Vvitty Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Jeste je tady moznost vyuzit kvetnovych svatku a udelat prodlouzeny sraz na jare - treba na Kokorine se mi libilo ze clovek v nedeli nemusel balit a padat domu, ale mohl si jeste v klidu pokecat, v pondeli vyrazit na cely den na vodu... byl i cas pokecat s ostatnimi. A k tomu pridat jeden sraz o prazdninach (?Sebetov?). Samozrejme by takovy sraz musel byt v prijatelne drahem kempu, aby si to mohli dovolit i clenove s rodinou. Na jarnich srazech byla vzdy ucast pomerne slusna... Citovat
Lví-ček Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Byl jsem pouze na srazu v Kokoříně a líbil se mi. Poznal jsem spousty nových lidí a mrzí mě, že jsem kvůli práci nemohl na letní v Šebetově:-) Orienťák byl z mé strany zajímavý a trochu i stresující. Příště bych volil spíše jiný program nebo jel z někým jen jako spolucestující Citovat
Šalda Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Schratchi, jenže to je právě taky to, nechci odjíždět když zábava se teprve rozjíždí, a potom jen číst jak jste se tam v sobotu a neděli měli, mám ve zvyku na sraz( ať už Peugeot či jinej), přijet mezi prvníma a odjíždět mezi posledníma, ale musí to být sraz jen na jeden den, Taky jedu do Prahy na vánoční jen na pár hodin a potom zase domů do Brna, to mě nedělá problém, proto mě více vyhovují Slovenské srazy, na kterých jsem tenhle rok byl 2x, a byl jsem naprosto spokojen;) Citovat
aka Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Beda: no jasne ze to tak mysli Mne vyhovoval stav: jaro, leto, zima - ciste proto, ze podzimni srazy jsou nad moje casove moznosti, proste v zari je kazdej vikend plnej a pak dostane prednost akce, ktera je jednou za rok oproti srazu. Otazka je, jestli je ze strany clenu zajem o to, takove srazy naplnit, a ze strany poradatelu se do neceho takoveho poustet - delat sraz pro pet lidi zabere skoro tolik casu jako pro padesat.... ps, na podzimnim srazu jsem byla asi dvakrat a oba se mi moc libily!!! Citovat
Stifler Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Já jsem byl zatím jen na několika srazech a několika lokálních srazech, ale i tak si troufnu něco napsat. Za mě je orienťák už docela \"ohranej\", bejvá skoro na každym srazu a není to zrovna styl zábavy, za kterým bych měl nutkání vyrazit třeba přes půl republiky. A jsme u další věci, hodně lidí řeší, jak je sraz daleko od jejich byliště - to je jasnej signál, že je nic netáhne k tomu, aby s chutí tu vzdálenost ujeli a těšili se na sraz. Ano, dneska každej všechno přepočítává na peníze a přiznám se, že u letošního Kokořína jsem to praktikoval stejně. Měl jsem volno na pátek i celý víkend, ale prostě se mi zdál ten sraz drahej, tak jsem přijel jen v sobotu ráno na orienťák, pokecat s kamarády, zaplatil jsem stovku startovné a jel jsem večer domu. Dále, jak se tu už zmiňovali jiní, chtělo by to i jinej program než jen orienťák pro ty, co ho nejedou. Nemyslím si, že by byl problém vymyslet třeba 3 různé aktivity ve stejný čas a každý ať dělá to, co ho zaujme. Samozřejmě, že když sraz organizuje jeden člověk, tak to asi nepůjde, ale velké srazy organizuje více lidí, tak by to určitě šlo. Nikde neni napsaný, že musej dělat všichni tu stejnou věc. Pak mě taky mrzí, že bývají srazy (víkendové) takové, že se v neděli nejéle do poledne všichni rozprchnou. Proč se neudělá nějaký program i na neděli třeba až do pozdních odpoledních hodin? Samozřejmě, že každý pospíchá domů tak, jak to má daleko, ale to ještě neznamená, že se to po snídani rozpustí a všichni pojedou domů...asi bych mohl ještě pokračovat, ale myslím si, že to na zamyšlení stačí. Ještě bych chtěl zmínit jednu věc, teda dvě. První je to, že jsem měl možnost se bavit s Minimaxou o klubových srazech a udivilo mě, když mi řekne, kolik lidí jezí na srazy Multipla klubu. Ano, jedná se o sraz pouze Mulťáků, nikoliv všech Fiatů a jezdí tam více lidí a aut, než bylo kdy na největším srazu Peugeot-Clubu. Tohle by mělo stát za zamyšlení. Minik zmiňoval pestrý program, který vždy mají, samozřejmě i v neděli a i extra program pro děti, což samozřejmě natáhne více