Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno
jo jo ještě parkrát chrupka a je sraz už se nemužu dočkat a počasíčko musí vyjít beru jen velké slunečno:D:D

Pokud by to počasí nevyšlo, hlavně nikde nečekej na Zpozdilka :D Víš, jak to dopadlo minule :D

Odesláno
Mam prosbu, nema nekdo ochotny cestu pres Velké Přítočno?

Potreboval bych tam u kvetone vyzvednout nejake dily a dostat to na Kokorin.... Nebyl by nekdo ochotny mi to vzit?

Predem diky

dyt Květon jede na kokorin ne?
Odesláno
Lví-ček jede z Písku?

Že by dostal \"bojový úkol\"?

http://www.prachatice.indicka.cz/shared/uploaded/101_600x-1.png - spolu s úžasnými bramborovými nebo sýrovými plackami se jedná o \"manu nebeskou\" (někteří vědí - třeba Maximiník, Scratch nebo Aka) a dá se to koupit v Písku nedaleko náměstí.

Tak s Lví-čekem prodiskutováno a momentálně dohodnuto, že se kvůli mně v Indické restauraci zastaví a \"manu nebeskou\" mi v mnou požadovaném množství doveze. Je-li mezi Vámi ještě další chuťový gurmán a chtěl by si též objednat, prosím, kontaktuj mně buď SZ nebo telefounem a proberem to (ať z toho Lví-ček nemá hlavu jak věrtel).

Odesláno

nevhodne.......

ale budem brat gril :)

Medved: muzu od tebe za uplatek uzobnout? :)

Odesláno

Doufám, že se to měnit nebude, z toho výhledu vypadá právě sobota nejlépe. Doufám, že jste těm nahoře podstrčili dostatek krabic s vínem, aby vyhověli právě našemu víkendu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...