Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nakonec se to asi zúžilo na LG 55QNED81Q a Samsung QE55Q80A.

Rozhodnou asi detaily.

Máte někdo zkušenosti třeba s nastavením a DO? Nějaká pro a proti. :myslim

Odesláno

Ahoj @Péťa, včera večer jsem ji s pomocí kamaráda cca hodinu ladil a je to zatím paráda 👍 Do půl noci jsem se s ní seznamoval a to ji z daleka neznám. Obraz je super 👍 a zvuk také a v kombinaci s domácím kinem je to také paráda 👍. Ještě jednou děkuji. :super:papa

Odesláno (upraveno)

A chová se Android TCL stejně debilně, jako u té mé? Když otevřu EPG a posouvám se po programech, kde se na programu chvíli zastavím, tam přepne... Kvůli týhle d*bilitě bych střílel, to nechápu, co měl "programátor" v palici.

Ono na zvuku asi není co zkazit, pokud je TV dostatečně chytrá, oddělí audiostream od vide a komplet ho pošle do receiveru, který si s tím poradí, tak je celkem jedno, co je to za televizi 🤷‍♂️

Upraveno uživatelem Pacho69
Odesláno

Jo, tcl smart tv nám to taky dělá. Druhá věc co jsme zjistili, když jsem ji doma tehdy zapojil, není na ní hbo go. Tak jsem ji plácl k tchyni a koupil dětem LG jako máme v ložnici, jen menší xD

Odesláno
V 14. 10. 2022 at 20:29, VojtouNerCZ napsal:

Jo, tcl smart tv nám to taky dělá. Druhá věc co jsme zjistili, když jsem ji doma tehdy zapojil, není na ní hbo go. Tak jsem ji plácl k tchyni a koupil dětem LG jako máme v ložnici, jen menší xD

HBO GO už neexistuje, jmenuje se to HBO MAX a dá se to stáhnout z Google Play.

Odesláno (upraveno)

@Fruktis Jo je to ona. Už ji mám objednanou v tom Datartu. ;) S přicházejícíma vánocema se objeví určo novější modely a tyhle půjdou ještě s cenou dolů. To by člověk pak jen čekal až až až ....

P.S. ještě doplním:. :grr

LGALZA.jpg

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Tak dneska TV vyzvednuta a při rozbalení jsem se pěkně na..... :grr

TV má přijít pověsit na zeď a toto inženýři od LG vytvořili:

Ostatní tři závity OK:

02.jpg

03.jpg

Odesláno

Datart zafungoval rychle. Jsem tam zavolal, že mám tenhle problém a oni, že OK, že objednají jinou a druhej den (neděle) ať dojedu s tou vadnou a vymění se kus za kus. Docela jsem zíral jak byli pohotoví. Vše naprosto OK. Jen už jsem prostě TV nestihl zapojit, tak tchán musí chvílu počkat a vydržet s plazmou. :D Snad po zapojení nebude nějakej problém a další reklamačka. :myslim 

P.S. 55"TV v krabici se do 206SW vejde na stojáka úplně akorát. :roker Jen už pak můžou jet max 2 lidi včetně řidiče. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

TV včera konečně pověšena a připojena. Těch 55" mi na prodejně připadalo menších než když to je doma na stěně. :)Nejdýl mi trvalo, aby začalo hrát domácí kino od Panasonicu, připojený přes HDMI. :roker

Pokud je program v HD tak obraz parádní, ale když se tam pustí SD tak je to takový divně "rozteklý". Je to normální? :myslim Sledovací vzdálenost je cca 2,5m.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...