Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tož já mám totok:

http://www.vase-naradi.cz/elektricke-rucni-naradi/aku-vrtacka-drc-12-4-tec-li/

http://www.naradi-simon.cz/pic/QuaDrive_PROTOOL.pdf

Je to sice trošku dražší, ale má to 4 rychlosti až 3800 ot, a třífázový synchronní (EC-TEC) motor!!!!!! doufám, že vydrží navěky :-)

dá se vyměnovat držák bitů za sklíčidlo s vrtákem pomocí bajonetu, takže se nemusí dokola měnit vrták za bit. Nastavení momentu už není takovou klasickou řechtačkou, ale je pně elektronický a jen se zastaví a zapípá. Jsou u toho 2 baterky 2,6 Ah Li-Ion. Fakt se sní dělá parádně, takže kdo zvažuje nákup něčeho lepšího, plně doporučuji!

Odesláno
Někdo má prostě rád kvalitní věci, jinýmu stačí levnej šmejd. ;)

presne tak, ja mam treba jednoduchy vkus, spokojim se s tim nejlepsim :)

Ale dat bura za vrtacku, kterou jednou za 1/4 roku udelam nekde diru, mi prijde chujovina :D

asi jako motorova sekacka na travnik 200 m2 :D

[upravil dne 14/10/2011 13:02 od Scratch]

• O 7 let později...
Odesláno

Kup si Makitu nebo Festool. Obojí mám a spokojenost. Využívám téměř denně na fuškách a pecka. Typ nechám na Tobě, záleží kolik peněz chceš investovat 

Odesláno

Jestli muzu doporucit tak zkus Slovaky Herman , super jednani super servis . Pokud je nejaky problem poslou pro naradi kuryra a kuryrem to opet privezou. Aku maji tezsi , je to tim ze je kvalitni vnitrek. Pneu vrtacky jsou nic moc, akupriklepove vrtacky fakt super . Mam od nich nekolik 14v ktere kazdej den makaj uz po dobu 7 let . Ted  jsem koupil 18v se dvema baterkana 4Ah. 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

dnes jsem neodolal  a poprvé použil nedávno zakoupenou akučku :D  https://herman.sk/axsp-1800  mrcha se mi kousla v nepřirozené poloze a dostal jsem hák přímo do xichtu baterii , možná bude jojo :(  a jelikož jsem trochu ujetej na nařadí pro jistotu jsem si vzal jako bolestné do zásoby tohle :D https://www.dilna-zahrada.cz/d-bosch-gbh-2-28-vrtaci-kladivo?gclid=EAIaIQobChMIg9Cam7Kh5QIVw5-zCh2hdA3PEAkYAyABEgL7jfD_BwE

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já mám obyč akučku z Lidlu, mám ji 4 roky, loni makala celý léto na rekonstrukci baráku, letos z jara taky, v létě jsem s ní obrousil 3 kovový dizajnový sochy v životní velikosti značně orezlý jednomu známýmu drátěnym kotoučkem, takže dostala pěkně na prd.l i axiálně (snad se nepletu tyhle pojmy se mi míchaj) a sklíčidlo je cajk, čelisti taky, baterka stále původní taky v poho, nabíječka taky původní nabíjí cca 30 minut, teď s ní dělám pergolu a přístřešek na vozejk a furt maká 🙂

Podotýkám, že mám už asi rok a půl DeWaltku a pořád si ji šetřim, koupil jsem ji jen proto kdyby náhodou Parkside odešel, ale furt drží 😉, ještě že mám prodlouženou záruku 😁

Odesláno

Jo teď v listopadu to bude 5 let, dostal jsem ji před pěti lety k narozeninám, a furt funguje. Ale musim podotknout, že jsem ji loni doporučil kolegovi v práci, koupil v podstatě tu samou ale inovovanou v nějaké lepší edici, že neni zelená, ale černá, no a za 3 měsíce ji vrátil, odešel přepínač směru otáčení a kousalo se mu sklíčidlo, když utáhl, tak nešlo povolit. Tim pádem jsem byl za vola jak jsem to vynachválil, podle mě na tom asi dřív nešetřili aby přitáhli zákazníky. Pantáta ji má taky dlouho, používá jí skoro profi, dělá SDK melouchy a funguje taky pořád, jen má už druhou baterku. 

Odesláno

ta cierna  Parkside z lidlu kolegovi odisla po par mesiacoch 

mal som ju tiez  ale predal som ju na bazaru ,necakal som kym sa v nej nieco pobabre 

vzal som dewalt tu najsilnejsiu s 3-ma prevodovymi rychlostami 

a elektronickou spojkou 

a parada

pomer cena -vykon  je asi dewalt najlepsi  aj makita je drachsia 

z UK to vyjde cca o tretinu lacnejsie nez  nas 

mam este ryobi  ,na vrtanie staci  ale  na vykruzovace  silnejsi dewalt 

Odesláno (upraveno)

https://www.powertoolmate.co.uk/

nie kazdy model dewaltu vyjde o tretinu lacnejsie,

ale tie modely co sa u nas moc nekupuju a su predrazene , tak je tam docela dobry rozdiel v cene ,

ma to jediny hacik musis si nejak poriesit dopravu 

mne to posle segra (zije trvalo v UK) cez dolphi trans ,minimalna taksa je 20 libier a mozes mat 15kg v baliku

klasicka posta je moc draha 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Ja mam dewaltky 3 , problem je v baterkach , hov.no  vydrzi . Tu trirychlostni jsem pouzival pro montaz oken , ale baterky uz doslouzily. Jako samotnej pristroj je Ok. Za celou pracovni karieru jsem pouzival tak dvacet akucek :) Tu nejnovejsi co mam ted, budu posilat pred koncem dvoulete zaruky na promereni baterek , pokud se bodou blizit k 50% dostanu nove. 

Odesláno

Když už jsme u těch baterek, viděl jsem na netu že se dělají i repasy, že dají nový články. Mám aku Protool, a obě baterky jsou už slabý, málo vydrží. Aku stála 7500 a sama o sobě valí pořád dobře, teď jsem se díval, a Protool baterka stojí 3500, teď se to ale už jmenuje Festool, a ta stojí jen 1800, nicméně kdybych si nechal, nebo si objednal jen články, tak to bude stát třeba půlku. Má s tím někdo zkušenosti? Musím tu jednu baterku rozdělat a podívat se tam co tam je za články. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...