Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Akce Policie

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

jen davam info ostatnim, zvolnete na silnicich, vsude stojej chlupaty.

V nedeli jsem byl zastaven a zkontrolovan, vc. dechu a nastesti pohoda, pry se jim zdalo, ze jedu v obci moc rychle :D

V pondeli me stopli na motorce (mel jsem malyho birella) ale nedavali mi dychnout a ja se snazil nemluvit. Zkontrolovana povinna vybava a nasledovalo foceni policisty na me masine. Pry si takovou chce taky koupit, tak aby vedel, jak na tom vypada....

Dnes, v utery opet stopka, na Zalesi, a klasicke kolecko doklady, povinna vybava, alkohol

No tak bacha, za chvili me stoupnou i v autobuse.

Nedavno jsem se vytahoval, ze me uz tri roky nikdo nezastavil :D:D:D:D:D

Odesláno

jj v nedeli jsem videl na ceste z Vysociny do Phy po stary silnici pres Vlasim a Benesov asi 5 hlidek, zcela neobvykle, a to jsem jel v pul devaty vecer. Ale nikde nemerili (Bel RX65 to jisti :D), jen meli vzdycky v ruce Dragery, takze spis se zamerujou na ten alkohol a kontrolu jako takovou

Odesláno

tak potvrzuji, že se zbláznili a jsou všude. Cestou z UL do Ploskovic u LTM, jsem za posledních 25 let (od svých 6 :D ), co si pamatuju, nikdy neviděl hlídku hluchavek či žampionů. Včera dvě. Jedna v Kojeticích a druhá v Rýdeči. Táta je taky nepamatuje a to na tu chalupu jezdí o poznání déle :cool:

Odesláno

V neděli, včera i dnes mně nejenže nikdo nezastavoval, ale popravdě jsem si ani žádného zvýšeného výskytu cajtů nevšiml (tím neříkám, že někdo jiný nemůže mít jiné poznatky).

Odesláno

A v Chomutove ani prd.

A to tady jezdi jako prasata................nekteri.

viz dnesni poznatek jak jsem opet nedostal prednost na bandasce a malem jsem mel opet betonove svodidla v Otvicich:blicismajlik

Odesláno

No tak včera a v neděli stavěli mýho 78letýho dědu, v neděli prý koukali na nový průkaz ZTP, že takový ještě neviděl :D a včera se všema papírama šli do auta a stál tam půl hodiny, pak ho pustili, všechno v pořádku. Asi jest-li děda to 22letý fáčko někde neukradl :D

Já jsem pár hlídek taky viděl, ale měli zájem o někoho jiného :)

Navíc zvolňovat nemusím, jezdím dle předpisů ;)

Odesláno

no v Praglu je teda svestek jak nastlano a dneska poranu jsem navic jeste videl uz zase ty briganiky sedici okolo krizovatek a zapisujici auta ....

Odesláno

tady u nás sou taky,pěšáci i autáci:D,stojej na každý křižovatce,jedny s autem sem potkal,když sem jel z odpolední ve čtvrt na 11 večír,v životě tam nestali a díky tomu,že maji krásnou barvičku na autě,byli viděl už z velký dálky,naštěstí jezdim podle předpisu po městě,tak jen koukali jak projíždim:)

to maji asi rozcvičku před prázdninama:D

[upravil dne 28.6.2011 15:30 vendi.stejskal]

Odesláno

se mnou se ten kokos hadal, ze mam spatnou lekarnicku, pritom na ni je obal a napis, nova dle vyhlasky a je z autokelly, tak bacha, kdo ju ma taky, tak se nenechte. Zkousej to kurvy jedny....

Odesláno
se mnou se ten kokos hadal, ze mam spatnou lekarnicku, pritom na ni je obal a napis, nova dle vyhlasky a je z autokelly, tak bacha, kdo ju ma taky, tak se nenechte. Zkousej to kurvy jedny....

Asi záleží dle jaké vyhlášky to je. Já viděl tuším 2009 a pak i 2010. Stejnak jsou ale na prd, když se ty masky nakonec nedají používat a bylo to jen další tahání peněz z lidí.

Odesláno

no, Scratchi ty si děláš srandu, ale počátkem prázdnin začínaj chodit i revizoři :D takže kontroly i v socce... Na to taky bacha, na místech kde sem je nikdy nepotkala se revizoři začali vyskytovat. jsem si jistá, že začátkem školního roku z těch lokalit zase zmizej :))))

Odesláno
no v Praglu je teda svestek jak nastlano a dneska poranu jsem navic jeste videl uz zase ty briganiky sedici okolo krizovatek a zapisujici auta ....

po argentinský co čtvrt hodinu projede řvoucí PaCh, od rána do minimálně těch 5ti. a nám pod barákem na kraji prahy taky poslední dobou pouštěj houkačky pod oknama aby jim nevystydlo kafe...

Odesláno

jo s tema revizorama je to fakt, vlezl jsem tenhle tyden asi po mesici a pul do MHD celkem 2x a vzdy me kontrolovali :) jednou v tram a jednou v metru, ale mel jsem nastesti zrovna platnou sms :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...