Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Peta: vybiram jen na renomovanych ceskych eshopech, takze predpokladam, ze s tim nebude problem, ale dik a upozorneni.

s tim audiem jsem to vymyslel jinak (jestli bude ve SCARTu uz me napadlo taky, ale to si myslim, ze asi nebude, ten je spis jako vstup ne ?) za par dolaru se ale da sehnat prevodnik jak z coax tak optiky na analog R+L

Odesláno
To Peta: vybiram jen na renomovanych ceskych eshopech, takze predpokladam, ze s tim nebude problem, ale dik a upozorneni.

s tim audiem jsem to vymyslel jinak (jestli bude ve SCARTu uz me napadlo taky, ale to si myslim, ze asi nebude, ten je spis jako vstup ne ?) za par dolaru se ale da sehnat prevodnik jak z coax tak optiky na analog R+L

Bude určitě, Scart se používá jako výstup pro recordery
Odesláno

Jó výstup, ahá tak to jsem poplet, tak ten tam sólo nejni, ale jak píše Radek je tam scart, takže buď si to vyvedeš sám a nebo josu hotový redukce za pár korun.

Odesláno

tak v tom pripade, jestli je ten SCART osazen oboustranne ( jak vstupni tak vystupni signaly ) tak pak neni vubec problem ;) udelat potrebny kabel je na 5minut s pajkou :D

Odesláno

tak ja uz mam tu LG 32LV4500 doma, zatim jsem ji nakrmil jen signalem z USB DVB-T pripojenym do pocitace a propojeni D-SUB kabelem, ale obraz peknej, i rychly sceny. Ovladani a menu mi taky sedlo, zatim nemam co vytknout :)

Odesláno

Dik ;)

ja prave kdyz videl kvalitu zobrazeni LG, kdyz byly vystaveny vedle Sony, Philipse a dokonce i Samsungu v tyhle cenovy relaci do 10k Kc, tak jsem mel jasno :) pri stejnem signalu ta LG ukazovala nejlip

Odesláno

Mám 32LG3000 od léta 2008 a max spokojenost - škoda že neumí mpeg4, ale kdo ví jak to s tím vysíláním vůbec bude (DVBT2 apod). Takže za mě jedině LG:super

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdar hoši tak zvažujeme,že si pořídíme větší televizi,mám 26\"LCD LG 26LC2R jak velkou uhlopříčku by jste doporučili když na to koukám ze vzdáleností 2,5 metrů ?

Chci LEDku,94 cm uhopříčku,FULL HD asi Samsung.Chtěl bych i větší ale manželka říká že to už je asi moc.

Díky za rady.

[upravil dne 31/8/12 22:40 od Gabriel 307]

[upravil dne 31/8/12 22:42 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...