Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja tiez garaz, sice do kopecka ale aspon mam cez zimu dobru rozcvicku, ked musim odhadzat haldy snehu :aut

A podla mna decka tomu moc nepomoze, auto premrzne tak ci tak a ked ma dobry termostat, tak to musi dobre kurit aj pri -20.

[upravil dne 15.11.2011 14:00 od DanculD]

Odesláno

Já ji dám docela určitě, měl jsem ji i vloni a rozdíl náběhu teploty z 0 na 90 byl v minutách. Sice jsem tam neměl dečku, ale kartonový papír, ale jednalo se opravdu asi o 2-3 minuty, kdy jelo auto již s otevřeným termostatem.

Odesláno

tak mas spatnej termostat u auta ktere je v poradku bude ochlazovani bloku motoru proudicim vzduchem temer zanedbatelne a vodu v chladici zacne ochlazovat az kdyz se otevre termostat

Odesláno

clona před chladič není špatná,když jezdíte pravidelně jen krátké trasy, určitě se motor zahřeje dříve-- (hlavně to rychleji topí...)

ale pak je problém,když chcete jet dále--museli byste clonu dát pryč (třeba částečně), takže se s tím nikdo drbat nebude...,kdysi se dávala lamelová clona před chladič,ovládaná z místa řidiče, ale ta doba je pryč :(

Odesláno

Taky o tom trochu uvažuji, jezdím často krátké trasy (6 km), ale jak to udělat, aby to šlo rychle a jednoduše odstranit, karton se mi tam dávat nechce, protože se při vlhkosti rozpadne. Možná bych měl ještě pořídit dekl pod motor, který je urvaný, taky by asi pomohl.

Odesláno

Tady je spíše o blok, když zamezím studenému vzduchu příchod k motoru, ať přímou nebo nepřímou cestou (deka na kapotě, spodní dekl, clona v nasávacích otvorech), bude to fungovat jako zateplení domu ... Podle mě se prostě ten motor rychleji ohřeje ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...