Guest Scratch Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Ahoj, jen davam info ostatnim, zvolnete na silnicich, vsude stojej chlupaty. V nedeli jsem byl zastaven a zkontrolovan, vc. dechu a nastesti pohoda, pry se jim zdalo, ze jedu v obci moc rychle V pondeli me stopli na motorce (mel jsem malyho birella) ale nedavali mi dychnout a ja se snazil nemluvit. Zkontrolovana povinna vybava a nasledovalo foceni policisty na me masine. Pry si takovou chce taky koupit, tak aby vedel, jak na tom vypada.... Dnes, v utery opet stopka, na Zalesi, a klasicke kolecko doklady, povinna vybava, alkohol No tak bacha, za chvili me stoupnou i v autobuse. Nedavno jsem se vytahoval, ze me uz tri roky nikdo nezastavil :D:D:D:D Citovat
Guest bostich Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Njn prázdniny. To s tou motorkou mě dostalo Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 jj v nedeli jsem videl na ceste z Vysociny do Phy po stary silnici pres Vlasim a Benesov asi 5 hlidek, zcela neobvykle, a to jsem jel v pul devaty vecer. Ale nikde nemerili (Bel RX65 to jisti ), jen meli vzdycky v ruce Dragery, takze spis se zamerujou na ten alkohol a kontrolu jako takovou Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 jj, musí být celostátní akce (prázdniny)--je jich plno i na ostravsku Citovat
punkac Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 tak potvrzuji, že se zbláznili a jsou všude. Cestou z UL do Ploskovic u LTM, jsem za posledních 25 let (od svých 6 ), co si pamatuju, nikdy neviděl hlídku hluchavek či žampionů. Včera dvě. Jedna v Kojeticích a druhá v Rýdeči. Táta je taky nepamatuje a to na tu chalupu jezdí o poznání déle Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 to vite zacina leto musej pomahat a chranit vic nez obvykle ... Citovat
Medvěd Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 V neděli, včera i dnes mně nejenže nikdo nezastavoval, ale popravdě jsem si ani žádného zvýšeného výskytu cajtů nevšiml (tím neříkám, že někdo jiný nemůže mít jiné poznatky). Citovat
gronholmm Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Já je dneska opět potkal na Klamovce Citovat
straki007 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 A v Chomutove ani prd. A to tady jezdi jako prasata................nekteri. viz dnesni poznatek jak jsem opet nedostal prednost na bandasce a malem jsem mel opet betonove svodidla v Otvicich:blicismajlik Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Dal jsem si takový malý okruh ( asi 400 km ) Jižní a Střední Čechy a nikde nikdo. Policajty jsem potkal jen na vobědě. Citovat
MilanF1 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 No tak včera a v neděli stavěli mýho 78letýho dědu, v neděli prý koukali na nový průkaz ZTP, že takový ještě neviděl a včera se všema papírama šli do auta a stál tam půl hodiny, pak ho pustili, všechno v pořádku. Asi jest-li děda to 22letý fáčko někde neukradl Já jsem pár hlídek taky viděl, ale měli zájem o někoho jiného Navíc zvolňovat nemusím, jezdím dle předpisů Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 no v Praglu je teda svestek jak nastlano a dneska poranu jsem navic jeste videl uz zase ty briganiky sedici okolo krizovatek a zapisujici auta .... Citovat
vendelinek Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 tady u nás sou taky,pěšáci i autáci:D,stojej na každý křižovatce,jedny s autem sem potkal,když sem jel z odpolední ve čtvrt na 11 večír,v životě tam nestali a díky tomu,že maji krásnou barvičku na autě,byli viděl už z velký dálky,naštěstí jezdim podle předpisu po městě,tak jen koukali jak projíždim:) to maji asi rozcvičku před prázdninama:D [upravil dne 28.6.2011 15:30 vendi.stejskal] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 se mnou se ten kokos hadal, ze mam spatnou lekarnicku, pritom na ni je obal a napis, nova dle vyhlasky a je z autokelly, tak bacha, kdo ju ma taky, tak se nenechte. Zkousej to kurvy jedny.... Citovat
Andy22 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 se mnou se ten kokos hadal, ze mam spatnou lekarnicku, pritom na ni je obal a napis, nova dle vyhlasky a je z autokelly, tak bacha, kdo ju ma taky, tak se nenechte. Zkousej to kurvy jedny.... Asi záleží dle jaké vyhlášky to je. Já viděl tuším 2009 a pak i 2010. Stejnak jsou ale na prd, když se ty masky nakonec nedají používat a bylo to jen další tahání peněz z lidí. Citovat
Guest bostich Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Musím říct, že v Příbrami jsem nepotkal ani jednoho. Citovat
Goldinka Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 no, Scratchi ty si děláš srandu, ale počátkem prázdnin začínaj chodit i revizoři takže kontroly i v socce... Na to taky bacha, na místech kde sem je nikdy nepotkala se revizoři začali vyskytovat. jsem si jistá, že začátkem školního roku z těch lokalit zase zmizej ))) Citovat
Goldinka Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 no v Praglu je teda svestek jak nastlano a dneska poranu jsem navic jeste videl uz zase ty briganiky sedici okolo krizovatek a zapisujici auta .... po argentinský co čtvrt hodinu projede řvoucí PaCh, od rána do minimálně těch 5ti. a nám pod barákem na kraji prahy taky poslední dobou pouštěj houkačky pod oknama aby jim nevystydlo kafe... Citovat
Ferry Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 jo s tema revizorama je to fakt, vlezl jsem tenhle tyden asi po mesici a pul do MHD celkem 2x a vzdy me kontrolovali jednou v tram a jednou v metru, ale mel jsem nastesti zrovna platnou sms Citovat
koblih69 Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Musím říct, že v Příbrami jsem nepotkal ani jednoho. Kecá v Příbrami jsem zrovna potkal 4 v hodpodě [upravil dne 28/6/11 20:40 koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.