Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Auto pro 3 dětské sedačky

Recommended Posts

Odesláno
jestli můžu poradit,do 406 už nechoď--bylo to super auto, prostorné, neporuchové a málo žralo, ale jeho doba je pomalu pryč...,běž do něčeho mladšího:myslim

všimni si i tady na klubu, jak se jich dlouholetí majitelé zbavují...

[upravil dne 15/12/11 12:28 od ozzy56]

to není pravda,já před 2 rokama 2 406 koupil a zatím jezdím bez větších investic....:D:D,ale zas je levnej servis a díly taky,takže tě skoro nic nezrujnuje....:D:D:papa

Odesláno

no nevím jestli by jsi tam dal 3 sedačku,nee podsedák!osobně bych dítě na podsedák nikdy neposadil,protože při bočním nárazu nulová ochrana....ale to je jiná věc..:papa

Odesláno
no nevím jestli by jsi tam dal 3 sedačku,nee podsedák!osobně bych dítě na podsedák nikdy neposadil,protože při bočním nárazu nulová ochrana....ale to je jiná věc..:papa
Mám pre teba novinku :aut deti rastú a skôr či neskôr sa ti do sedačky s operadlom nevojde a to operadlo bude musieť ísť preč a zostane, len podsedák.
Odesláno

To aj mňa zarazilo, že stredná sedačka nepasuje nikde iba do stredu a zas krajné a zadné nepasujú do stredu, ale zas viem na 100 percent, že som už videl niekde fotky 807 a spol, kde bola stredná sedačka osadená v zadných (kufrovích) kolajniciach. Ak nájdem foto, hodím to sem.[/rquote]

Stredna sedacka pasuje do aj do zadnych kolajnic.

Ja mam v 3 rade dokupovanu sedačku z pasom.

Odesláno

a ty snad jezdíš v autosedačce?

Odesláno

já jezdím v autosedadle:D:D,no musíš mít takovou sedačku ,která roste s děckem a je variabilní....ale něco stojí,ale bezpečnost dětí je na 1 místě,když nemám superbezpečný auto.

Třeba brácha nedal 3 sedačky vedle sebe ve Volvu XC70,tak vajíčko dopředu,a manželka dozadu...míň místa než ve 406...

tuhle sedačku mám...a je myslím variabilní dost.....;)

http://kiddy.bejby.cz/dokumenty/guardian_2.php

Odesláno
já jezdím v autosedadle:D:D,no musíš mít takovou sedačku ,která roste s děckem a je variabilní....ale něco stojí,ale bezpečnost dětí je na 1 místě,když nemám superbezpečný auto.

Třeba brácha nedal 3 sedačky vedle sebe ve Volvu XC70,tak vajíčko dopředu,a manželka dozadu...míň místa než ve 406...

tuhle sedačku mám...a je myslím variabilní dost.....;)

http://kiddy.bejby.cz/dokumenty/guardian_2.php

Koukám stojí docela raketu... Zanedlouho budu taky řešit sedačku od 9kg výš, tak budu zkoumat a porovnávat.

Odesláno

no jak to vezmeš,když je od 1 roka do 12 tak 5000Kč/11r=460Kč/rok jo,ale platí se najednou a je to raketa....ale,když si vezmu,že mi po vajíčku stačí už jen 1 sedačka...jinak 9-18 pak 18-36 tak když to sečtu tak to zas tak dráž nevychází...kupoval jsem ji taky proto,že máme 2 auta a sedačky se 2až 3 do týdne přehazují z auta do auta a tohle je fakt pohoda,vezmeš přendáš a hotovo....žádný poutání ze kterýho bych se posr....a na bezpečnost nejmenších 1 z nejlepších,teď se po nich opičí Cybex....

já bych o ní taky nevěděl a doporučila jí nám známá a nás přesvědčila,a my ji zas doporučili dál a kdo si ji u nás vyzkoušel a má víc aut ,kde se sedačky přehazují ten ji koupil a je s ni max.spokojenej...:super:super

Ps když m ám na auto za 150000Kč tak šetřit na kvalitní autosedačce pro dítě mi příjde uhozený...

ale i kdybych měl favo tak bych ji taky koupil....no když jsem ji koupil tak si všichni z rodiny klepali na čelo,že jsem blázen proč sedačku za 5000Kč ,když v Lidlu mají pěknou za 1200Kč,jo to mají,ale nesmí se nic stát pak je neštěstí na světě....:bojim

Odesláno
Na popojížďky okolo komína bez věcí je to použitelné slušně, ale opět je dost velká hovadina kupovat na to naftu.

oddie

Ty jsi koupil naftu 806 myslím taky ne,kolik s ni natočíš km?

