Cami Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 No pánové tak jsem se doma zmínil že by jsme mohli koupit něco jiného než P607 a finíto nebavily se ani dveře se mnou,nabídl jsem i možnosti k výběru po přečtení Vaších doporučení. Volvo S80,Renault Grand Espace,Laguna,VelSatis,popřípadě Citroen C5,nebo BMW 5-7 řada a neklaplo to nic z toho se nelíbí té nejdůležitější osobě,takže bohužel mně tu asi uvidíte častěji,ale až příští rok letos už to neklapne. Jakmile ho koupím teda určitě to bude P607 3.O V6 ted otázka za jakou cenu,ročník a v jakém stavu? Ale snad vyberu dobře pak hodím info a když koupím špatně tak bude plno dílů na prodej za babku ne?? Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Se nedivím, že se nic jiného nelíbí. \"Ta nejdůležitější osoba\" má zřejmě vkus a oči, které vidí. [upravil dne 13.11.2011 17:50 od P607Olda] Citovat
Cami Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Se nedivím, že se nic jiného nelíbí. \"Ta nejdůležitější osoba\" má zřejmě vkus a oči, které vidí. [upravil dne 13.11.2011 17:50 od P607Olda] No já to bral po zkušenostech které jsem tu četl za jasnou věc,ale boužel má slova které jsem zde vyčetlbyly jen takže ta nejdůležitější osoba rozhodla že to bude tak snad se mi povede koupit dobře Citovat
P607Olda Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Držím palce. Škoda, že ta moje dopadla tak..., stejně by mě zajímalo, kdo ji má. Prodával jsem před rokem, 2,2 HDi, najeto 400 t. km, vizuelně v perfektním stavu, žlutá kůže, technicky v pořádku (krom PP ložiska, myslel jsem, že hučí pneumatika), za tuším 70 t. Kč. Za měsíc byla v bazaru stočená na 150 t. km, za 125 t. Kč. Zaměř se na žlutou kůži, ať to stojí zato. [upravil dne 13.11.2011 18:00 od P607Olda] Citovat
dzavel Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Pan Chodura (majitel AutoChodura) jezdí v Audi A6. Ptal jsem se ho proč nemá 607 (jakožto vrcholnou třídu). Odpověděl, že 607 je hodně nepovedené auto (myslel asi mechanicky:) ). Takže zdejší rady o nekoupi se shodují se servisákem peugeotu . Tohle auto se mi vždycky líbilo, ale je to strašák . Citovat
Medvěd Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Znám na klubu jednoho člověka, který si 607u v 3,0 koupil a je relativně spokojenej (Džáňa). Každopádně tohle auto chce buď hodně štěstí nebo mít statečné a nevysychajícím finanční zdroje. Jak už je psáno výš - jedná se o vlajkovou loď značky, jejíž pořizovací cena nebyla malá a náhradní díly tomu plně odpovídají. Proto se často můžeš setkat s auty, kde je evidentní, že majitel řešil pouze nejnutnější servis a v momentu, kdy zjistil, že ho čeká oprava v řádu desítek tisíc Kč se auta raději se ztrátou zbavil. Raději bych se díval poněkud civilnějším směrem, než jít vědomě do rizika typu 607 nebo jinde řešené Alfy. Citovat
Cami Odesláno 13. listopad 2011 Autor Odesláno 13. listopad 2011 Sakra chlapi neděste mně tak jak mám doma vysvětlit Té jedinečné osobě že to za to nestojí,ale tak nádherné auto. Jasan dupnu si svou a prosadím Renault Grand Espace 3.5 177kW plná výbava.jen jestli mně zabije máte mně na svědomí,ale stejně sy myslím že skončím u P607 Citovat
JohnSK Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Naozaj záleží od kusa a hlavne od predchádzajúceho majiteľa. Mám rok a pol 607 HDi, maximálna spokojnosť, bežný servis. Diely sú drahšie pokiaľ nie si predajca autodielov (čo našťastie som ). Ja za seba odporúčam. Citovat
hipisko Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 cami pozor na espace, to su poruchove auta velmi. Je dizajnovo velmi nadcasove auto, ale len malo aut existuje, co by boli viac poruchove ako espace. 607 je oproti tomu anjelik. Precitaj si recenzie. Citovat
jofo Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Suhlasim s hipiskom. Ten espace je krasne auto, ale tam by som mal strach aj pri novom. Citovat
Agrafik Odesláno 13. listopad 2011 Odesláno 13. listopad 2011 Za rok a půl co ho mám mě opravy stály 2.5tis. Zadní destičky a brzdový snímač. Což je myslím v pohodě. Citovat
Cami Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 Jasan to vím že to záleží kus od kusu,ale toje vždy když se kupuje staré auto (na nové nemám),takže vím jak to je už jsem pár aut měl. Samože první u každéhokomplet výměna náplní a rozvody a nestalo se mi že by mně někde nechaloněkde auto,samo po...t se může vždy a cokoli,dokonce i u úplně novéhojak jsemčetl Takže to stejně asi dopadne tak jak už dlouho to chce Ta nejdůležitější osoba Takže příští rok asi bude doma P607 3.0 Citovat
Cami Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 A dotaz pánové při nastartování P607 s xenony proběhne taková kontrola jak tovídám u jiných že xenony se sklopí a pakzase srovnají??Viděl jsem to u jiných aut tak nevím jestli to tak funguje u Peugeotu?A paraboly jsou čiré u xenonu nebo klasiky ať vím na co koukat díky. Veškerou elektroniku do posledního čudlíku zkontroluju a ztmavnutí displejeasi nezabráním,nepomohl by větráček z compu dozadu,teda jestli tam je místo? To víte naprostý začátečník v oblasti Peugeotu:mad: Citovat
elton Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 [quote name="Cami" post="1073363" timestamp="1353534696"] To víte naprostý začátečník v oblasti Peugeotu:mad:[/quote] Neboj, jakýkoli problém Přema zdiagnostikuje:D Citovat
jofo Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Na ten displej nepomoze nic. teda pomohlo by chladenie vodou, alebo peltierov clanok, ale ako to tam nabastlit tak to neviem.:D Citovat
Cami Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 No tak jakmile něco vyberu a koupím tak sem hodím fota a samo že tady asi budu často :D,ale myslím že snad ne jen jako spokojený uživatel,pak Vás poprosím o zjištění historie. Zatím teda co mně moc mrzí,ale to jsou prostě češi a nejen oni ty stočené kilometry,já radši koupil motorku se skoro 100km,ale jasnou historií,ale boužel u aut to tady nefunguje a na novější boužel nemám :bojim hold makám málo no. Citovat
John_Ice Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 no xenony by se měly určitě nastavovat automaticky,když ne tak to budou HID.... ale když čtu co bude stát to auto jestli by se nevyplatilo jít rovnou do 508 http://www.peugeot-club.com/topic/65641-p407-ako-spustit-webasto-orig-dialkovym-ovladacom/ Citovat
Agrafik Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Xenony se nastavují, ale myslím že již s otočením klíčku. Jak dojde k zapálení, tak už jsou dávno nastavené. Na DIA si s nima můžeš zahýbat. Tmavnutí displeje. Nevím do kdy tmavly, ale 2006 to nědělá. Citovat
PecaTu Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 U mě se xenony nastavují až po rozsvícení. [upravil dne 14/11/11 18:02 od PecaTu] Citovat
Cami Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 no xenony by se měly určitě nastavovat automaticky,když ne tak to budou HID.... ale když čtu co bude stát to auto jestli by se nevyplatilo jít rovnou do 508 No jasan jen ta cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.