Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To skoro vypadá, že je to chycený zevnitř:myslim. Neteče ti tam voda? Taky jsem to kdysi řešil a koukám, že jsem udělal dobře, že jsem to nenechal být :roll

[upravil dne 13.5.11 09:48 MJSytic]

Odesláno

Jak na ty fotky koukám, tak tady už pomůže jen vyříznout, vyvařit novým materiálem, z vnitřku nalepit asfaltovou fólii a ze spodu natříkat pryskyřici. A hlavně - podívej se kudy Ti tam zatéká, jinak po čase skončíš stejně.

Odesláno

Tam je nahoře odvětrávací otvor takovej plastovej, tak ti tom asi teče nebo to jde přes vršek nádrže a pak to tam pěkně šplouchá, nevim. Uvažuju, že to vystříhám a vezmu to laminem, než plechem. To koukám, že nás je víc. Poradtě kdo jak to pořešil? Díky

Odesláno

Určite ti tam zatekala voda do vozidla. A maš to už deravé? Ja by som to v tomto mieste vyčistil, natrel nejakou kvalitnejšou farbou, potom by som vytvaroval plech a ten tam nanitoval s tým, že by som pod neho dal nejaky pružný karosársky tmel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem to chtěl taky zkontrolovat, ale zjistil jsem, že nemám dělené zadní sedačky a nepřišel jsem na to, jak je mohu vyklopit. Poradí mi někdo, jak ty sedačky zvednout? Děkuji.:papa

Odesláno

zepředu jsou dvě matice na 10 klíč a pak na levé i pravé straně drží sedák na takovém trnu--je na něm naražený...,musíš trhem zabrat (dost silně)

Odesláno

Tak na základě ozzyho rady jsem sundal sedačku a mám tam krásně čisto. :mrk No, čisto tam moc nebylo, v místech, kde jsou v sedačce otvory pro pásy byl bordel a pod dvěma černýma kulatýma záslepkama (je vidět na fotce ten první, druhý kryje zadní pás) bylo spousta kamení - docela velkého! :o Tak jsem to vyluxoval a bylo hotovo. Ještě jsem tam našel dva čudlíky, které drží \"podlahový tapec\" v kufru a chyběly mi tam, tak jsem je vrátil na své místo a jsem hned zase o něco spokojenější. :)

dsc03942uo.jpg

[upravil dne 27/5/11 16:06 Stifler]

Odesláno

no ja to mam zatial bez korozie...no neviem ale nebolo by od veci najprv zistit preco to tam hrdzavie...ci uz preto ze tam zateka voda alebo z nejakeho ineho dovodu a az potom riesit odstranenie.....ja som to mal na 405-tke sedan ale to viem ze mi zatekalo cez kufor...co u kombicka sa cez kufor tam voda nedostane...:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...