Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na prodej Luxusní Octavie II combi ...

Recommended Posts

Odesláno

kluci, od kterych jsem kupoval sve prvni auto, a kteri vozi sem z nemecka pezoty, tak taky inzerovali dva roky starou 308 s najezdem 138000 km ... :D

volalo jim par borcu, jestli se pry nespletli :D ... ani nevim, jestli uz to prodali nebo ne :)

Odesláno

Taky jsem si vyhlídla Volvo V70, rok 2000 a najeto 124 000... to mě docela odradilo. Akorát fakt netuším, kde tu ojetinu koupit, když tady pořád někdo nadává na bazary. Buď je to stočený a/nebo u auta s \"top stavem\" je i z fotek vidět, že to je bouračka...

Odesláno
jinak ceska klasika no..

Nechci vypadat jako kverulant, ale \"Bertalan Szilard\" z Baky v okrese Dunajská streda nebude tak docela český prodejce. ;)

Odesláno
ani slovensky celkom nie:-)

Srabe! :D

To mi připomnělo dva historicky největší úspěchy diplomacie Rakouska:

1. přesvědčit svět, že Mozart byl Rakušan

2. přesvědčit svět, že Hitler byl Němec

Prodává to na Slovensku - ale samozřejmě se to děje u nás úplně stejně.

Odesláno
Taky jsem si vyhlídla Volvo V70, rok 2000 a najeto 124 000... to mě docela odradilo. Akorát fakt netuším, kde tu ojetinu koupit, když tady pořád někdo nadává na bazary. Buď je to stočený a/nebo u auta s \"top stavem\" je i z fotek vidět, že to je bouračka...

Si nemáš vyhlížet takový blbosti :P

Odesláno

ty kokos ... no dobry no .... cekal bych leccos ale ze z 204 udela 75 a prodava o 1500 eur draz .. to uz je hardcore teda :o

Odesláno

Zřejmě auto po doktorovi na penzi, případně bylo jako druhý v rodině kde s tím vozila au pair děti do školy. :D

Odesláno

já nechápu čemu se divíte, vždyt je to uplně normální v tomhle státě už zhruba 15let... a nejen v tomhle, slovensko ,polsko , všude tam je to na běžném pořádku...

a ani servisce se věřit nedá, to už dávno vím taky...

Odesláno

sice je to hnus stočit km,ale proč se jako divíte?

tak na tom má několik peněz,doprava,objehání kolem auta a trochu se to smrskne,jasně někdo na tom dělá i 3 měsíce,ale vždyť to může dělat kdokoliv. Když je poptávka tak co by ne. Pro někoho je 100km dálka a nikdy by nejel se kouknout na auto atd. on to má cca 800km tak proč by si na tom nevydělal, když najde nějakou kachnu.

Když hlava státu je co je(první afera s uplatkama v ods,kupónová privatizace a teď nové úplatky o milost) tak co proč by to neměl dělat jinej člověk,když má pěknej příklad...i když je to teda v jiné republice. Neříkám že to schvaluji ale je to jeho věc...každej se v tomhle světě ohání jak umí,aby nakrmil hladové krky...prostě to tak je...

Odesláno

John_Ice: pleteš si svobodu s anarchií, kolego. Ale to je tu celkem častý jev, čili si z toho nic nedělej a klidně pokračuj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...