radim.1008 Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 jo jo ještě parkrát chrupka a je sraz už se nemužu dočkat a počasíčko musí vyjít beru jen velké slunečno:D:D Pokud by to počasí nevyšlo, hlavně nikde nečekej na Zpozdilka Víš, jak to dopadlo minule Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2012 Autor Odesláno 5. červen 2012 Mam prosbu, nema nekdo ochotny cestu pres Velké Přítočno? Potreboval bych tam u kvetone vyzvednout nejake dily a dostat to na Kokorin.... Nebyl by nekdo ochotny mi to vzit? Predem diky dyt Květon jede na kokorin ne? Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Lví-ček jede z Písku? Že by dostal \"bojový úkol\"? http://www.prachatice.indicka.cz/shared/uploaded/101_600x-1.png - spolu s úžasnými bramborovými nebo sýrovými plackami se jedná o \"manu nebeskou\" (někteří vědí - třeba Maximiník, Scratch nebo Aka) a dá se to koupit v Písku nedaleko náměstí. Tak s Lví-čekem prodiskutováno a momentálně dohodnuto, že se kvůli mně v Indické restauraci zastaví a \"manu nebeskou\" mi v mnou požadovaném množství doveze. Je-li mezi Vámi ještě další chuťový gurmán a chtěl by si též objednat, prosím, kontaktuj mně buď SZ nebo telefounem a proberem to (ať z toho Lví-ček nemá hlavu jak věrtel). Citovat
Péťa Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Po dnešku se mi významně zvedla šance na kokořínskou účast. Už se těším Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 Peto supr, ne že by mě šlo o tu kameru Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Zdravíčko Takovej OFF-dotaz , berete si někdo sebou vlastni bečku s výčepem Bo Radegast tam asi nečepujum co? Jinak pokud to je nevhodné tak se vomlouvám Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 nevhodne....... ale budem brat gril Medved: muzu od tebe za uplatek uzobnout? Citovat
gronholmm Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Scratchi - bude vlákno na Grillmasters? Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Momentálně to vypadá dobře Uvidíme, jak se to bude postupně měnit:myslim Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červen 2012 Odesláno 8. červen 2012 Doufám, že se to měnit nebude, z toho výhledu vypadá právě sobota nejlépe. Doufám, že jste těm nahoře podstrčili dostatek krabic s vínem, aby vyhověli právě našemu víkendu Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Takže auto nechystané... dorazím T16 v pátek večer:super Citovat
John Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Koldas: supr už se těším,až zas pokecáme... a pošli mi ty fotky Citovat
KoldasT16 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 pošli mi email...včera mi nejel net,ale mám to nafocený Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Koldas : parada konecne uvidim T16ku :-)) Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2012 Autor Odesláno 9. červen 2012 Škoda že biff nepřijede taky t16, prej nepřijede vůbec autem:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.