ChouLu Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Zdravím, Lze dneska neco reklamovat bez učtenky? Koupil jsem si před 3 měsícema bundu a bohužel při stěhování pokoje se někam vytratila a nemohu ji najít a na bundě se rozsypal zip platba byla hotovostí a svědka o platbě mám (rodiče) Už někdo takto reklamoval? děkuji Citovat
Edison Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Záruční list? Pokud není ani jedno, tak se obávám... :-(( Reklamnační čád a občanský zákoník hovořej vcelku jasně. Citovat
Brizan Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Moc bych nevěřil že se ti to podaří ukecat. Jestliže nemáš účet, nebo zboží prokazatelně pochází pouze od toho prodejce, tak bych řekl že máš smůlu. Něco jiného by bylo kdyby jsi to objednával přes eshop, kde tento prodej je v systému spárován s tvým jménem a dále jako třeba u PC komponentů (či jiného elektra) ještě dále spárován s výrobním číslem produktu. Takto jsem už něco reklamoval a bez problémů to šlo. Myslím si že v tvém případě je to pouze o lidech za pultem a jejich ochotě na které při reklamaci narazíš. Každopádně držim palce ať se ti to podaří...... Citovat
Jimmy106 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Pred rokem (to jsem byl ve ctvrtaku) nam ucitelka na pravo vysvetlovala, ze ucet mit nemusis, staci prave jenom svedek... Ale co je na tom pravdy, nevim a verit se mi tomu moc nechce a uz vubec neverim, ze s tim nekde pochodis.... leda by to v zakone nekde bylo.. Citovat
mmmb Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Mamka reklamovala myš (počítačovou) lístek neměla, ale v našem maloměstě je jen jeden obchod s těmito vecmi a pamatovali si ji, tak bez problémů vyměnili. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 U známého by to šlo, za normálních okolností asi těžko. Šikovná švadlena Ti tam zip vsadí za pár korun. To bys měl možná rychlejší a bezproblémovější řešení. Citovat
Vítek1 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 staci prokazat ze jsi to tam koupil a kdy oni si to dohledaji v sistemu ale na svedka bych nesazel pokud vis datum muzes zkusit zajit a zeptat se jestli ti to vyreklamuji, ja uz jsem par lidem takhle vyhovel. Popřipadě pokud jsi platil kartou tak by nemel byt vubec problem. Ovsem jelikoz v nasi republice jsou ruzni lidi tak spousta prodejcu se trosku brani ruznym vychcankum Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Jak bylo řečeno musíš prokázat, že bylo koupeno a kdy. Pokud je to třeba produkt, který v jiné síti není tak většinou stačí, že ho znají... lístky zakládám a přesto se mi povedlo některý ztratit a tak jsem reklamoval X-krát bez lístu. Problémem není ani tak lístek samotný jako spíš to, že zároveň dokládá kdy jsi zboží koupil a že má ještě záruku. U hadrů je trochu problém tam se samozřejmě neevidují SN jako u elektroniky a tak je to těžko dohledatelné. Navíc přicházíš s potencionálním průšvihem - reklamací. Normálně bych tam došel, řekl jak to je a poprosil je o pomoc jak to řešit. Pokud je to firma, která má nějakou centrálu tak bych napřed zavolal tam... Citovat
P607Olda Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Taky bych to řešil švadlenou. Nemusíš se hádat, a budeš to mít brzy - obchod má na to 30 dní, když to bude řešit opravou. Navíc Ti určitě řeknou, žes to urval sám. Ale nejdůležitější - při reklamaci ti to opraví/vymění za stejnou ne-kvalitu, zatímco švadlena tam po dohodě dá o stupeň mohutnější zip. [upravil dne 15.12.2011 10:01 od P607Olda] Citovat
Vvitty Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ze zakona mas pravo na reklamaci i bez dokladu, staci prokazat ze jsi zbozi koupil v danem obchode a je jeste v zaruce. To lze ruzne - vypisem z karty, svedectvim atd. Ovsem v pripade svedka je mozne, ze se obchodnik bude branit a pak Ti nezbyde nez jit za pravnikem a nebo ke svadlene - to dle Tve nalady. Zkus to ;-) [upravil dne 15.12.11 10:27 od Vvitty] Citovat
Edison Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Vvitty, To že bez dokladu říká zákon konkrétně? Neodvolává se na smluvní podmínky, reklamační řád a pod.? Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Co si budeme povídat, jak bylo naznačeno je celý o fufínku buď se hezky slušně domluvím a nebo ne a nechám si to vyměnit. Naposledy mi švadlena měnila přinesený zip u zimní bundy za 100,- a vypadalo to dokonale. Takže kdyby šlo o věc za 1000,- tak bych to nějak řešil... Jinak zákon pokud se dobře pamatuju mluví o záručním listu, který lze nahradit účtenkou tam kde nebyl vydán. Ztrátou dokladu smluvní vztah jistě nezaniká, nicméně musí být prokazatelné, že například záruka běží. Dukazní břemeno je jednoznačně na kupujícím a jeho uznání naopak na prodávajícím. Pokud neuzná pak jedině soud... PS už se mi nechce psát, pošli bundu, něchám ti to vyměnit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.