Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno
počasí který může bejt nejhorší je loňský na šebetově(v pátek kažedej vedrem slíkal co měl na sobě, v sobotu večer oblíkal i ručníky a deky). a i tak jsme to přežili.

Nevim, jestli to neni o dost lepsi nez na predlonskem Sebetove, kdy prutrz vyplavila casti osazenstva stany... ;)

Ale pred lety byly Sebetovy docela prijemne slunecne :)

[upravil dne 14.6.12 16:21 od Vvitty]

Odesláno

ještě mě napadlo - bude volnej průjezd až ke štábní chatce, nebo mám v zítra nechat auto, kde bude díra na parkovisku a dojít se přihlásit pěšky? :D

Odesláno

Tak já už mám vygruntováno. Letos poprvé a doufám naposled :aut Chtělo by to nový auto, aby mě to zase chvilku bavilo. U tohohle se s tím dřu jako blázen a jedinej efekt je, že jsou vidět víc všechny kosmetický vady :aut:D

Odesláno
negrbob, tak už víš jestli máš volno?

Jasnacka jedu budu tam inkonginto. :D

Moby: stydim se ale 407 byla umyta naposled 4.11.2011 a 307 jeste ochlup drive 31.12.2010

Odesláno
doufam ze v pze pres noc nesprchne, pac se chystam jeste ted na wapku, abych si rano mohl prispat:roker

Tady odpoledne konečně přestalo pršet, tak jsem umyla, napucovala atd. a zítra už jen dodělávky, pohodička :-) Autí v garáži. :aut

Odesláno

Tak jsme se právě dohodli s Helčou, že pojedu na sraz bez ní a s Pavlíkem (jako již několikrát). Takže tímto vyhlašuju konkurz na au-pair slečnu, která se bude o Pavlíka starat, abych se já mohl bavit (joke - Pavlík je zlatej).

Odesláno

Martinu Helča pozdravuje, ale byla teď v nějakým špitále, kde měli puštěnou klimu a úplně jí to nesedlo (vypadá tak trochu jak angorák - podlitý oči, nos jak bambuli, huhňá a chrchlá ....)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...