Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, ozzy56 napsal:

benzín a nafta nejsou drahé 🤔, jen se jinak nakupuje z platu 120 tisíc (na západ, jih a sever od našich hranic), nebo z domácího platu 35 hrubého, že ??

Už hodinu čumím do mapy a furt nevím, kde na sever od nás berou 120 litrů ... :myslim

Kdybys byl z podkrušnohoří, tak bych to ještě nějak pobral, ale .... Už vím ! :o:potlesk

Že máš na mysli ty magory co na Discovery channel nebo kde loví tuňáky ... že by v  Baltu ??? 

Hmmm ... tak už zas nevím ... :myslim:papa                                                                    🤣

Odesláno (upraveno)

vcera sem tankoval sluzebniho Boxera - zapnu tankovaci pistol a najednou brzdim - na stojanu 2700 (47,9o za litr)- kouknu do kasirky - OK vic nedostane vic aktualne nemam a nebyla to ani premiova nafta ani premiova benzinka
nastartuju koukam na palivomer a necela plna nadrz - na uctence 56 litru - myslim ze 9 litru by se tam jeste veslo
jako vazne pres 3 tisice na 900km ??
pak se lidi divi ze cesta do vedlejsi vesnice stoji 500 Kc - a prej ze konkurencni taxi jezdi za 300

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Prave jsem se navratil - netankoval jsem neb plna nadrz nase je - a duvod?
Draho predraho jest proste nejezdime jako driv.

Tak ze jen fotky od nas z Benziny cca 9hod a v PL cca 10.30hod

Ale je to smutne ale obavam se - ne nebudu to dopisovat :D
A aa pokud se nekomu bude zdat ze to neni zrovna citelne posledni aktualizace opet vratili tento povedeny stroj do praveku - SILENE
a pritom uz to bylo i pouzitelne 😭

20220617_083745[1].jpg

20220617_102450[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

@Lihous Jen to dopiš: červenec a srpen za 60 a ještě budem rádi že to není za kilo. Kdy a proč bude platit která z těch cen si každej domyslí, psát to nebudu bo politika je fuj.

Odesláno

Od 1.6. a kdyby nebyla ... to nechceš vědět, co by bylo kdyby ... 😝

Chudáci pumpaři ... 1.6. Brent 115,83 USD, 8.3. 123,72 ! (asi ta naše sleva způsobila růst na trhu ropy), dnes 119,06 a oni je určitě zavážejí tak často,

že musí denně po nocích ve svým volným čase přeceňovat.

Odesláno
před 51 minutami, ozzy56 napsal:

ta sleva na dani korunu osmdesát už platí ?? 🙈😂😜

Platí asi 2 týdny - a stalo se přesně to, co jsem čekal, a sice že cena PHM stoupla a dnes je cena vyšší než před umělým zásahem.

Odesláno
V 9. 6. 2022 at 20:41, pavelu96 napsal:

Dnes Orlen Bogatynia efekta Diesel 7,92 zl/l. Po přepočtu přes Revolut 42,50 Kč/l. Stále je to o 4 Kč/l levnější než u nás ve Frýdlantě :cool:

Dnes Orlen Bogatynia efekta Diesel 7,99zl/l. Díky nižšímu kurzu zlotého vychází litr na 42,10 Kč/l. Frýdlantská Benzina 47,90 Kč/l. :roll

Odesláno
V 25. 5. 2022 at 19:38, radim.1008 napsal:

Orlen Miedzylesie Efecta Diesel 7,16 zl.

IMG-20220524-WA0000.jpg

Dnes Orlen Miedzylesie Efecta Diesel 7,99 zl.~ 43,40,-

Efecta 95 7,83 zl. ~ 42,50,-

V Žamberku na Benzině nafta 48,50,- Efecta 95 48,30,-. 

IMG_20220628_170512.jpg

Odesláno

Já už léta krmím coupé vervou 100 a s 508 teď hodlám pokračovat. takže tankování pod 50 za litr povazuju za zázrak. když mi přivezli 508 s prázdnou nádrží, tankoval jsem za 3.000,- Kč. :) Proto mne ten downsizing tak udivuje, když zatím pořád jezdím se stejnou spotřebou jak u coupé.  Honí se mi hlavou, že 508 asi s těmi filtry a aditivy a podobnými ***inami těch deset litrů benzínu na 100 km přemění v trochu menší smrad, ale nebylo by potom lepší vybavit filtrem a aditivem ten třílitr z coupé? Nevyšlo by to levněji a líp? No, čas ukáže...

Odesláno
před 10 hodinami, radim.1008 napsal:

V Žamberku na Benzině nafta 48,50,- Efecta 95 48,30,-. 

A Verva100 za 53,30,-

Navíc mám zkušenost,že od tý doby,co tankuju v Pšónsku (vervu 98),tak mám oproti v ČR (verva 100) minimálně o 0,5 litru menší spotřebu.A nejsem sám,kdo to pozoruje,takže tankování v čechách,jen ve stavu nejvyšší nouze.

Odesláno

Pred chvilkou Pl nase oblibena coz je 8,18 pri predbeznem kurzu nasi banky 5,45 tedy = 44,58
a nasledujici od nas z Dobrusky / 51,50 / ale proc se nepovedlo vyfotit jedno pole se zeptejte u MT Samsung - to zarizeni me pije krev jen ho vidim :D

Ale co me potesilo Baleni Finske vodky za 99,99zl - v akci objem je uzasny 1,75l - u nas bude za chvilku jen prazdna lahvicka tam jdou opacnym smerem ;)

20220701_102534[1].jpg

20220701_105421[1].jpg

Odesláno

Ahoj, před chvílí natankována Verva 100 na Benzině v Novém Jičíně za 53,30 Kč/l ... jde to furt nahoru :grr   ... mám čtyři účtenky, kdy jsem natankoval přes 30 litrů, všechny jsem přihlásil do jejich soutěže, která dnes končí .. tzn kdyby mě vylosovali a vyhrál bych ten VW California Beach https://soutezbenzinaorlen.cz/ ... tak bych jim i odpustil ty vysoké ceny pohonných hmot :mrk:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...