Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 3. 8. 2022 at 10:50, radim.1008 napsal:

Včera jsem dotankovával naftu na ONU u Rajhradu za 42,90,-. 

ONO u Rajhradu nafta 39,90,-. Letos první plná nádrž natankovaná v ČR. :D

Odesláno
V 4. 3. 2022 at 15:14, MJSytic napsal:

Ono zase zdražilo. Ještě ráno jsem bral diesel za 38.90 :roll Asi zase museli nakoupit další cisternu :aut 
image.png

Tak to jsme cca na cenách ze začátku března :myslim

P.S. Citaci s obrázkem považuji v tomto případě za potřebnou :aut

Odesláno (upraveno)

dnes v Polsku pumpa Shell benzin 95 za 6.71 zlotých, takže cca 36 Kč 👍

ještě dodám, že jsem byl v Prudniku, všecky pumpy tam měly benzín 95 za 6.71, 😯, tak jsme zajeli k Shell, bo vedle je McDonald...😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

teď jsem koukal jaké výhody má Tesco clubcard a Shell... ono to je Shell clubcard  😃

V 15. 8. 2022 at 8:23, Péťa napsal:

Dnes ráno Kudowa Zdroj, hraniční přechod. Orlen to měl stejně, Shell o trochu dražší naftu, N95 stejně.

Já ráno taky v Kudowy a nafta u Shell u Lidlu stejně jako Orlen...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

Cenová regulece je to nejhorší co by mohly udělat.Trh si to vyřeší sám bez zásahu. Tank ONO je celkem dost rozmístěno a tam je nejlevnější benzín i nafta. Kdo chce platit víc a nevadí mu to nebo preferuje konkrétní značku pumpy,tak at si bere kde chce.Mol si podle mě dotuje u nás zastropované ceny v Maďarsku a Poláci to dělají přes rafinerii to samé. Tam by na to měla vláda upozornit. Snížení cen pomůže jedině bojkot těch pump co mají vysoké ceny a oni si to sami rozmyslí,jestli je pro ně lepší neprodávat nebo prodávat s nižšími cenami.

Odesláno

V Náchodě si Benzina už cca 14 dní drží ceny stejné, jako ONO. Shell je jen o desetihaléře dražší. Ono to jde, když se chce. Nepředpokládám, že by ceny dotovali z jiných čerpaček a na náchodských prodělávali.

Odesláno

@t152 :xvulJenze jsme v CZ a tady se max bude brblat u pivecka ale zajet o par km dal pro levnejsi je ztrata casu ;)
                Nechavame se doslova okradat v primem prenosu a jeste tomu mnozi tleskaji jak je to uzasne DOBRE.

Odesláno

jenže je otázka jaký podíl na trhu dělají opravdu soukromá vozidla. Máme tu hromadu služebáků a firemních vozidel. Navíc buď se to bere z Orlenu a nebo MOLu.

Teď je barel za 96 a dlouhodobě pod 100. Když byla v únoru podobná cena za barel tak cena za palivo byla kolik?😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...