Přejít na obsah

PecaTu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    180
  • Registrace

Vše od uživatele PecaTu

  1. PecaTu

    Poplatky za druhou simm kartu

    Jsem u vodafone a mám dvě sim s jedním telefonním číslem(aktivní je vždy jenom jedna). Mám je asi již čtyři roky, tenkrát jsem neplatil za výměnu ani korunu a měsíčně taky nic neplatím, to by ještě scházelo aby si něco účtovali myslím že nás odírají již tak dost.
  2. PecaTu

    Otevírání zadního kufru

    Třeba takhle: http://www.gorcak.cz/, ale žádné osobní zkušenosti s tím nemám
  3. PecaTu

    stěrače

    Měla by to být pojistka v pojistkovnici v autě a to číslo 13 (30A). Jinak mě asi před rokem také přestaly fungovat stěrače a bylo to motorkem. Po vyndání jsem zjistil že do něj tekla voda špatním utěsněním. Při proměření jsem nezjistil žádný jiný problém tak jsem ho celí vyčistil utěsnil silikonem a zatím musím zaklepat že funguje.
  4. PecaTu

    607 eko poplatek

    Jestli máš 3.0 V6 tak ne ten má EURO 3 za to se zatím neplatí, než nám to zase posunou . By bylo dobré si doplnit motorizaci. Jinak zde jsou tabulky euro norem:http://www.sdruzeni-sova.cz/emise.htm
  5. PecaTu

    Klima

    Já myslím, že ty budeš mít trochu jiný problém nežli Karllossos. On psal že mu řidičova strana nereaguje vůbec kdežto tobě jo. Stejný problém jsem kdysi řešil na citroenu XM měl jsem sice jenom jedno zónovou klimu ale také to tak blblo. Problém byl nakonec v kabinovém snímači teploty. Jenom nevím jak to je dělané u 607mi jestli má jeden nebo dva snímače.
  6. PecaTu

    Automat a elektronika

    Na tvém místě bych zajel do specializovaného servisu na automatické převodovky, jelikož v servisech o automatech většinou moc nevědí. Tam by ti měli říct jestli ta převodovka je kaput a jestli se vyplatí do ní vrazit nějakou kačku. [upravil dne 13/12/12 17:47 od PecaTu]
  7. PecaTu

    Automat a elektronika

    Zase takoví haluze s tím nájezdem kilometrů to nebudou, když bude někdo čuně a bude jezit bez oleje nebo ho včas nevymění dle zátěže převodovky pak moc km nevydrží a nedožije možná ani těch 100 000km. Jinak samozřejmě s dobrým zacházením vydrží spousta km já mám na jednom autě 240 000km a na druhém 210 000 s původníma převodovkami. Určitě nejprve zkontroluj olej (množství, barva atd.) popřípadě jestli jsi ho nikdy neměnil tak vyměnit a udělat výplach.
  8. PecaTu

    Obmedzovac zadnych brzd

    Nevím jak jsi myslel tu pověst ruční brzdy, ale já svoji 607mu v klidu za ruční brzdu zastavím, nebo i na mokru přes ručku otočím(tedy po vypnutí ESP) [upravil dne 8/12/12 17:45 od PecaTu]
  9. PecaTu

    airbag

    Dle Service Boxu mám já akcelerační čidlo(nevím kde se nachází) a řídící jednotku airbagu ta bude asi někde ve prostřed vozu asi u ruční brzy nebo řadící páky. jinak nevím jak to mají peugeoti ale u některých aut se musí jednotka airbagu po aktivování vyměnit jelikož se zničí. Možná u peugeotu půjde přes dia reaktivovat, ale rozhodně bych ho nepřipojoval dříve nežli to budeš mít pořešené.
  10. PecaTu