Odesláno
K fiatum nemám úplně důvěru,ale místa tam vypadá dost.

A to jsou jen tlachy těch co s tím nemaj zkušenosti od novoty,vlastnil jsem 127,SC128,Uno Turbo I.E. dokonce 2x, Brava a skočil jsem do jetého Ulyšáka a problémy co se řeší v sekci 807 se mě zatím vyhýbaj,tak Ti nevím,že by Fiat byl takový šunt. Spíše to bude v tom,že každy by chtěl za dejme tomu kilo a půl auto ze salonu s plnou garančkou. Jen tak mimochodem problém jsem měl docela s R21 a Fuegem.

Odesláno

Milan: moc na té naftě nenajezdím, kolik přesně ti neřeknu, s minulým autem to bylo cca 20tis ročně, s tímhle bych radši najezdil míň, ale pod 15 to asi nebude. Nicméně můj případ je přeci jen o dost jiný tím, že si veškerý servis dělám sám a do benzínů vidím méně, sice by nebyl problém se to doučit a časem stejně budu muset, ale zatím je to plus takhle. Pro člověka, který jezdí do servisů a platí plnou cenu je to naopak další mínus. Proto obecně moc naftu nedoporučuju - ostatně u mého auta by pořízení benzínu ve srovnatelném stavu vyšlo o 50tis levněji (vč. prvotního servisu) - a rozdíl ve spotřebě je zhruba 1Kč/km, takže návratnost 50tis km.

Charlie: 5tis? V tom odkazu na eshop bylo přes 7... Jinak já budu mít děti od sebe 1,5 roku, takže budu muset kupovat stejně dvě.

Odesláno

Jinak ještě k těm Fiatům - pár lidí to tu asi ví, Fiatům jsem se věnoval ještě před Peugeoty, byť ne tak do hloubky, k Peugeotu jsem se dostal naprostou náhodou, vůbec jsem si ho nevybral.

Odesláno

K těm sedačkám:

Na dětských sedačkách by se fakt nemělo šetřit. Taky jsme dlouho vybírali a nakonec jsme koupili sedačky Römer. Zrovna to vyšlo tak, že jsme museli kupovat pro obě děti naráz a zaplatili jsme za ně přes deset tisíc, ale ani v nejmenším toho nelitujeme, protože jsou fakt bezpečný a pohodlný. Tenkrát jsme měli Felinu a cena sedaček převyšovala reálnou hodnotu auta. No a k těm univerzálním sedačkám. Je to sice fajn, mít sedačku pro dítě od 1 do 12 let, ale tak jak se všechno kolem vyvíjí, tak se vyvíjejí i ty sedačky. Navíc plasty časem taky stárnou a křehnou a nejsem si tedy jistej, jestli to ta sedačka tak dlouho vydrží. Ale v každém případě na takové věci nešetřit a nebrat ji z nějakýho hyper super marketu nebo nedej bože z druhé ruky. My pro ně byli v Praze na Černým mostě. Jen si teď nevzpomenu jak se ta prodejna jmenuje (byli jsme totiž ten den ve dvou prodejnách, snad to byl Babystar vedle Humanicu?), ale je to speciálka na dětské sedačky. Rozhodně stojí za to si vyzkoušet jak se ta sedačka přidělává (mají tam trenažér), jak se v tom dítěti sedí a nejlepší je to vyzkoušet i přímo ve vlastním autě a nechat i manželku ať si vyzkouší přidělání sedačky i dítěte do sedačky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...