Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Našel jsem foťák na záchodě v Tescu - prosím LOCK

Recommended Posts

Odesláno
a nebo chceš bejt jenom zajímavej...

dřív tu psal dadadavid téma za tématem až ho trochu usměrnili a teď se tu hemží zakládající témata na tvůj nick....

Asi tak ....... :potlesk

Odesláno

A ked si frajer, a naozaj ho odovzdas na PCR, tam sem hod scan protokolu, ktery ti PCR da :)

Staci fotka :P

Inak toto naozaj nie je na chvalenie :)

Mas tu nick, fotku, v nejakom vlakne su u tu vsetky udaje o tebe, meno, adresa, aj tvoja fotka, vieme v ktorom tescu si to nasiel, atd atd ...

Jeden informacni mail do tesca, s touto temou, alebo na pcr, a uz to muze zacat niekdo riesit. Niekedy mi naozaj pride, ze nerozmyslas nad tym, co sem pises a ako, lebo vzdy to skodi hlavne tebe samemu ...

Odesláno

mě jenom nejde na rozum jedna věc, nikdo z nás není svatej a já rozhodně nejsem zastáncem kárání a předělávání člověka, ale kurňa co to je za člověka,že se s tím baví to napsat na net,že něco našel a bla bla bla...

jinak za mě co bych udělal je....

Odesláno

hYena , myslíš že kdyby jsi ho tam nechal ty tak by ti ho někdo vrátil...nebo se blbě chlubil, no nezdá se mě že by ho tam někdo nechal jen tak, to bude čorka přímo z obchodu:myslim

Odesláno

Taky si myslim ze to je corka... pochybuju, ze nekdo mel fotak v bublinkovem obalu.. navic s prazdnou kartou a pouze usb kabelem... max bude chybet v tescu.. se schvalne zkus kouknout jestli tam ten fotak prodavaji a jak je zabaleny... ;)

Odesláno

podla mna ide len o vnutornu kradez.. cize zamestnanec si ho tam zaniesol a niekto po neho mal prist.. ale ty si ho predbehol.... mali to asi dobre pripravene ale ako sa hovori zlodej kradne zlodejovi... v tvojom pripade to bola nahoda ze si ho nasiel... tak to robia vsetci vo vacsich obchodnych centrach.. preto tam nebol v original krabici ale len vo folii aj s kablom.. original krabica ostala na sklade v regale.. :o keby si ho vratil tak by si z toho nic nemal iba dobry pocit a niekto iny by ho ajtak neskor corkol.. ani sa necudujem ked v obchodnych centrach zarabaju ludia tak malo ze sa potom kradne... kazdy si prilepsi ako vie

Odesláno
Neodevzdání nálezu je trestný čin. Taky mám vždycky chuť si nalezenou věc nechat, ale už jsem to jednou řešil s PČR, tak ted jsem opatrnej

Pokud se něco nezměnilo, tak je nález věci v hodnotě do 5.000,- Kč přestupek dle § 50 odst. 1 písm. b) zákona o přestupcích. To jen na upřesněnou. :papa

Odesláno

Co co co? Ty učebnice.... Stavoval jsem se doma, je to stůl sestry, která je ještě na základní, proč? :)

Foťák jsem předal na ztráty a nálezy v Kopřivnici. Bohužel žádné potvrzení nemám, jen mi řekli, že je na městským úřadě nebo kde tabule, kde se takové věci píšou...

A jinak, foťák nový nebyl. Měl lehké oděrky, díval jsem se a v Tescu se neprodával.

A co je na tom špatného napsat, co člověk nenajde na pánským WC? Mohl ho teď najít někdo, kdo by si ho nechal.

Já ho šel odevzdat... Pokud mi nevěříte, poptejte se mé rodiny :D ne, tato věta je moc dětinská...

Takže asi tak..

Odesláno
.. ani sa necudujem ked v obchodnych centrach zarabaju ludia tak malo ze sa potom kradne... kazdy si prilepsi ako vie

A to já se divím, že okamžitá výpověď a zápis 53 do zápočtového listu stojí někomu za krádež foťáku který stojí nový 2000,-. A obhajoba krádeží zaměstnanci kvůli nízkému platu.... To tě nenapadlo, že kdyby se od začátku nekradlo, tak by mohli být vyšší platy, protože by obchody nemuseli cpát část výdělku do vykrytí ztrát vzniklých krádežemi?

Odesláno
Co co co? Ty učebnice.... Stavoval jsem se doma, je to stůl sestry, která je ještě na základní, proč? :)

Foťák jsem předal na ztráty a nálezy v Kopřivnici. Bohužel žádné potvrzení nemám, jen mi řekli, že je na městským úřadě nebo kde tabule, kde se takové věci píšou...

A jinak, foťák nový nebyl. Měl lehké oděrky, díval jsem se a v Tescu se neprodával.

A co je na tom špatného napsat, co člověk nenajde na pánským WC? Mohl ho teď najít někdo, kdo by si ho nechal.

Já ho šel odevzdat... Pokud mi nevěříte, poptejte se mé rodiny :D ne, tato věta je moc dětinská...

Takže asi tak..

Segry stul, tak to jsi zakladal to vlakno ihned od toho stolu?
Odesláno

Nene... Já si ho jen nafotil. Pak se vrátil k sobě a založil vlákno :) co se do mě pořád všeci tak...... \"navážíte\" ?

Nic jsem nikomu neudělal.... Foťák vrácen do, podle mě, dobrých rukou a je klid..

Odesláno

Značka: Sony Ericsson

Model: T707

Datum pořízení: 2011-12-09 20:43:32 (bez čas. pásma)

Ohnisk. vzdálenost: 3.6mm

Clona: f/2.8

Čas expozice: 0.125 s (1/8)

Citlivost ISO: 250

Expoziční kompenzace: žádný

Režim měření: Středové měření

Vyvážení bílé: Auto

Použit blesk: Ne (Blesk nedostupný)

Orientace: Normální

Barevný prostor: sRGB

Souřadnice GPS: undefined, undefined

Software: R1FA035 prg1217-3360_GENERIC_ET 00.00

Vyfoceno 20:43, vlákno z 20:52. Radek to hlídá :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...