Přejít na obsah

pavelross1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Prosenice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pavelross1's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak nakonec už jsem na to neměl nervy a předal jsem pažouta do rukou mechanika, který si myslí, že by to mohlo být čerpadlo, že málo tlačí, tak jsem zvědavej na co příjde..
  2. přesně, pak už mi nepomáhalo ani vypnout a zapnout zapalování, kontrolka svítila pořád a bez výkonu...
  3. Ok díky, vyzkouším a dám vědět...
  4. mě to dělaly právě vadné vstřiky, nebo aspoň diag psala že jsou v háji...
  5. mezi dvěma piny, tak jak to je napojené na tom vstřiku...
  6. Zdravím pánové, potřebuji poradit. Mám 206ku rok výroby 2002, motor HFX 1.1i, Mux, poslední dobou mě zlobily vstřiky, postupně se v chybách začaly zobrazovat všechny. Auto při prudším přidání plynu škubalo a minulý týden při cestě z práce najednou zdechlo za jízdy a od té doby nejde nastartovat. Tady na fóru jsem si našel, že to může být snímač otáček, ten jsem vytáhl, očistil a proměřil, taky Map senzor jsem pročistil a stále nic. Včera jsem namontoval nové vstřiky ale taky to nepomohlo. Když jsem nalil benzín přímo do válců tak chytl na drb a po chvíli zase zdechl. Všechny pojistky jsou v pořádku, čerpadlo benzín tlačí. Po připojení žárovkové zkoušečky na kontakty vedoucí ke vstřikům při startování neblikala, tudíž asi nejde proud na vstřiky. Neorigo diag mi pořád vyhazuje chybu v těch vstřikovačích, ikdyž ji vymažu tak po protočení motorem zase vyskočí. Od včerejška stálo auto bez baterky a s vytaženýma všema pojistkama a jak jsem to složil tak na první otočení blafl ale neudržel se. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Popřípadě je tady někdo z Olomouce a okolí s origo diagnostikou na kterou bychom to mohli napíchnout? Díky za rady.
  7. pavelross1

    imobilizér

    Mám MUX, díky, odpoledne na to mrknu ještě jedna otázka, dá se nějak to relé z pojistkové skříně vytáhnout, popřípadě vyměnit?
  8. Zdravím, můžete mi poradit kde najdu dvojité relé vstřikování? Našel jsem na fóru jen umístění pod ŘJ ale mám na své 206 ŘJ Magneti Marelli, tu plochou a pod ní žádné relé není. Auto je 1.1, r.v. 2002. Díky za rady.
  9. pavelross1

    imobilizér

    Čau lidi, mohl bych vás poprosit jestli byste sem nehodili foto kde se to dvojité relé nachází? Mám 206ku 1.1 rv.2002, díky moc.
  10. Ok díky moc za rady to vladosr: právě na tohle jsem koukal a rozhodl se ten palubák dodělat ale mám stejný problém jako plno lidí co tam píšou, nemám oddělávací tlačítko na páčce, tak jsem myslel že bych to nějak obešel vyvedením tlačítka mimo... leda ještě vyzkoušet někde sehnat ukončení páčky s tlačítkem...
  11. Zdravím, chci se zeptat jestli někdo nemá schéma zapojení tlačítka pro ovládání PPC pro MUX verzi, mám rok 2002 a něco mi říká že v knížce Jak na to je jen schéma pro nemux verze. Potřeboval bych zjistit na který pin je tlačítko vyvedeno. Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...