Péťa Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Teď mi přišla aktuální fotografie (25.4.2026 11:30) z mírně dražší pumpy v Polsku: Lihous ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Ja bral dnes plnou N95 v Písku u EuroOil za 39,50. Ale mezi Hlubokou nad Vltavou a Týnem nad Vltavou jsme potkali benzínku kde byl za 38,90. Edit: dnes KolocOil Kařez má jak N95, tak naftu za 39,70 Upraveno 27. duben uživatelem Charlie 607 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben Praha: THMP/PRE POINT 8,- Kč/kWh Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben dnes poprvé 10 litrů ,drahého' benzínu za cca 43.-, jen abych dojel na chatu, mám tam 100 litrů ještě z loňska, tak do léta vydržím Citovat
Veverka Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Neděle 3.5. samoobslužka Orlen v Pardubicích u nádraží N95 za 39,90 Kč Citovat
radim.1008 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Sobota podvečer ONO Rajhrad. N98 za 41,90,-. Citovat
oddie Odesláno 4. květen Autor Odesláno 4. květen 41,90 u Prim-u, celkem za 2600, tak jsem zvědavej na vývoj dalších dnů, jestli na tom zase prodělám Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen já za stejnou cenu BA 95 do skůtru, tankoval jsem za 100 , dá se s tím objet půl světa Citovat
rhinos Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Německo dálnice Shell zhruba 2.5euro za diesel A Švýcarsko 1.8franku takže u nás pořád dobrý Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Jako u nás dobrý ale skopčák a švejcar nebere to co průměrný čech to chce taky brát v potaz. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Že v poměru to pro ně u nich může být levnější než pro nás u nás Citovat
rhinos Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen správně "může být" . Ale ono to zas tak jednoduchý není. Mají trochu jiný "spotřebitelský koš" Běžný život ve Švýcarsku ,ale i v Německu není jen o radostech a větší mzdě. Takže to zdražení je taky bolí toru a Péťa ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 6. květen Autor Odesláno 6. květen Trochu hodně jiný např. vícegenerační hypotéky ve Švýcarsku nejsou jen tak pro nic za nic. Na něco bychom čuměli, jak mají i v poměru k platům drahé. Obecně třeba služby... ale díky tomu zas i lidi ve službách berou víc. Jsou to spojené nádoby a všude se to nějak vyvíjí. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen (upraveno) já bych ty rozumy převedl do normální řeči, joo ? mají se asi dvakrát líp než my--pochopili všichni ? ale zadarmo to nebylo, to je snad jasné edit: teď Polsko benzín 95 za 37.70.- , tady dole ve městě 43.90.- myslím Upraveno 6. květen uživatelem ozzy56 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Polsko BA95 60 litrů za 36.50.- u Shell, jinak pumpy prázdné... Citovat
Péťa Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen (upraveno) Tak to by šlo. Asi si zase někdy budu muset ty 2km zajet Upraveno 17. květen uživatelem Péťa radim.1008, PaKr a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen tady dole je benzín za skoro 44 Kč, takže Polsko má smysl , navíc je hned vedle Mc Donald Citovat
Péťa Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen 4,- Kč na litru má smysl i pro mě Zajížďku to mám opravdu 2km. Mekáč tam je taky, ale ten nemusím Lihous ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 17. květen Odesláno 17. květen Jj, včera jsem bral v Břestu ( u Kroměříže) diesel +, a za tu cenu pohoda a vzal jsem za 1999,90 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.