodejců uvádějí více druhů. samotné ložisko, ložisko nalisované v náboji, s a bez ABS a tak něco :-)
  11. takže příčinou u mě bylo... rez a špatné lanko ruční brzdy.
  12. naštěstí disky teplé nejsou... pouze kotouče. jasně chápu, že brždění to zahřívá, ale zdá se mi, že docela dost. šáhnout na to jde, ale přidržet ruku, to už asi by bylo auva...
  13. co může způsobit zahřívání brzdových kotoučů? po zvednutí auta všechny 4 kola lehce zadrhávají při otočením koly (rukou) všiml jsem si, že i po krátké jízdě cca 10 km jsou kotouče dost teplé. přijde mi to, že se nevracejí úplně brzd. desky od kotouče. tzn. že mě napadá promazat prasátka. ale nevím čím. nebo co jiného by to mohlo být?
  14. jar.cieplik

    hluk při 70-80km/h

    přidělali. vše drží, jak má. dnes jsem to zvedl a koukal se pod auto. no zjistil jsem leda, že je potřeba brzdy "promazat" že se nevracej a tím mírně drhnou kola. asi vliv času :-)
  15. hoj, o co by mohlo jít. v poslední době mi dělá 307 66kw 2,0hdi rv02 značný hluk, v podstatě čím rychleji jedu, tím vetší je hluk.....ale při 70-80km/h je hluk největší, nad tuto rychlost se zase zmírní, ale stále je značný. zdá se mi, jakoby to šlo ze spod auta. dá se to přirovnat, jako by něco bylo např. na podvozku, nějaká část uvolněná a vlivem větru vzniká hluk. ale auto jsem vizuálně zkontroloval i podvozek a nic viditelného, co by bylo špatně, tam není. cca 14 dní mi měnili ve předu pružiny a zhruba od té doby to nějak slyším. jezdil jsem ale se zahrádkou, takže jsem měl za to, že je to tím. po sundání zahrádky se nic nezměnilo. s motorem to společné asi není, pže to dělá i při neutrálu. a při poturování na místě taky nic.
×
×
  • Vytvořit...