členů klubu, kteří mají rodiny...no, nebudu to rozpitvávat, koho to zajímá, zeptá se Minika osobně, proč to je tak, že mají tak výborné srazy s vysokou účastí. Druhá věc - můj kolega z práce je členem BMW klubu a teď byl na svém prvním VELKÉM srazu klubu. Píšu to záměrně velkými písmeny, protože měl při spanilce na svém autě napsáno číslo přes 1500 a to nebyl v koloně poslední. Ano, sraz měl okolo 2000 účastníků a pak už to není jen o morálce lidí, jestli chtěj za sraz vyhodit co nejmíň peněz nebo se jim to zdá moc daleko od domova, aby někam dorazili. Je to vždycky jen o tom, co si organizátoři vymyslej, aby to zaujalo co nejvíce lidí. Je mi jasný, že dělat organizované sprinty s časomírou a fotobuňkou si třeba Peugeot-Club nemůže dovolit, ale jsou to i jiné věci, které zajímají jiné lidi. Samozřejmě, že když už měli kolonu aut při spanilce dlouhou několik km, tak nechyběla perfektní organizace se zastavováním provozu na křižovatkách (organizátorama srazu i za přispění místní státní policie).....vždycky je to jen o tom, co jsou schopni organizátoři zajistit a kolik sil do toho investovat. Jasně, i peníze to stojí, ale sraz není o tom něco vydělat, není ani o tom být na svém, ale prostě investovat svůj čas a i peníze do toho, aby organizátor ukázal ostatním členům klubu, že je ochoten a schopen pro ně něco udělat a ne jen koukat na čas a peníze. Myslím si, že jsem toho napsal už dost. Kdo to dočetl úplně celé do konce, tak si zaslouží můj obdiv. Citovat
Slipkont Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Stiflere přečetl jsem to celé a nezbývá mi nic jiného , než souhlasit Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Stife, po přečtení tvé slohové práce se těším že uděláš nějaký ten svůj sraz. Citovat
Durko Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 ja som to prečítal. ale k zrazom: ja osobne orienťák tiež nemusím už len kôli tomu že si chcem oddýchnuť aj od volantu nehovoriac o tom že ked idem s rodinou (sme štyria) tak cena zrazu je niekde inde ako pre jednotlivca a pritom ešte další benzín na orienťak nemusím. ja bych tiež prijal nejaký program či už v skupinách alebo pre jednotlivcov bez jazdenia , športov je dosť. čo sa týka počtu zrazov nie každému vyjde termín či už na minizraz alebo na velký zraz čiže asi by to nebolo + mať len dva ale na druhej strane organizátorov je málo a kibicov vela. minizrazy sú super a dá sa vymyslieť aj program a zabaviť sa posedieť proste byť s peugeotákmi je super Citovat
punkac Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 stifler, durko: jsem rád, že je nás více podobného názoru Béďa: ono, že někdo nesouhlasí s léty zaběhnutým (a dnes už bohužel trošku ohraným) schématem srazu, je špatně? Šalda: Přesně tohle mě štve i jinde(dělaj to skoro všichni mí známí). Člověk přijede na \"víkendovou\" párty a v neděli už tam v deset ráno nikdo není, absolutně nechápu proč. V pátek jsou všichni unavený příjezdem, v sobotu orienťákem a v neděli jedou všichni ráno domů. V Lednici jsme si s wooodym trošku přispali a okolo desátý jsme v kempu byli skoro sami. A jeli domů Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 punkac: něco takového jsem tu napsal? Ten příspěvek na Stiflera byl myšlenej hlavně tak, že lidi mají občas dost řečí (hlavně za klavesnicí, kde je to nic nestojí) ale když příde na věc tak se nikdo k ničemu moc nemá (tím nemyslím nikoho konkrétního). Nešlo v tom o to, že by se mi nelíbilo mít srazy takhle pestré, aby si mohl každý vybírat z XXX možností. Takového srazu bych se účastnil moc rád ale ještě najít někoho kdo se do toho pustí. Citovat
punkac Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Stiflera jsem poznal osobně a nemyslím si, že by byl typ člověka, který mluví do větru...... Jinak na tebe to nebylo myšleno nijak zle..... Jestli se tě to dotklo, omlouvám se ti Citovat
