Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• pavelu96 changed the title to Playstation - jaký máte?
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Za 20k si nepostavíš komp který zvládne hrát hry jako základní Ps5, natož PS5 pro... Takže ano, je to dost, ale ne není to moc. Navíc vzhledem k inflaci vychází aktuálně nejdráž Ps3. Kdybych neměl slušný PC a k tomu už klasickou PS5, tak si pročko klidně koupím. 

Odesláno

Tak to já mám PS1, PS2, PS3, PS5, PSP, PS go, vitu, PS classic... Dokonce jsme teď s prckem ulovili tenhle ovladač 😜

Jinak je za mě PS5 zatím zklamání... Pořádný exluzivitky na to ještě nevyšly (bral jsem to defacto jen kvůli ratchetovi), a u zbytku her je tu stále podpora Ps4, takže většina her ani nevyužije novou generaci na plný potenciál... Chápu těžký start v době výpadku chipů, ale nyní by už mohlo sony poslat ps4 ke spánku. 

20240918-085638-0.jpg 

Odesláno

Jsem to ještě vůbec nezkusil,nikdy jsem těmto hrám nepřišel na chuť,ale naše mládež dole má tohle,asi to musím taky vyzkoušet. Jo obraz na velké tv super,ale asi to jedou on-line,žádný disky k tomu nemaj.

1726645489757928131108674312208.jpg

Odesláno

Za mě PC lze postupně upgradovat a lze na něm dělat víc věcí než na konzole.
Je otázka jestli tenhle typ HW už prostě není překonaný 🙂

Ale je fakt ,že občas si říkám jestli někde nesehnat PS4 protože na účtu mám pořád dost her.
Teď mám Nintendo Switch a to taky není špatný

Odesláno

Měl jsem léta PS3 a pak jsem upgradoval na PS5 v době kdy vycházela, pro mě velký skok ale kdo měl PS4 Pro nemělo asi cenu měnit. Výměnu za PS5 Pro neplánuju a cenou mě určitě taky nepřesvědčili. :)

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

První dílek skládačky PS5 Pro + GTA 6 :mrk

20251209_121413.jpg

Jinak PS5 Pro už je na 17k, uvidíme příští rok :aut

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Já dnes namontoval k PS5 novou 48" OLED televizi. To je žrádlo. Akorát mám ještě moc práce, takže si toho zatím moc neužiju 😄

Předchozí 55" LED dostaly děcka do pokoje a jejich 43" také LED dostali pro změnu kluci místo starého Samsungu. Všichni jsou spokojeni. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...