    Obmedzovac zadnych brzd

    Co vím tak regulátor nemá vůbec. To aby se ti nezablokovaly kola ti hlídá ABS. Čistě teoreticky i kdyby tam nějaký byl tak rozhodně to nebude mít vliv na ruční brzdu přesně jak píše Charlie. Jak se ti hýbají plovoucí třmeny? Nestačí jenom že se ti pístek hýbe. U té ručky se buď nehýbe lanovod nebo není dobře nastavený samostav na paknách.
  11. PecaTu

    Je mi hrozně

    Na to nemá patent nikdo hlavní je jestli se nikomu nic nestalo, plechy se dají koupit nové zdraví ne. Jinak jestli to budeš opravovat tak bys to měl nechat z kouknout jestli to není náhodou hnuté abys pak vůbec dohonil geometrii.
  12. PecaTu

    Špatný studený start

    Zkusil bych se podívat na škrtící klapku, vyčistit z adaptovat hodnoty. Když už to bude na dia tak bych se podíval na hodnoty jaké to má při startu.
  13. PecaTu

    Korekcia vysky svetlometov

    Alespoň u mě ano podívej se na odkaz je tam vyfocené světlo kde je vidět motorek a na něm býlí plastoví štelovací šroubek http://kaba.net.pl/607/rozne/lampa/slides/DSC05816.html
  14. PecaTu

    Korekcia vysky svetlometov

    Nevím jak u nového modelu, ale u starého jdou světla seřídit klasicky přes regloskop.
  15. Je to docela mazec ho měnit na 3.0, já to mám již za sebou.
  16. Jestli je chladič studený, nebo třeba jenom do půlky ohřátý tak bych to typoval na ten termostat.
  17. To lze jenom za předpokladu že máš diagnostiku, v době kdy jsem to potřeboval jsem ji ještě neměl:(. Dnes když ji mám nemusím ani takto experimentovat, stačí se jenom podívat do postupu opravy a tam mi to hnedle ukáže;).
  18. Taky jde o to jestli pánové v servisu vědí kde je šestý válec. Z vlastní zkušenosti vím že ani v autorizovaném servisu v tom nemají pokaždé zcela jasno, když jsem zjišťoval já pořadí válců tak ve dvou servisech mi řekli pokaždé něco jiného a oboje bylo špatně.
  19. PecaTu

    kde hledat chybu v klimatizaci

    No jo opravdu to tam je napsané, asi mi včera ty písmenka někam zmizeli takže beru zpět ten filtr:D.
  20. PecaTu

    kde hledat chybu v klimatizaci

    Za každý rok ti i u nového auta, kde je předpoklad že vše těsní uteče okolo 150 gramů chladiva. Pakliže tedy to ještě nikdo nedoplňoval tak bych se nedivil že to máš prázdné. Každopádně si zajeď někam kde dělají klimatizace a tam ti řeknou jestli máš někde únik. Co se týče proudícího vzduchu do kabiny tak bych se nejprve podíval na kabinový filtr, může tam být podobný problém a to že ho ještě nikdo neměnil a bude úplně ucpaný.
  21. Termostat jsem zrovna dnes kupoval na toho svého a stál mě 600kč, jinak voda by měla mít těch 90°C olej dle stylu jízdy a počasí okolo 80-120°C.
  22. PecaTu

    Zadni loziska? :-(

    Jak píše jofo ložisko by se neozývalo jenom při brždění, hučelo by stále.
  23. A pokud se nepletu já tak vstupy v kastlíku mají jenom novější modely.
  24. PecaTu

    Koupit 607 3.0

    U mě se xenony nastavují až po rozsvícení. [upravil dne 14/11/11 18:02 od PecaTu]
  25. PecaTu

    Kolik vám žere

    Já to říkám pořád, že ty nižší obsahy nemusejí být vždy úspornější. Já mám kombinovaný průměr 9,5 na sto. Je pravda že když najedu na dálnici a povalím ho nad 140km tak mi pak poleze i spotřeba, ale nikdy jsem nešel přes14 a to ani ve městě.
×
×
  • Vytvořit...