Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

36. sraz 15.-17.6.2012-Výroční sraz desetiletého pořádání srazu Peugeot Clubu !!!-obecný pokec

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, i když jsem svéhou Peugeotka už prodal (což tu skoro každý ví) tak bych rád přijel na tento sraz. Nevím zda na poslední, ale změnou značky nechci měnit kamarády (nebo zarputilé nepřátele), které jsme zde získal. Také doufám, že tam uvidím svoji bejvalku 807.

Ale to není to proč píšu. Chci jen potvrdit, že jsem rozhodně nezapoměl na svůj slib že dodám ceny pro soutěží a tak s tím organizátoři dále klidně počítejte. Nebude to nic velkého ale takových 20 brašniček na foťáky a MP3 a tak něco podobného. Slíbil jsem že to dodám předsedovi, ale nějak nestíhám tak to přivezu přímo na sraz, pokud mi to nevyjde teď v pátek se tam zastavit. Myslím u Petra v práci.

Na sraz jsem se přihlásil, ale nepožadoval nic a také nic zatím neplatil. Pokud to půjde tak zaplatím na místě spaní si řeším sám.

Díky a těším se na vás.

[upravil dne 29/5/12 16:15 od MotoMoto]

Odesláno

tam je spousta místa,

Motomoto , moc děkujem , platba na místě není problém je dine co dej echo co nejdrive jestli chces snidane ci nikoliv , zbytek jidla se da uz resit i individualne

Odesláno

Já bych rád přijel na sraz na celý víkend, ale na účtu teď nemám prachy, abych mohl cokoliv zaplatit. Můžu se oficiálně přihlásit do přihlašovadla a zaplatit ideálně až na místě? To už budu mít po vejplatě. :mad:

Edit: Spal bych asi v autě, je to docela pohodlné :)

[upravil dne 30.5.12 14:06 od Stifler]

Odesláno

Snad zejtra ukecám mladou, jestli by jela a budu doufat, že budu zdravej. Už přes měsíc sem doma, nejdřív Spála, angína, teď zase příušnice no pos*al bych se...:grr

Každopádně držte mi palce, chci tam jet! :mrk

Ukecáno, JEDEME! :super

P.S. Nevim, jestli to stihnu přes účet, je možný, že to dám až na místě, nebude s tím doufám problém? :o

[upravil dne 30/5/12 18:37 od Fuller]

Odesláno

Schreek: Přihlašovadlo vyplněno (doufám, že dobře :mad: ). Měl by mě sraz stát max. 500,- Kč (pokud jsem dobře počítal - záleží hlavně na praseti :D ). Pokud mi přijde výplata dřív, než 10. června, tak bych poslal peníze ještě na účet, ale to nemůžu zaručit, kdyžtak bych to dal tedy na místě. ;)

Odesláno

Dotaz na poradatele - je jeste mozne zrusit jedno jidlo a jednoho cloveka u mne? Nakonec dorazim sam....

Diky moc..:papa

Edit: tak jidlo si necham pro 2 osoby... Situace se rychle meni :D...

[upravil dne 2/6/12 20:45 od h4wk3y]

Odesláno

My budeme vyrážet brzy ráno, a budeme dělat zastávky, aby si to Maťa užil, takže to asi střihneme sami. Maťa po obědě spí, a to bude někde po cestě.

[upravil dne 4/6/12 18:21 od Roman Bazi]

Odesláno

Mam prosbu, nema nekdo ochotny cestu pres Velké Přítočno?

Potreboval bych tam u kvetone vyzvednout nejake dily a dostat to na Kokorin.... Nebyl by nekdo ochotny mi to vzit?

Predem diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...