Béďa Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Neboj, nijak se mě to nedotklo a doufám že ani já se nikoho nedotkl. Každopádně budu rád když někdo takový sraz bude organizovat, ať už Stif nebo kdokoli jiný, rád se ho zůčasním. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2011 Autor Odesláno 1. září 2011 multipla klub je trosku jina sorta lidí , těžko si multiplu koupí mladej kluk, navíc tím že jsou vyjímeční typem vozu lepe se shání sponzoři. ad BMW , BIG sraz je jednou ročně připravuje se skoro rok dopředu, navic se na něm podílí několik klubu bmw včetně slováků , mimochodem jen pro představu sorta mladych lidí kteří milujou zadokolky a jezdi si snimi uzivat na letiště, pro představu , ta spousta lidí spala ve stanech na letišti s cca 5 TOITOI wc , letos to vetsina zabalila uz v so vecer . ad to ze se lidi v ne rano bali a jedou domu , vetsinou musis ubytovani opustit do 10:00 , ale hlavne vetsina lidi nebydli za rohem . pro představu v kokorine se to rozpustilo tak ze cca v 11:00 uz nikdo v kempu nebyl ale my jsme jeste uklizeli areal a vyuctovavali s majiteli a domu jsme dojeli v 14hod a do 16 hod jsem uklizel z auta veci na sraz a vybaloval bagl , byl jsem rad kdyz jsem zapadl v sest do vany. ad nedelni program doplnim ze vzdy jako organizátor jsem byl uz v sobotu vecer KO a byl jsem rad ze vetsinu mam za sebou . třeba v Mělniku byl sraz uz od ctvrka stim ze celej patek byl program v kempu , muzu ti rict ze jsem chodil spat o pulnoci a vstaval v pet a sobotni vyhlaseni v devět večer jsem měl miniočička a bolely mě nohy jak nikdyjindy. vem si ze sraz je takto patek je ubytujes das jim najist sobota program co nejzajimavejsi nedele snidane,rozlouceni, uklid, navic v so vecer se vetsina zbori tak ze rano jsou radi ze jsou radi , uz vidim jak dzana nebo nekdo jiny skace v ne deli v 10:00 v pytli 50 metru s temi orientaky tak trochu souhlasim ale nemyslim si ze jsou ohrane , ohrane mohou byt maximalne pokud jsou porad ve stejnem duchu a lokalite a to si nemyslim ze se deje. kdo orientak nejezdi vetsinou se nenudi a ma svuj program bud vylet na predem naplanovany cil nebo keca v kempu s ostatnima v restauracce ci jinde. sraz na jeden den mi přijde divny , na slovensku to je neco jineho vem si ze skalni to maj na sraz do 80km a par lidí to ma dal , tuhle cestu nekdo jezdi denne do prace tak mu to neprijde, ale pokud udelam jednodeni sraz treba v brne tak vim ze prijedou max moravaci a vysocina a par zapalencu z prahy.prijedes do hospy das si nealko jidlo a jedes domu.no nevim. v cr divne v sr jimto tak vyhovuje ok proc ne , taky tam jezdim na den a to mam vetsinou okolo 400km od domu. ad sraz pristi rok , udelal bych v cervnu jeden velkej sraz na vikend , pokud si nekdo udela jindy regionalni nemam s tim problem , vem te si ,v plzni nebo v ov se udela minisraz kam prijede 30mistnich , ale na republikovej sraz prijede z tech kraju max dve tri auta , proc? priznam se ze mam v hlave jeden napad a to udelat vyrocni sraz o vikendu v cervnu 2012 , kde bychom se snazily nalakat co nejvice peugeotaku aby si okoukaliu jak to na sraze chodi a aby se zpoznali i mimo forum , okoukali auta napady apod. Přemyšlime o kempu Kokořín , stim že klub zaplatí kemp na víkend jen pro peugeotaky s tim že peugeotaci budou platit jen utratu jidla a piti a plus neradni clenove vstup 150 ,- , s tim ze sobotni program nebude orientak ale bude program se soutezemi apod, mozna spanila jizda to se jeste nevi. Citovat
Slipkont Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 for pe.tr >> stím nápadem uplně dole v příspěvku bych souhlasil a není to až tak špatný nápad Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Tak taky zkusím napsat pár slov ke srazům, když už tu konečně máme nějakou diskuzi. Co se množství srazů týče - vyhovovaly by mi v počtu 4 velké (víkendové) doplněny malými regionálními, takže vlastně tak, jak to fungovalo doposud. Má to ale jedno podstatné ALE - a to je KDO a PRO KOHO je bude organizovat. Zmiňovaná účast na srazu BMW (několik stovek vozů) je pro náš klub absolutně nereálná. Máme sice více než 20 000 registrovaných členů, ale kolik z nich je vlastně aktivních? A kolik z nich je ochotno zvednout zadek od PC a vůbec začít přemýšlet o tom, že by se na sraz jela podívat? A od toho se odvíjí i množství členů, kteří jsou ochotni se ZODPOVĚDNOU přípravou na pořádání srazu připravit o pěkných pár