Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

No nejsou nádherný? A jak pěkně a při tom decentně vypadaj na ruce... Automaty, průměr 42, safír...

junkers-6156-2.jpg

Upraveno uživatelem Edison
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 6 měsíců později...
Odesláno

si zhruba před měsícem koupil tyto Casio G-Shock GA-110GB-1AER. Minerální sklíčko, baterka QUARTZ. Sice pro místní znalce asi nic moc ale pro mě ideál jsou nárazuvzdorné a to se hodí jak k mojí práci tak k tomu že pořád ležím pod autem takže když snima někde bouchnu vydrží to :)

post-35380-0-62593100-1439641385_thumb.j

Odesláno

Asi budu tak trochu za exota, ale v r. 2000 jsem si sedl za volant kamionu na ruce jsem měl nějaké vietnamské digitálky po pár týdnech jsem pochopil že na hodiny se při téhle práci nekouká tak jsem je sundal a od té doby hodinky nenosím. Hodiny mám na telefonu v práci na palubce v busu a v autě taky. A když mám dovolenou a dovolím si odložit telefon tak s ním odkládám starost i o to kolik je hodin. Vstanu když vstanu spát jdu když se mi chce spát a neřeším jestli je 17 nebo 23 hodin.

Odesláno

Tak dělám práci (manuální) a většinou jsem v podzemí kde ani není signál takže mobil ssebou vetšinou nenosím takže hodinky jsem si koupil abych vědel že už je čas obědu a pak že už mám padla :D

Odesláno

Vybral jsem právě tyhle. DCF, solár, tři rychlý časy dle pásem... Kupoval jsem je v USA... Vycházej o třetinu laciněji, než tady.

Nechal jsem si zrenovovat hodinky po tátovi. Ale nemůžu najít jejich obrázek.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...