Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na zimních Barum Polaris 5, nová baterka, bum bác, výměna oleje a zadních tlumičů
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na zimních Barum Polaris 5, po STK.
Odesláno

V pátek jsem si přivezl Pažouta ze servisu po STK, výměně levého spodního čepu a geometrii. Měl jsem podezření, že je slyšet i pravý čep nebo něco na té straně. Celý víkend auto stálo až do úterního rána. Ráno jsem vyjel směr zaměstnání a auto táhlo doprava jak na prázdné pneumatice. Guma byla po kontrole v pořádku, ale cestou jsem se s tím pral. Odpoledne jsem zajel do servisu, že to táhne ke straně a tak se servisák s tím projel dokola po dvorku a při rozjezdu rána a majitel servisu už hlásil to bude praskla pružina... :roll

Naštěstí zatím ne, ale vypadá to na přirezlý horní uložení, protože zůstává i v zatáčce natočený volant. :myslim A jak je tam dlouho? 

V 21. 12. 2021 at 17:06, radim.1008 napsal:

Dnes jsem si vyzvedl Pažouta ze servisu po výměně předních tlumičů, horního uložení a po výměně oleje, filtrů a geometrii. ;) Zdá se, že po bouchání ani památky. :mrk 

Cca když to hodně přeženu 20tis.km. :roll

Odesláno

Tak to je smutný. To už je fakt lepší dát PL díl za korunu s tím, že to stejně za 2 roky budu dělat znovu :nevim Nebo z jakých dílů to poskládali?

Odesláno (upraveno)

Bylo to SNR horní uložení. Teď udělali levý spodní čep, geometrii a na pravý straně nic nenašli, ani na deskách na STK. Je mi divný, že se to projevilo až po ní. Jestli tomu pomohlo to hrkání... :myslim Hlavně v pátek, když jsem to vezl domů, tak mi to nepřišlo nijak divný.

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Uložení nejde prakticky poznat pokud není úplně na kaši. A jo, vydrží to prd. Osvědčilo se mi ložisko pořádně zamatlat vazelínou, aby tam netekla voda. Poprvé dalo asi 30k, po vyměně s vazelínou 150k. Nemá cenu platit za extra značku. 

Odesláno

Auto vyzvednuto po výměně pravého horního uložení, které bylo SNR a nakonec i pružiny. Nepřežila, praskl poslední závit, který vypadl po zvednutí na zvedák. :roll Moc dlouho si nepojezdila. :bacha

07/22 - 204130km Výměna předních brzd a pružin

Oprava low cust, takže pružina jen jedna. :mad:

• radim.1008 changed the title to Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na letních, po STK, zase praskla pružina...
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@PaKr Díky moc, podle mě by mohl být stejný, ale já mám černý koberec. ;) koukám, že to má i černý plasty, ty mám zase šedivý. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...