hodin volného času (neznám nikoho, komu by tato komodita přebývala). Co se týče programu - osobně mi program tak jak je na většině srazů zaveden vyhovuje. K účasti na orienťáku nikdo nikoho nenutí a většina z nás už není v mateřské školce, aby je paní učitelka musela vodit za ručičku a ukazovat jim, jak si ještě mohou hrát. Připravit program pro několik různých skupinek je práce pro teambuldingovou firmu, která na to využije své pracovníky a nechá si to řádně zaplatit - v době, kdy se vedení klubu klepe, zda se vůbec najde nějaká dobrá duše ochotná udělat něco pro druhé, chtít ještě sraz drobit na různé podaktivity, to není zrovna moc reálný nápad. Podle mně by bylo nejlepší nechat současný počet srazů a program nechat na bedrech pořadatele - ale nebude-li ochota účastnit se, nebude ani důvod je pořádat a pak už můžeme sedět u PC a vzpomínat, že kdysi byly nějaké srazy (a možná, že kdysi byl i nějaký Peugeot-club). Citovat
Goldinka Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 jako nevlastník auta sem byla na třech velkých srazech a na dvou minisrazech v praglu. Přijedu na každý další , autům vůbec nerozumim, baví mě omrknout krásná vozítka, kterými peugeoty bezpochyby jsou, ale hlavně jsem ráda, že jedu na víkend mezi fajn lidičky, kde vim, že bude legrace a taky vědomí, že ten víkend není ztracený čas ale naopak využitý naplno Měla (pořád mám x)) jsem velkou radost z toho, že mě skupina lidí přijala mezi sebe i když drtivé většině z nich nešlapu vědomostmi v této oblasti ani po nehet u malíčku ale o tom to právě není ))) Tyhle srazy pro mě hodně znamenají a doufám, že se nepřestanou pořádat... ) v rámci možností si čas snažím udělat vždycky prostě... já jsem pro každý sraz, který kdo navrhne ) trochu sentimentálních ale (z mé strany) pravdivých \"keců\" ) Citovat
gronholmm Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Tak taky trochu přispěji: Podobně jako Goldinka Vám všem chci moc poděkovat za to jak jste mě do klubu vzali, ačkoli jsem se vám sem nacpal s takovou popelnicí jakou je můj Favorit. Na srazech jsem si nikdy nepřipadal že bych byl odstrčen do kouta a to je hlavní důvod proč se těším na další a další srazy. Jinak co se týče pořádání: Na pořádání velkého srazu se necítím, ale kdyby byla možnost nějak pomoct něčím dílčím, tak rád zvednu svůj zadek od PC a pomůžu. Když by tu někdo napsal například \"potřebuju pomoct s plánem na sobotu, tak nemám nejmenší problém si večer po práci doma sednout a vymýšlet co by tak mohlo být dobré a zajímavé. Rád pro Vás, členy tohoto fóra, udělám cokoli co bude v mých silách. Přeji Vám všem příjemný zbytek večera Citovat
Judes Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Ja by som to popísal takto. Keď som sa stal členom klubu začal som navštevovať fórum a to konkrétne sekciu 407 nakoľko vlastník tento typ Peugeotu, po dlhšom čase keď v tej sekcii bol menší pohyb príspevkov som začal sledovať aj iné sekcie hlavne \"príspevky za posledných 24 hod.\" a tak som narazil aj na zrazy. Prvého zrazu (mini) som sa zúčastnil tohoto roku v Báhoni čo bolo super a zatiaľ som na podobnej akcii nikdy nebol a ani som nevedel že sa niečo takéto organizuje (to som tu už bol rok členom), odvtedy som sa zúčastnil ďalšieho zrazu a chystám sa na ďalší aj keď len na tie mini Slovenské zrazy (do Piešťan na víkendoví celo Slovenský mi to nevyšlo). Týmto príspevkom narážam aj nato že by bolo dobré ak by sa rozposielali maili o pripravovaných zrazoch či už o veľkých alebo mini (ku tým veľkým víkendovým sa to rozposiela) aspoň tým členom ktorý boli aktívny na na fóre aspoň raz za kalendárny rok a tak by sa o nich dozvedelo viacero členu. [upravil dne 1/9/11 23:18 od Judes] Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 Pozvánky na velké srazy se rozesílají jednoduše tak, že se automaticky odešlou těm členům, kteří mají zakliknuto, že mají zájem o rozesílání novinek z hlavní strany fóra (objeví se přihlašovadlo a už letí tisíce mailů do správných schránek). U malých srázků by to musel dělat organizátor fyzicky a to je práce na více večerů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.