Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj, držim palce a nepárej se s ní, já bohužel patřim mezi ty co se snažili po dobrym a tvrdě jsem doplatil, tak si ze mě neber příklad :)

[upravil dne 25/8/2011 12:43 od kveton]

Odesláno

hmmm, neviem, ale pride mi to divne tesit sa z takychto veci.

na tom vzdy maju zasluhu obaja. osobne si vsak myslim, ze

forum/internet neni zrovna najstastnejsie miesto na riesenie

osobnych rodinnych a domacich problemov sameho seba alebo

niekoho druheho...

moj nazor nic viac... tak ma neukamenujte... :papa

Radkovi prajem ked sa to uz tunak nacalo rychly a bezproblemovy priebeh k obojstrannej spokojnosti.

Odesláno

taky se chci pripojit a vyjadrit Hurvajzovi podporu i kdyz o tomhle vim zatim (nastesti) hovno - jeste nejsem ani zenatej natozpak rozvedenej :)

Odesláno

Ty jo.To je debata.

Ja to mam taky za sebou.

Mne se silene ulevilo kdyz to dopadlo cajk ikdyz jsem musel doplacet cca 70tis protoze nemela praci a nebrali ohled na to ze jsem ji posilal prachy.

Ted jsem se svoji 7 rok a parada i bez papiru....:D

Radku kdyz to mas tak jak jsem to mel ja tak at to dobre dopadne ale nemuzu soudit kdyz nevim o co slo......

Takze at se zadari....

[upravil dne 25/8/11 15:01 od straki007]

Odesláno

Taky si myslím, že tohle téma je natolik citlivé, že by se tu nemělo takhle veřejně propírat. Rozvod není ani pro jednoho z partnerů určitě záležitost hodna chlubení a tak si nejsem tak úplně jistej, jestli z tohoto vlákna má Hurvajz vůbec radost.

Už vůbec ale nechápu poznámky na stranu Radkovy manželky od lidí, kteří jí v životě neviděli - možná o věci nevím tolik co náš předseda, ale právě proto nikoho nesoudím (i když prskat a vykřikovat něco o tom, že Radek může být oškubán, je tak jednoduché).

Odesláno
Taky si myslím, že tohle téma je natolik citlivé, že by se tu nemělo takhle veřejně propírat. Rozvod není ani pro jednoho z partnerů určitě záležitost hodna chlubení a tak si nejsem tak úplně jistej, jestli z tohoto vlákna má Hurvajz vůbec radost.

Už vůbec ale nechápu poznámky na stranu Radkovy manželky od lidí, kteří jí v životě neviděli - možná o věci nevím tolik co náš předseda, ale právě proto nikoho nesoudím (i když prskat a vykřikovat něco o tom, že Radek může být oškubán, je tak jednoduché).

:potlesk:roker

Odesláno

No tak v jednaci mistnosti cca 10 minut, rozvedli nas jako po masle, na majetek mame dohodu. Ted už jen jak nabyde rozsudek pravni moci tak rozdělit pujčku na dvě a bude snad klid.

Medvěde, tema mi vubec nevadí, alespoň v tom nejsem uplně sám, o tom oškubání je to známá věc, když maš děti a zustavají u manželky tak to už tak bývá že naše soudnictví chlapa na popud manželky klidně oškube a nezajímá je že ti nic nezbyde. A pak k samotný manželce, poslednich 5 let stalo za hovno, hadani se, a pořad nech me bejt. nevotravuj mě a pod. z jeji strany mě unavilo tak že jsem rezignoval a souhlasil. A ještě perlička na konec, ještě jsme nebyli rozvedený a už si našla jinyho na inzerát na netu, tak si to přeberte sami.

[upravil dne 25/8/11 19:15 od Radek Hurvajz]

Guest Scratch
Odesláno

ustipal jsi ji spagatky? :D

Hlavne, ze to dobre dopadlo :)

Chlape silu, kujwa djz se :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Gratuluji, můj otec by k tomu potřeboval už několik let dokopat. Vědí to všichni, včetně jeho samého, ale on na to sere. Že se to asi \"samo\" časem \"nějak\" vyřeší, hlavně, když \"nebude mít problém\".... :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...