Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám dva dotazy

1)Kde bych mohl najít imobilizér v autě?

2)Co imobilizér vypína u 206?

jedná se o P206 1.1 r.v.:2001

Díky za každou odpověd!

Odesláno

immo je v jednotce BSI a v ridici jednotce motoru, komunikuji spolu, kdyz BSI precte uspesne cip v klicku, odemkne se pak ECU motoru. ECU blokuje pres tzv. dvojite rele palivovou pumpu, napajeni cidel a napajeni zapalovaci rampy

Odesláno

melo by byt myslim hnede barvy a je v kastliku pod ridici jednotkou, ma cerny konektor s cervenou vysunovaci pojistkou

[upravil dne 25/10/11 18:44 od Ferry]

Odesláno

A co máš za problém z immo???? Kámošovi spadl klíč...rozpůlil se...a vypadl mu čip immo...on si toho nevšiml, klíč složil a šel domů...ráno už nenakopl.....po chvíli na dia zjištěno že nemá v klíči čip.....chvíli jsme hledali a našli ho před autem na zemi.......

Odesláno

No ja jsem instaloval dalkovy start, vsechno funguje, jen uz obejit imobilizer a znamy mi rikal ze by potreboval najit aspon to rele aby se mel ceho chytit...

Odesláno
immo je v jednotce BSI a v ridici jednotce motoru, komunikuji spolu, kdyz BSI precte uspesne cip v klicku, odemkne se pak ECU motoru. ECU blokuje pres tzv. dvojite rele palivovou pumpu, napajeni cidel a napajeni zapalovaci rampy

to slovo \"blokuje\" v poslednej vete nie je asi uplne najstastnejsie zvolene pretoze si tu hned niekto moze mysliet ze staci priviest napajanie tam a tam a uz to pofrci... skor to treba chapat tak ze pokial nepride z BSI info o tom ze kluce \": \"sedia\" tak ECU nezacne proces vstrekovania ani dalsie \"pripravne\" cinnosti ako je napajanie uvedenych komponentov.

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj všem. Mám zřejmě asi podobný problém co se týče immo. Auto nestartuje, jenom na prázdno točí a nechytne. Čerpadlo po otočení klíčku není slyšet(vyzkoušeno přídavným napájením a je plně funkční a tlačí) a do konektoru na zapalovací rampu nejde při startování napětí. Jen je zvlaštní že dřív auto chytlo aspoň na roztažení a těď už ani to ne. Lze nějak přes diag. odblokovat immo nebo tak něco pomocí diag. vyzkoušet??? Druhý klíček taky nejde a prstýnek na skříňce je taky OK a relé pod ŘJ u motoru je čisté. Je to Peugeot 206 rv.99 1.4 55kW. Děkuju moc za rady ja už vážně nevím co dál:(

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

Mám MUX, díky, odpoledne na to mrknu :) ještě jedna otázka, dá se nějak to relé z pojistkové skříně vytáhnout, popřípadě vyměnit?

Upraveno uživatelem pavelross1
  • O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den chlapi prosím Vás může sem někdo dopsat jak jste to vyřešili?Mám ten stejný problém.Nejde ani čerpadlo ani jiskra.Nevím jak postupovat dál.Začlo to tím,že se tak měsíc s autem nejelo a byla vybitá baterie.Dala se na nabíječku a od té doby toto.Je to P206 1.1i r.v.01 mux.Nevím co dál.Byl jsem se zeptat ve dvou servisech.Prý nemají moc čas a moc se jim do toho stejně nechce.Tak nevím co s tím.

Upraveno uživatelem stagrik
Odesláno (upraveno)

No tím že jsem ho označil by se měl snad ozvat sem do vlákna. Napsat mu klidně mužeš, klidně se odkaž na mě.

Záleží jen kdy se tu objeví

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...